baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.935
- Πόντοι
- 6.035
μας βλεπω αποψε να τον τρωμε ισπανικα :'(ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ!![]()
μας βλεπω αποψε να τον τρωμε ισπανικα :'(ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ!![]()
ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ!
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΕΣ, ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΣΕΞ ΚΑΙ ΞΥΛΟ, ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣΒΑΡΟΣ!!!
Στ αρχίδια σας με γράφετε όσοι έχετε πουστράκια? Ούτε ένα γεια μετά από τόσο καιρό??????????
ου φοβου μαν....μας βλεπω αποψε να τον τρωμε ισπανικα :'(
θα φατε πουτσα παεγια κωλογερμαναραδες!μας βλεπω αποψε να τον τρωμε ισπανικα :'(
Ε μα πια, νυσαφι!
Νομιζουν δηλαδη οτι θα παρκαρουν το καλο παιδι, θα κανουν τη ζωουλα τους και μολις βαρεθουν να μαλακιζονται, ο ΜΑΛΑΚΑΣ θα περιμενει στο παρκομετρο???
Δηλαδη τι ιδεα εχουν πια αυτες οι γυναικες για τον ευατο τους? Δεν μπορω να καταλαβω!
Ναι.....
Στ αρχίδια σας με γράφετε όσοι έχετε πουστράκια? Ούτε ένα γεια μετά από τόσο καιρό??????????
μαν σε ειδα το ποδηλατο να καβαλας με τρελα αργοτερα καταλαβα οτι δεν ειχε σελα.....![]()
![]()
πως να μη φοβου ρεου φοβου μαν....
Με πληγώνεις... νόμιζα ότι σε είχα ψήσει να γίνεις το δικό μου πουτανάκι.... >![]()
μαν θες ενα φατουρο απο το γκετο;Στ αρχίδια σας με γράφετε όσοι έχετε πουστράκια? Ούτε ένα γεια μετά από τόσο καιρό??????????
Ισχυει, αλλα για του αντρες στ' αρχιδια μου..Βασικα δεν ειναι θεμα γυναικων....Θεμα χαρακτηρα ειναι...Τα ιδια λενε και πολλες γυναικες για τους αντρες.....
τα ιδια παιξαμε;πως να μη φοβου ρε
και στην αγγλια γαμιουντε
περιμενω απο ενα παιχνιδι σε δυο συστηματα αλλα δε λεει να βαλουν γκολ![]()
Ναι ε?????
Ε βρειτε τα μεταξυ σας.....
δε ξερω μαντα ιδια παιξαμε;![]()
και γω και μπλακπουλδε ξερω μαν
τη μιντλε περιμενω
και τη σουιντον που χανει![]()
κ εκει που βρισκεις μια γκομενα και νομιζεις οτι βρηκες μια νορμαλ κ εκανες την τυχη σου..
και πανω που ηρεμεις κ εχεις αραξει...
ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ στο σκαει το παραμυθιιιιιιιιιιι
Γιατι ρε πουστη μου να κυνηγαω φαντασμενες, γιατι...
Θελω λιγο χρονο να σκεφτω λεει..
Θελω να κανω διδακτορικο λεει...
Σε θελω λεει διπλα μου, αλλα σε κατι πιο χαλαρο...
ΤΙ ΧΑΛΑΡΟ ΓΑΜΩΤΟ??????? ΤΙ????????????????
ΧΑΛΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΑΒΛΩΣΕΙ!
Ελεος ρε γυναικες, ελεος πια, λιγοι εχουμε μεινει οι νορμαλ και πατε να μας ξεκαμετε κ εμας...
Ολες πριγκιπησες που περιμενουνε τον πριγκηπα με τα λεφτα...
Και καλο παιδι και με λεφτα και σπιτι και αμαξι και σοβαρη δουλεια και γνωριμιες και μεγαλυτερος, με εμπειριες και τζεντλεμαν και μπρουταλ και πιστος μονο σε σενα.....................................
ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ!
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΕΣ, ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΞΥΛΟ, ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ!!!
μαν θες ενα φατουρο απο το γκετο;![]()
Παρε μια ιδεα..........
http://[URL unfurl="true"]www.cvfaf.org/files/LASSIE.jpg[/img[/URL]] :)
[/quote]
:2funny: :2funny:
λάσι :)
την αγαπώ :)