Ηταν μυστικο;με δωσες στεγνα ε...
αντε γεια.
Ασχετο αλλα πηρα ενα ακομα γελοιο πμ.

Πιθανοτατα απο καποιον κλωνο.

Ηταν μυστικο;με δωσες στεγνα ε...
αντε γεια.
ο ανεστης ειναι ελευθερος μαν ;)Είναι κανείς ελεύθερος να μου τον γνωρίσεις;;;;![]()
Ο Νιο σε είπε λούγκρα.ο ανεστης ειναι ελευθερος μαν ;)![]()
ο ανεστης ειναι ελευθερος μαν ;)![]()
μήπως όμως είναι σε χώρο εκτός της δικαιοδοσίας τουΟ Νιο σε είπε λούγκρα.
Τί θα κάνεις,θα φερθείς σαν άντρας μία φορά στην ζωή σου κ θα τον μπανάρεις;;;![]()
μήπως όμως είναι σε χώρο εκτός της δικαιοδοσίας τουέσε που το σπαμοθρέντ είναι holy ground
μόνο το ρυθμάκι έχει φάει μιουτ εδώ μέσα και ένα μπαν νομίζω ο μπιλ ντίνας
![]()
ναιΤο μιουτ εδω μεσα το εφαγα????![]()
δωσε λινκ ρε μουνι να τον στειλω για μπανιοΟ Νιο σε είπε λούγκρα.
Τί θα κάνεις,θα φερθείς σαν άντρας μία φορά στην ζωή σου κ θα τον μπανάρεις;;;![]()
ναι......Το μιουτ εδω μεσα το εφαγα????![]()
κανενας χωρος δεν ειναι εκτος δικαιοδοσιας μου και σας το χω αποδειξει μαν.....μήπως όμως είναι σε χώρο εκτός της δικαιοδοσίας τουέσε που το σπαμοθρέντ είναι holy ground
μόνο το ρυθμάκι έχει φάει μιουτ εδώ μέσα και ένα μπαν νομίζω ο μπιλ ντίνας
![]()
εδω παραδιπλα........βγαζουμε το μεροκαματο μανΠου γαμιοσουν παλι μωρη?????![]()
![]()
τι ηταν αυτο στο π.μ για τον ζολη και τον μαριο οτι ηρθε η ωρα τους , τι εννοουσες?ο ανεστης ειναι ελευθερος μαν ;)![]()
δωσε λινκ ρε μουνι να τον στειλω για μπανιο
Άντε να σε δω αν έχεις τα αρχιδάκια.αυτη η λουγκρα ο γλιτσας θα τον εστειλε γιατι του γαμουσε τις συλλογες.![]()
ο σκυλος σου εβγαλε αρχιδακια?Άντε να σε δω αν έχεις τα αρχιδάκια.![]()
![]()
![]()
να μείνουμε μόνο οι τρόφιμοι μέσαεδω ειναι ΑΣΥΛΟ
εξω οι μοντ οι δοσυλογοι![]()
να γινουν τιμημενες αδελφες του ελεους ρε μαντι ηταν αυτο στο π.μ για τον ζολη και τον μαριο οτι ηρθε η ωρα τους , τι εννουσες?
τι να τον εκανα ρε μαν;αηδια ειχε καταντησει.....αυτη η λουγκρα ο γλιτσας θα τον εστειλε γιατι του γαμουσε τις συλλογες.![]()
δεν γαμιεσαι και συ ρε μουνακι βραδιατικα;εδω ειναι ΑΣΥΛΟ
εξω οι μοντ οι δοσυλογοι![]()
τοτε ρε μαν μονο σου θα μεινειςνα μείνουμε μόνο οι τρόφιμοι μέσα![]()
γλιτσα σε εχω γαμησει ξημερωματα κυριακης?να γινουν τιμημενες αδελφες του ελεους ρε μαντι να τον εκανα ρε μαν;αηδια ειχε καταντησει.....δεν γαμιεσαι και συ ρε μουνακι βραδιατικα;
Αλήθεια λες υπέροχε μοντ;;;να γινουν τιμημενες αδελφες του ελεους ρε μαν![]()
Εγώ του πα να σου στείλει pm πάντως...ωραία το βοήθησες το παληκάρι."Επειδή δεν το κατέχω το σπορ, μήπως κατά τύχη ξέρεις καμιά εύκολη είτε από το φόρουμ, είτε έξω, μπας και χρησιμεύσει σαν μεταβατικό στάδιο"
Ενα μερος ενος πμ που πηρα. true story
Ποιοα να του προτεινουμε; Εκτος απο πζ και Λιλα και τα κλασικα.![]()