kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
έλα μαν είχα λιποθυμήσει απ' το πολύ επίπεδο μόλις συνήλθαΤι επίπεδο θεέ μου που έχουμε ώρες ώρες στο σπαμ
έλα μαν είχα λιποθυμήσει απ' το πολύ επίπεδο μόλις συνήλθαΤι επίπεδο θεέ μου που έχουμε ώρες ώρες στο σπαμ
Τι επίπεδο θεέ μου που έχουμε ώρες ώρες στο σπαμ
ένα ανθοβόλημα στην αναπαραδιά μανέλα μαν είχα λιποθυμήσει απ' το πολύ επίπεδο μόλις συνήλθα
Καβλωνουνε δλδ???
Ναι γουσταρω αμαζονα μ
well said έστω ένας να σωθεί από αυτούς ευχαριστημένος θα είμαιένα ανθοβόλημα στην αναπαραδιά μαν
Γιατί μειδιάς;
την έχω δει λίγο άγρια με το νέο άβαταρ , όταν ηρεμήσω θα επανέλθω στο κιπ καλμ εντ στέι κλάσι
θα πάω να χέσω έξω απ' τα μπουρδελάκια σαν τον πορνομετανάστη το δικό μου χέσιμο δεν θα κρύβει νοήματα βέβαιαΠάρτο να ησυχάσουμε, δυο μέρες εχεις γαμηθεί να χέζεις
κ εκει που βρισκεις μια γκομενα και νομιζεις οτι βρηκες μια νορμαλ κ εκανες την τυχη σου..
και πανω που ηρεμεις κ εχεις αραξει...
ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ στο σκαει το παραμυθιιιιιιιιιιι
Γιατι ρε πουστη μου να κυνηγαω φαντασμενες, γιατι...
Θελω λιγο χρονο να σκεφτω λεει..
Θελω να κανω διδακτορικο λεει...
Σε θελω λεει διπλα μου, αλλα σε κατι πιο χαλαρο...
ΤΙ ΧΑΛΑΡΟ ΓΑΜΩΤΟ??????? ΤΙ????????????????
ΧΑΛΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΑΒΛΩΣΕΙ!
Ελεος ρε γυναικες, ελεος πια, λιγοι εχουμε μεινει οι νορμαλ και πατε να μας ξεκαμετε κ εμας...
Ολες πριγκιπησες που περιμενουνε τον πριγκηπα με τα λεφτα...
Και καλο παιδι και με λεφτα και σπιτι και αμαξι και σοβαρη δουλεια και γνωριμιες και μεγαλυτερος, με εμπειριες και τζεντλεμαν και μπρουταλ και πιστος μονο σε σενα.....................................
ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ!
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΕΣ, ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΞΥΛΟ, ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ!!!
ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ!θα πάω να χέσω έξω απ' τα μπουρδελάκια σαν τον πορνομετανάστη το δικό μου χέσιμο δεν θα κρύβει νοήματα βέβαια
την έχω δει λίγο άγρια με το νέο άβαταρ , όταν ηρεμήσω θα επανέλθω στο κιπ καλμ εντ στέι λάσι
Ε μα πια, νυσαφι!:- :- :-
παντεσπανι μανΙΣΑ ΜΩΡΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ!
θα πάω να χέσω έξω απ' τα μπουρδελάκια σαν τον πορνομετανάστη το δικό μου χέσιμο δεν θα κρύβει νοήματα βέβαια