You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (0 μέλη και 69 επισκέπτες)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
37 μερες....και 30 να ειναι σημαινει 5 μηνες....![]()
![]()
Και ειδικα ο Μπολντης που πετυχαινει καλοκαιρι.....![]()
![]()
Ρε ουστ μαμοθρεφτα....
Οπωs και ναχει το πραγμα , ασχετωs αν περνανε καλα η οχι δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο μενοs σε κατι που δεν αφορα τιs γυναικεs στο ελαχιστο
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Σαν αυτό που έστειλε η Αλέκα την κόρη της;;;κολεγιο ειναι ο στρατος![]()
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Κοιτα ειναι 2 μερες καθε μηνα (ταπ) σου βγαινουν 16 συνολοικα 12-13 που εχεις απο την αρχη ειναι στο συνολο 29 μερες.
Και αμα μεινεις παραμεθοριο κτλ.
Δηλαδη αντι να κανει 9 μηνες καποιος θα κανει 8.
Οκ φωναξε το δυνατα αλλη μια φορα στον εαυτο σου να τον ηρεμησεις.![]()
Καπωs ετσι......Δεν τον ρωτησα λεπτομερειεs τι και πωs....Μονοs του μου το ειπε και με αφησε αναυδο
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Κοιτα ειναι 2 μερες καθε μηνα (ταπ) σου βγαινουν 16 συνολοικα 12-13 που εχεις απο την αρχη ειναι στο συνολο 29 μερες.
Και αμα μεινεις παραμεθοριο κτλ.
Δηλαδη αντι να κανει 9 μηνες καποιος θα κανει 8.
Οκ φωναξε το δυνατα αλλη μια φορα στον εαυτο σου να τον ηρεμησεις.![]()
εγω? μια χαρα ηρεμος ειμαι
εσυ παραπονιεσαι.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
εσύ νομίζεις ότι η βασική θητεία είναι 6μηνη37 μερες....και 30 να ειναι σημαινει 5 μηνες....![]()
![]()
![]()

Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Οπωs και ναχει το πραγμα , ασχετωs αν περνανε καλα η οχι δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο μενοs σε κατι που δεν αφορα τιs γυναικεs στο ελαχιστο
γιατι εχουν κομπλεξ ολες τους. :-
KΑΙ ΕΓΩ ΗΡΕΜΟΣ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1εγω? μια χαρα ηρεμος ειμαι
εσυ παραπονιεσαι.

Σε τις ακριβως παραπονιεμαι δηλαδη;
Συζητηση κανουμε για τον στρατο.
Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
εσύ νομίζεις ότι η βασική θητεία είναι 6μηνη![]()
Ετσι γραφτηκε παραπανω....Ενταξει δεν ειναι 6 ειναι 9.....Πιο καλα θα ταν αν λεγατε οτι ειναι χαμενος χρονος κτλ παρα να κλαιγεστε για το προγραμμα που εχετε εκει μεσα...Αυτο μου τη δινει...
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Εγώ μπορώ να ελπίζω ότι δεν θα υπηρετήσω άμα βγει ο Τσίπρας;;;εσύ νομίζεις ότι η βασική θητεία είναι 6μηνη![]()
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Ετσι γραφτηκε παραπανω....Ενταξει δεν ειναι 6 ειναι 9.....Πιο καλα θα ταν αν λεγατε οτι ειναι χαμενος χρονος κτλ παρα να κλαιγεστε για το προγραμμα που εχετε εκει μεσα...Αυτο μου τη δινει...
Ποιος κλάφτηκε? Τι λεει αυτη θα μας τρελανει τελειως :S
εσυ αρχισες να λες τα δικα σου ενω δεν ξερεις.
Χρειαζεσαι υπνο. Εισαι αλλου.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ποιός κλάφτηκε καλέ εσύ βγήκες να συγκρίνεις τις συνθήκες της 18μηνης με αυτές της τωρινής θητείαςΕτσι γραφτηκε παραπανω....Ενταξει δεν ειναι 6 ειναι 9.....Πιο καλα θα ταν αν λεγατε οτι ειναι χαμενος χρονος κτλ παρα να κλαιγεστε για το προγραμμα που εχετε εκει μεσα...Αυτο μου τη δινει...

Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
ποιός κλάφτηκε καλέ εσύ βγήκες να συγκρίνεις τις συνθήκες της 18μηνης με αυτές της τωρινής θητείαςκατά τα άλλα αν είναι τόσο ανώδυνη η δοκιμασία ας την περνάνε και οι γυναίκες στα πλαίσια της ισότητας των δύο φύλων, αλλά οι φεμινίστριες κάνουν τις πάπιες σ'αυτά τα θέματα
![]()
Θα μας τρελανει τελειως αυτη :-
δεν μπορω αλλο βγηκα και επαθα καταθλιψη
και δεν πηγα και μπουρδελακι :'(
μαλακιες.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ακομα και να στεναχωριεται καποιοs λογω τηs κλεισουραs η των ασκησεων και των καψονιων δεν νομιζω οτι βοηθαει σε τιποτα το κραξιμο...Ειναι χαμενοs χρονοs στα σιγουρα και η ταλαιπωρια το κανει ακομα χειροτερο....Πιστεψε με ειναι σαν να ευχαριστιομασταν εμειs για τουs πονουs τηs περιοδου η τηs εγκυμοσυνηs που περνατε εσειs....Θα σ αρεσε??Ετσι γραφτηκε παραπανω....Ενταξει δεν ειναι 6 ειναι 9.....Πιο καλα θα ταν αν λεγατε οτι ειναι χαμενος χρονος κτλ παρα να κλαιγεστε για το προγραμμα που εχετε εκει μεσα...Αυτο μου τη δινει...
Εισαι ατυχος πλεον, ακομα και τους πουστηδες παιρνουν.Εγώ μπορώ να ελπίζω ότι δεν θα υπηρετήσω άμα βγει ο Τσίπρας;;;![]()
Πηγαινε και δηλωσε ψυχολογικα προβληματα κτλ λοιπες πιπες να βγεις ι5.
Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Δεν ειναι μενος ακριβως......Μια ζωη τα αγορακια με το που πατε στρατο κλαιγεστε τον πρωτο καιρο και μολις τελειωσετε μας τα πρηζετε με ιστοριες στρατου για τα επομενα χρονια......
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
μαν έτσι και βγει ο τσίπρας όχι μόνο θα υπηρετήσεις παίζει να πολεμήσεις κιόλας με τους λατρεμένους γείτονεςΕγώ μπορώ να ελπίζω ότι δεν θα υπηρετήσω άμα βγει ο Τσίπρας;;;![]()

pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Και να σκεφτείς πως έγινα πούστης για να γλιτώσω τον στρατό.Εισαι ατυχος πλεον, ακομα και τους πουστηδες παιρνουν.

Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Εισαι ατυχος πλεον, ακομα και τους πουστηδες παιρνουν.
+1
απλα τους βγαζουν αοπλους.
I4.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Κι εμειs κανουμε υπομονη καθε μηνα για χρονια με την περιοδο σαsΔεν ειναι μενος ακριβως......Μια ζωη τα αγορακια με το που πατε στρατο κλαιγεστε τον πρωτο καιρο και μολις τελειωσετε μας τα πρηζετε με ιστοριες στρατου για τα επομενα χρονια......![]()