Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ξεκολλατε μερικοι με το νετ..δεν ειπαμε να εισαι ολη μερα στο κουτι αλλα οχι οτι δε βρισκεις να πηδηξεις κι απο κει αμα ψαξεις...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
ξεκολλατε μερικοι με το νετ..δεν ειπαμε να εισαι ολη μερα στο κουτι αλλα οχι οτι δε βρισκεις να πηδηξεις κι απο κει αμα ψαξεις...
ο μπολντ δεν λέει οτι δε βρίσκεις, απλά δεν του αρέσει ο τρόπος. Κι αν δε του αρέσει του μπολντ απλά ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
απ' το να φεύγουν με κινητό και να κάθονται να ρωτάνε σε τσατ τι να κάνουν χίλιες φορές να φεύγουν άπραγοι. Τουλάχιστον οι άλλες δε θα ψωνιστούν

τυπε μου

δεν ηξερα πως θα πεσω σε τοσο μεγαλο νουμερο?

αυτη ειναι χειροτερη , ηταν μαλλον... απο αυτες που ψαρευεις στο ιντερνετ... και αυτη φεησμπουκ εχει και ξημεροβραδιαζεται εκει μεσα διχως λογο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ο μπολντ δεν λέει οτι δε βρίσκεις, απλά δεν του αρέσει ο τρόπος. Κι αν δε του αρέσει του μπολντ απλά ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ!

Ετσι , καταραμενη δημοκρατια... α ρε χουντα που σας χρειαζεται.  :rockon: :rockon: :rockon:

Ο μπολντ οταν ξερει πως εχει δικιο γινεται χουντας...

alieniGeneris

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Για μενα οποιος ψαχνεται απο το ιντερνετ ειναι απλα ενας ανικανος να το κανει απεξω.

με βάση το σκεπτικό σου όποιος γαμιέται σε μπουρδέλα είναι ανίκανος να βρει γκόμενα.

προσωπικά γνωρίζω τυπάκια με 4-5 γκόμενες που καβλαντίζουν άλλες 10 στο facebook, msn κ.λ.π.

παλαιότερα προ internet πιτσιρικάδες έπαιρναν τηλέφωνα τυχαία να καβλαντίσουν.
Δεν είναι θέμα ανικανότητας.
Θέμα επιπλέον επιλογών λόγω τεχνολογίας είναι.

Εν τάχει, αυτός που γαμάει live, θα γαμήσει και από το internet και από το τηλέφωνο και από SMS.
Πολύ απλά γιατί για να γαμήσεις θα χρειαστεί personal contact.
Εάν το καβλάντισμα συνοδεύεται και από εμφάνιση Sakis γαμάς παντού.
Αμα το καβλάντισμα συνοδεύεται από Quasimodos γαμάς μόνο σε μπορντέλα.

Επισκέπτης
Πήγα με την κολλητή μου για καφέ το πρωί και έφερε και μια φίλη της δυστηχισμένη.Είναι 35άρα κι αυτή αλλά δεν της φαίνεται καθόλου,1.90 και βάλε ύψος :o αλλά δυστηχώς απο σώμα και πρόσωπο(σπυράκια αρκετά) δεν βλέπεται.Δεν έχει κάνει καμία πλαστική και ψάχνει απεγνωσμένα πούτσα και μου ζήτησε τις πολύτιμες συμβουλές μου για το πως θα προσελκύσει κάποιον..Θέλει απεγνωσμένα να παντρευτεί και διέκρινα και ψιλοκαταθλιψούλα.Όπως είπα είναι γύρω στο 1.90 ,βυζιά μεγάλα και χοντρή..βασικά μονοκόμματη γύρω στα 100 κιλά είναι στάνταρ μπορεί και παραπάνω.Μένει μόνη της και είναι καλή κοπέλα.Λυπήθηκα πολύ γιατί έβγαζε τεράστια απόγνωση και θλίψη.Δουλειά σπίτι ,σπίτι δουλειά είναι ..Θα την πάρω παρέα στο καζίνο να ξεσκάσει λίγο για αρχή και θα την παρότρυνω να γραφτεί εδώ να γελάσει λίγο το χειλάκι της.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Ναι αλλα μονο open......πρεπει να φερειs και ολο το  μπου μαζι

[size=2pt]σκάσε ρε χαζέ..κανόνιζα τα καλύτερα παιδιά του μπου ( ξέρεις εσύ :grin: )..κι εσύ τώρα μου φόρτωσες όλο το φόρουμ! :headbang:[/size]

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
με βάση το σκεπτικό σου όποιος γαμιέται σε μπουρδέλα είναι ανίκανος να βρει γκόμενα.

