Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
[size=2pt]σκάσε ρε χαζέ..κανόνιζα τα καλύτερα παιδιά του μπου ( ξέρεις εσύ :grin: )..κι εσύ τώρα μου φόρτωσες όλο το φόρουμ! :headbang:[/size]
[size=2pt]ο εχων δυο χιτωνεs δινει την μια....Εδω εχουμε να κανουμε με...σντονι ολακερο[/size]

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Πήγα με την κολλητή μου για καφέ το πρωί και έφερε και μια φίλη της δυστηχισμένη.Είναι 35άρα κι αυτή αλλά δεν της φαίνεται καθόλου,1.90 και βάλε ύψος :o αλλά δυστηχώς απο σώμα και πρόσωπο(σπυράκια αρκετά) δεν βλέπεται.Δεν έχει κάνει καμία πλαστική και ψάχνει απεγνωσμένα πούτσα και μου ζήτησε τις πολύτιμες συμβουλές μου για το πως θα προσελκύσει κάποιον..Θέλει απεγνωσμένα να παντρευτεί και διέκρινα και ψιλοκαταθλιψούλα.Όπως είπα είναι γύρω στο 1.90 ,βυζιά μεγάλα και χοντρή..βασικά μονοκόμματη γύρω στα 100 κιλά είναι στάνταρ μπορεί και παραπάνω.Μένει μόνη της και είναι καλή κοπέλα.Λυπήθηκα πολύ γιατί έβγαζε τεράστια απόγνωση και θλίψη.Δουλειά σπίτι ,σπίτι δουλειά είναι ..Θα την πάρω παρέα στο καζίνο να ξεσκάσει λίγο για αρχή και θα την παρότρυνω να γραφτεί εδώ να γελάσει λίγο το χειλάκι της.

πώς δεν την γάμησε ο δικός σου που γουστάρει τα μιλφάκια? :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πήγα με την κολλητή μου για καφέ το πρωί και έφερε και μια φίλη της δυστηχισμένη.Είναι 35άρα κι αυτή αλλά δεν της φαίνεται καθόλου,1.90 και βάλε ύψος :o αλλά δυστηχώς απο σώμα και πρόσωπο(σπυράκια αρκετά) δεν βλέπεται.Δεν έχει κάνει καμία πλαστική και ψάχνει απεγνωσμένα πούτσα και μου ζήτησε τις πολύτιμες συμβουλές μου για το πως θα προσελκύσει κάποιον..Θέλει απεγνωσμένα να παντρευτεί και διέκρινα και ψιλοκαταθλιψούλα.Όπως είπα είναι γύρω στο 1.90 ,βυζιά μεγάλα και χοντρή..βασικά μονοκόμματη γύρω στα 100 κιλά είναι στάνταρ μπορεί και παραπάνω.Μένει μόνη της και είναι καλή κοπέλα.Λυπήθηκα πολύ γιατί έβγαζε τεράστια απόγνωση και θλίψη.Δουλειά σπίτι ,σπίτι δουλειά είναι ..Θα την πάρω παρέα στο καζίνο να ξεσκάσει λίγο για αρχή και θα την παρότρυνω να γραφτεί εδώ να γελάσει λίγο το χειλάκι της.

όχι να μην της πεις, δε θα χάσω εγώ το θρόνο της ντε φάκτο χονδρής του φόρουμ για τη φιλενάδα σου  :s&m_3:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δεν τα γουστάρει αυτά.Δεν περιποιείται καθόλου τον εαυτό της.Νομίζω της βρήκα καλή λύση.
και πως θα βρει αντρα μωρη αν δε περιποιηθει λιγακι;θα ανεβει και η ψυχολογια της.
μην εισαι μουλαρα.
η βοηθα η μη βοηθας.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
[size=2pt]ο εχων δυο χιτωνεs δινει την μια....Εδω εχουμε να κανουμε με...σντονι ολακερο[/size]

[size=2pt]ναι, δεν αντιλέγω αλλά το φόρουμ έχει 100.000 μέλη..θα την διαλύσουν..ευτυχώς που θα την γαμήσουμε 1οι :grin: :zfuck:[/size]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Δεν τα γουστάρει αυτά.Δεν περιποιείται καθόλου τον εαυτό της.Νομίζω της βρήκα καλή λύση.
ναι η λυση ειναι να ανοιξει θρεντ εδω σαν την γυναικα του bbw και να την σιγονταρεις εσυ.... :2funny: :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Μεγάλα βυζιά και χοντρή εντόπισαν οι κεραίες μου. Εγώ είμαι ο τύπος της!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
[size=2pt]ναι, δεν αντιλέγω αλλά το φόρουμ έχει 100.000 μέλη..θα την διαλύσουν..ευτυχώς που θα την γαμήσουμε 1οι :grin: :zfuck:[/size]
[size=2pt]Δεν θα τουs φερω ολουs...Μονο οσουs μιλαs....καμμια 300αρια :grin:[/size]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
1)με βάση το σκεπτικό σου όποιος γαμιέται σε μπουρδέλα είναι ανίκανος να βρει γκόμενα.

2)προσωπικά γνωρίζω τυπάκια με 4-5 γκόμενες που καβλαντίζουν άλλες 10 στο facebook, msn κ.λ.π.

παλαιότερα προ internet πιτσιρικάδες έπαιρναν τηλέφωνα τυχαία να καβλαντίσουν.
Δεν είναι θέμα ανικανότητας.
Θέμα επιπλέον επιλογών λόγω τεχνολογίας είναι.

3)Εν τάχει, αυτός που γαμάει live, θα γαμήσει και από το internet και από το τηλέφωνο και από SMS.
4)Πολύ απλά γιατί για να γαμήσεις θα χρειαστεί personal contact.
5)Εάν το καβλάντισμα συνοδεύεται και από εμφάνιση Sakis γαμάς παντού.
6)Αμα το καβλάντισμα συνοδεύεται από Quasimodos γαμάς μόνο σε μπορντέλα.

1) Αυτο ειναι θεμα αλλης καταστασης , τις περισσοτερες φορες γινεται διοτι δεν ακολουθεις καποια γραμμη απεξω η οποια θα σε κανει αποδεκτο ειτε απο παρεες ειτε απο γκομενες... αυτο ειναι θεμα επιλογης σου το φεησμπουκ δεν ειναι θεμα επιλογης επειδη μπηκες απλα σαν προβατο... στα μπουρδελα δεν χωραει προβατοποιηση γιατι αν δεν γουσταρεις πραγματικα θα πας μια δεν θα γαμησεις θα φυγεις δεν ξαναπατας.

2)Κλασσικες μαλακισμενες... παιζουν μαζι σου εκ του ασφαλους και δεν προκειται να βγειτε ΠΟΤΕ.

3. Λαθος κανεις , αυτος που το χει απεξω δεν χρειαζεται να μπει στο ιντερνετ

4. Χρειαζεται καλη πρωτη εντυπωση... και απο το ιντερνετ αυτο ξεχασε το... οποιοσδηποτε την πλησιασει απο κοντα και της κανει μια απλα καλη εντυπωση αυτο ειναι κατα πολυ μεγαλυτερο απο την δικια σου εντυπωση πισω απο την οθονη σε ενα τσατρουμ

5. Χιλιοειπωμενη και κοινοτυπη Μπουρδα ακομα ο μαλακο κουβας ειναι το προτυπο σας?

6. Επισης μπουρδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom