kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
το τερπνόν μετά του ωφελίμουΚαι να σκεφτείς πως έγινα πούστης για να γλιτώσω τον στρατό.![]()

το τερπνόν μετά του ωφελίμουΚαι να σκεφτείς πως έγινα πούστης για να γλιτώσω τον στρατό.![]()
Μαθαίνω τούρκικα,οπότε αν γίνει καμιά στραβή:μαν έτσι και βγει ο τσίπρας όχι μόνο θα υπηρετήσεις παίζει να πολεμήσεις κιόλας με τους λατρεμένους γείτονεςγενική επιστράτευση και πλάι πλάι στο μέτωπο με τον παπαζόλη τη τιμή
![]()
Κι εμειs κανουμε υπομονη καθε μηνα για χρονια με την περιοδο σαs
Ετσι την επαθαν και με την θανατικη ποινη η βλαμμενες.ποιός κλάφτηκε καλέ εσύ βγήκες να συγκρίνεις τις συνθήκες της 18μηνης με αυτές της τωρινής θητείαςκατά τα άλλα αν είναι τόσο ανώδυνη η δοκιμασία ας την περνάνε και οι γυναίκες στα πλαίσια της ισότητας των δύο φύλων, αλλά οι φεμινίστριες κάνουν τις πάπιες σ'αυτά τα θέματα
![]()
Και το ι2 και το ι3 μπορει να ειναι αοπλο.+1
απλα τους βγαζουν αοπλους.
I4.
Το τεκνό μας έμεινε,του ωφελίμου πάει. :-το τερπνόν μετά του ωφελίμου![]()
Και να σκεφτείς πως έγινα πούστης για να γλιτώσω τον στρατό.![]()
Ετσι την επαθαν και με την θανατικη ποινη η βλαμμενες.
Και το ι2 και το ι3 μπορει να ειναι αοπλο.
Μπορει γενικα να πει οτι δεν την παλευει και να παιρνει συνεχως αναβολες.
Σοβαρά πάντως υπάρχουν στιγμής που νιώθω βαθιά μέσα μου πατριώτης...μετά ευτυχώς μου περνάει.![]()
Και ειναι κακο να νιωθεις πατριωτης;Σοβαρά πάντως υπάρχουν στιγμής που νιώθω βαθιά μέσα μου πατριώτης...μετά ευτυχώς μου περνάει.![]()
Και ειναι κακο να νιωθεις πατριωτης;
Ειναι μονο προνομιο των ακροδεξιων;
Το χειροτερο ειναι να κοιμασαι επαναστατης και να ξυπνας δουλος για να πας στην δουλεια σου.να το ξέρεις αυτό...γιατί σε βλέπω αλληθωρίζεις κατά κει επικίνδυνα.....![]()
Γι'αυτό κ γω δεν δουλεύω...για να μην το πάθω.Το χειροτερο ειναι να κοιμασαι επαναστατης και να ξυπνας δουλος για να πας στην δουλεια σου.
Καποτε.....θα σου κοπει το επιδομα και τοτε........Γι'αυτό κ γω δεν δουλεύω...για να μην το πάθω.![]()
This is a man word.Η για τα πουλια σας ή για πολιτικα....γραφικοι καταντησατε...
Η για τα πουλια σας ή για πολιτικα....γραφικοι καταντησατε...
Ειναι πραγματι εκπληκτικο που σε συγκινουν γραφικοι
Εγώ μόνο πολιτικά....γιατί το πουλί μου είναι μικρό,γι'αυτό έγινα κ gay.Η για τα πουλια σας ή για πολιτικα....γραφικοι καταντησατε...