προσωπικά γνωρίζω τυπάκια με 4-5 γκόμενες που καβλαντίζουν άλλες 10 στο facebook, msn κ.λ.π.

παλαιότερα προ internet πιτσιρικάδες έπαιρναν τηλέφωνα τυχαία να καβλαντίσουν.
Δεν είναι θέμα ανικανότητας.
Θέμα επιπλέον επιλογών λόγω τεχνολογίας είναι.

Εν τάχει, αυτός που γαμάει live, θα γαμήσει και από το internet και από το τηλέφωνο και από SMS.
Πολύ απλά γιατί για να γαμήσεις θα χρειαστεί personal contact.
Εάν το καβλάντισμα συνοδεύεται και από εμφάνιση Sakis γαμάς παντού.
Αμα το καβλάντισμα συνοδεύεται από Quasimodos γαμάς μόνο σε μπορντέλα.

επιτηδες το κανεις?
γιατι,ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΛΟΓΟ..

θαρχισει παλι τα κατεβατα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πήγα με την κολλητή μου για καφέ το πρωί και έφερε και μια φίλη της δυστηχισμένη.Είναι 35άρα κι αυτή αλλά δεν της φαίνεται καθόλου,1.90 και βάλε ύψος :o αλλά δυστηχώς απο σώμα και πρόσωπο(σπυράκια αρκετά) δεν βλέπεται.Δεν έχει κάνει καμία πλαστική και ψάχνει απεγνωσμένα πούτσα και μου ζήτησε τις πολύτιμες συμβουλές μου για το πως θα προσελκύσει κάποιον..Θέλει απεγνωσμένα να παντρευτεί και διέκρινα και ψιλοκαταθλιψούλα.Όπως είπα είναι γύρω στο 1.90 ,βυζιά μεγάλα και χοντρή..βασικά μονοκόμματη γύρω στα 100 κιλά είναι στάνταρ μπορεί και παραπάνω.Μένει μόνη της και είναι καλή κοπέλα.Λυπήθηκα πολύ γιατί έβγαζε τεράστια απόγνωση και θλίψη.Δουλειά σπίτι ,σπίτι δουλειά είναι ..Θα την πάρω παρέα στο καζίνο να ξεσκάσει λίγο για αρχή και θα την παρότρυνα να γραφτεί εδώ να γελάσει λίγο το χειλάκι της.
θα την καταστερψεις μωρη....δεν την πας σε κανα ινστιτουτο και σε κανα μαγαζι με ρουχα μπας και στρωσει;

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
θυμαστε το ''θειο''  ?  με τη κερκυραια που παιρνοτανε σε παρτουζες? πριν μερικα χρονια ,καποιοι θα τον θυμουνται ισως...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Πήγα με την κολλητή μου για καφέ το πρωί και έφερε και μια φίλη της δυστηχισμένη.Είναι 35άρα κι αυτή αλλά δεν της φαίνεται καθόλου,1.90 και βάλε ύψος :o αλλά δυστηχώς απο σώμα και πρόσωπο(σπυράκια αρκετά) δεν βλέπεται.Δεν έχει κάνει καμία πλαστική και ψάχνει απεγνωσμένα πούτσα και μου ζήτησε τις πολύτιμες συμβουλές μου για το πως θα προσελκύσει κάποιον..Θέλει απεγνωσμένα να παντρευτεί και διέκρινα και ψιλοκαταθλιψούλα.Όπως είπα είναι γύρω στο 1.90 ,βυζιά μεγάλα και χοντρή..βασικά μονοκόμματη γύρω στα 100 κιλά είναι στάνταρ μπορεί και παραπάνω.Μένει μόνη της και είναι καλή κοπέλα.Λυπήθηκα πολύ γιατί έβγαζε τεράστια απόγνωση και θλίψη.Δουλειά σπίτι ,σπίτι δουλειά είναι ..Θα την πάρω παρέα στο καζίνο να ξεσκάσει λίγο για αρχή και θα την παρότρυνω να γραφτεί εδώ να γελάσει λίγο το χειλάκι της.
θα της τα φτιαξουμε με τον tALLADMIRER....ετσι πες της.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom