life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Τα παιδια οταν μπηκαν μεσα, εδωσαν απλοχερα τιs ευχεs τουs...Εσυ γιατι καταριεσαι??προσεχε οτι λεω βγαινει!!!!!!!
Τα παιδια οταν μπηκαν μεσα, εδωσαν απλοχερα τιs ευχεs τουs...Εσυ γιατι καταριεσαι??προσεχε οτι λεω βγαινει!!!!!!!
ουτε εσενα να σου ξανασηκωθει....Τα παιδια οταν μπηκαν μεσα, εδωσαν απλοχερα τιs ευχεs τουs...Εσυ γιατι καταριεσαι??
κ σενα....Οχι τετοιες ευχες βρε κοπελια.... :S
με της πουτανες τελευταια ουτε καν 10 ποντους δεν παεικ σενα να μην σου σηκωνετε
εφυγα μουνακι αν κατεβεις θα με πετυχειςμε της πουτανες τελευταια ουτε καν 10 ποντους δεν παει
με της γκομενες του βαρου ομως... αγγουρι
με καμια/κανεναν να μην σου σηκωνεται....με της πουτανες τελευταια ουτε καν 10 ποντους δεν παει
με της γκομενες του βαρου ομως... αγγουρι
ουτε εσενα να σου ξανασηκωθει....
(εφαγα χυλοπιτα αντι για κατσικακι κ θα την πληρωσετε ολοι σας...)
Εχω φυλαχτο απ την οσια Πουτανα την ρουφοκαβλετα
μην βαζεις στοιχημα!!!!!Δεν με πιανει η καταρα σου.....Εχω φυλαχτο απ την οσια Πουτανα την ρουφοκαβλετα
Το μονο που βαζω στα πουτανακια ειναι σκληρο και μεγαλο....μην βαζεις στοιχημα!!!!!
που να σου μαραθει....Το μονο που βαζω στα πουτανακια ειναι σκληρο και μεγαλο....
Στοιχηματα δεν βαζω
Ευσεβειs ποθοι..........αλλα ατυχησεsπου να σου μαραθει....
καλα αμα πιασει η ευχη μου μην πεις γιατι....Ευσεβειs ποθοι..........αλλα ατυχησεs
:-* :-* :-*κ σενα....
:-* :-* :-*:-* :-* :-*
Aμα ηταν να πιαναν ετσι οι ευχεs.....εγω τωρα θαμουν εφοπλιστηsκαλα αμα πιασει η ευχη μου μην πεις γιατι....
Καυλωσα τωρα !!!!!:-* :-* :-*
οτι πεις!!!!!!!Aμα ηταν να πιαναν ετσι οι ευχεs.....εγω τωρα θαμουν εφοπλιστηs
Σφαξε κοκορα και πεσε στα 40 κυματα.....Μεσα
Aμα ηταν να πιαναν ετσι οι ευχεs.....εγω τωρα θαμουν εφοπλιστηs
Σφαξε κοκορα και πεσε στα 40 κυματα.....Μεσα