pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Είστε τα πουτανάκια μου.πεινασμένος είσαι απόψεοι άλλοι τσιμπάνει και σε ταΐζουν
![]()

Είστε τα πουτανάκια μου.πεινασμένος είσαι απόψεοι άλλοι τσιμπάνει και σε ταΐζουν
![]()
αυτη η λουγκρα ο γλιτσας θα τον εστειλε γιατι του γαμουσε τις συλλογες.οχι απλα ειδα οτι τον λεει επισκεπτη παλι
παλι καλα που τον καλεις αλλιως δεν ειχε σκοπο να ξαναρθει[size=50pt]ΛΕΜΠΡΟΝ ΞΑΝΑΕΛΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΥΠΕ[/size]
Γγωριζεις και gay ατομα;ισχυει το κανω αυτο που γουσταρω....ναι υπαρχουν και οι μονο παθητικοι οπως και οι μονο ενεργητικοι αλλα αναμεσα σε οσους γκει εχω γνωρισει ειναι ελαχιστοι....ξερω και γκει οι οποιοι δεν τον δινουν και δεν τον παιρνουν καθολου...νοου μπακ ντορ...μονο πιπες...δεν υπαρχουν κανονες...οι πιο πολλοι παντως παιρνουν δινουν γενικοτερα ενα μπερδεμα![]()
Αφου το τελος ειναι αναποφευκτο γιατι δεν τον κανουν μπαν απο την αρχη και τον αφηνου κανενα μηνα;αυτη η λουγκρα ο γλιτσας θα τον εστειλε γιατι του γαμουσε τις συλλογες.![]()
Αχ να το δει αυτό να απαλλαγούμε κ από εσένα.αυτη [size=40pt]η λουγκρα ο γλιτσας[/size] θα τον εστειλε γιατι του γαμουσε τις συλλογες.![]()
του το στειλα και π.μ μην και δεν το δει.Αχ να το δει αυτό να απαλλαγούμε κ από εσένα.![]()
Να απαλαγουμε για δευτερη φορα θες να πεις.Αχ να το δει αυτό να απαλλαγούμε κ από εσένα.![]()
Γγωριζεις και gay ατομα;
Εισαι πολυ απελευθερωμενο γκομενακι τελικα. Ξεχασες να μας πεις οτι εσυ κουβαλας τις καποτες στην σχεση.
Αφου το τελος ειναι αναποφευκτο γιατι δεν τον κανουν μπαν απο την αρχη και τον αφηνου κανενα μηνα;
:oΝα απαλαγουμε για δευτερη φορα θες να πεις.![]()
Είναι κανείς ελεύθερος να μου τον γνωρίσεις;;;;ειμαι απελευθερωμενο γκομενακι επειδη γνωριζω γκει....οκ![]()
με δωσες στεγνα ε...Να απαλαγουμε για δευτερη φορα θες να πεις.![]()
Είναι κανείς ελεύθερος να μου τον γνωρίσεις;;;;![]()
γάμησες πολύ κόσμο μ'αυτό το ποστ να ξέρεις:o
Λέγε τι ξέρεις.
Αν όχι στον αέρα σε pm,αν φοβάσαι μην το δούνε κ άλλοι έλα fb.![]()
Εξαρτάται...θες να κανεις σοβαρη σχεση?
Δεν παίζουμε εμείς εδώ,ΓΑΜΑΜΕ...γάμησες πολύ κόσμο μ'αυτό το ποστ να ξέρεις![]()
Εξαρτάται...
Ας ξεκινήσουμε με ένα γαμήσι κ βλέπουμε.![]()
Καθε γκομενακι θελει και ενα gay φιλο να βγαινουν μαζι και να συζητανε.ειμαι απελευθερωμενο γκομενακι επειδη γνωριζω γκει....οκ![]()
Καθε γκομενακι θελει και ενα gay φιλο να βγαινουν μαζι και να συζητανε.
κλασικο.