TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Καριολακια......
Καριολακια......
κάθε βράδυ με τον νου μου περνάω σ' άλλην διάσταση, ο κίβδηλός σου κόσμος μια θλιβερή παράστασηΑπ’ την πνιχτή σου ανάσα ψήλοι μου μπήκαν, κάνεις το θόρυβο κλανιάς που ταξιδεύει στο σύμπαν.
Το φυλαχτό μου είναι ακόμα στην άγια του θήκη κι ομορφιά βρωμάει εδώ σαν ξέχειλο καθίκι.κάθε βράδυ με τον νου μου περνάω σ' άλλην διάσταση, ο κίβδηλός σου κόσμος μια θλιβερή παράσταση
Το φυλαχτό μου είναι ακόμα στην άγια του θήκη κι ομορφιά βρωμάει εδώ σαν ξέχειλο καθίκι.
με τα φοτόλια προβολή στα άστρα πετυχαίνω, μα πιο ψηλά δεν δύναμαι ασθμαίνω και χωλαίνωΤο φυλαχτό μου είναι ακόμα στην άγια του θήκη κι ομορφιά βρωμάει εδώ σαν ξέχειλο καθίκι.
μαν σε ειδα το ποδηλατο να καβαλας με τρελα αργοτερα καταλαβα οτι δεν ειχε σελα.....είσαι τρέλα μωρή καργιόλα, φαίνεται πως τρελαίνεσαι να τα καναπίνεις όλα
τσαααααααααααααααααα
Πείνασα!..παω να φάω τζατζίκι!
τσαααααααααααααααααα
Πού να βγάλω το σκασμό και πού ν' αγιάσω στην αλλαξοκαιριά, βοριά, πώς να σωπάσω;με τα φοτόλια προβολή στα άστρα πετυχαίνω, μα πιο ψηλά δεν δύναμαι ασθμαίνω και χωλαίνω
Οποιος την νύχτα ονειροβατεί λάσπη και σκατά πατεί.χθες το βράδυ είδα σκατά στον ύπνο μου σαν μαγκούρες ήταν
Πού να βγάλω το σκασμό και πού ν' αγιάσω στην αλλαξοκαιριά, βοριά, πώς να σωπάσω;
Ήμουν αντάμης, δε θα πεθάνω κιότης κι αναδρομάρης χορτασμένος και προδότης.
Ήμουν δρολάπι, πώς να γίνω ψιλοβρόχι τα "ναι" πού να τα βρω, αφού καμώθηκα απ' τα "όχι";
Πώς να μη γίνω η φωτιά για της ντροπής τη δεματιά, εδώ, στων βουβών την εσχατιά;
[move] [/move]
Μπορει να το δει και καμμια γυναικα......λεμε τωρα....και να σε κακοχαρακτηρισει....
μαν σε ειδα το ποδηλατο να καβαλας με τρελα αργοτερα καταλαβα οτι δεν ειχε σελα.....
Δεν ειναι αβαταρ αυτο ρε για ντελικατεσεν γυναικα.....Αλλαξε το
ρυθμ θες να γινεις το πουτανακι μου;Τετοια θελουν οι πουτανες......
Καβλωνουνε δλδ???Τετοια θελουν οι πουτανες......
Πλιιιιιιιιιιιιιιιιτςςς πλιιιιτς και τα παπούτσια μέσα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Γουστάρεις κυρίλα αγορίνα ?