pinelopi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καυλωσα τωρα !!!!!
Καυλωσα τωρα !!!!!
Στην ακρη μικρεδρόμο.
τώρα καβλαντίζει ο Λάιφ.
Ατς μαναρι μου και βιτσιοζα ...... γουσταρωωωωωωωωωωωωω
Ατς μαναρι μου και βιτσιοζα ...... γουσταρωωωωωωωωωωωωω
Στην ακρη μικρε
μαζεψε το αμεσως μην στο φαει ο σκυλοςμην τον πετάξω όξω και φοβηθείς
Προσπαθειs να γινειs κακια αλλα δεν εισαι.....Ετσι πιστευωοτι πεις!!!!!!!
μαζεψε το αμεσως μην στο φαει ο σκυλος
Μεσα σε ολα επεσες !!!!!!Προσπαθειs να γινειs κακια αλλα δεν εισαι.....Ετσι πιστευω
Απλα "κοιτα" ολα αυτα τα παιδια που ειναι διπλα σου.....
Στιβουν πετρα και βγαζει ξυγκι....Να τα ξεγελασειs η να τα κοροιδεψειs , δεν μπορειs...Εντελωs φιλικα
Πειναειτο κοπρίδι σου τι κάνει;
Πειναει
δυστυχως ή ευτυχως δεν μπορεις να φανταστεις ποσο κακια μπορω να γινω.....Προσπαθειs να γινειs κακια αλλα δεν εισαι.....Ετσι πιστευω
Απλα "κοιτα" ολα αυτα τα παιδια που ειναι διπλα σου.....
Στιβουν πετρα και βγαζει ξυγκι....Να τα ξεγελασειs η να τα κοροιδεψειs , δεν μπορειs...Εντελωs φιλικα
Κακια γιατι ?δυστυχως ή ευτυχως δεν μπορεις να φανταστεις ποσο κακια μπορω να γινω.....
για πιον λογω να ξεγελασω καποιον ή να τον κοροιδεψω????????
κοιτα εδω κανουμε πλακα....ο life πιστευει οτι δεν ειμαι κακια...κ εν μερει εχει δικαιο αλλα οταν γινομαι κακια ηινομαι ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ...Κακια γιατι ?
Κακια γιατι ?
Παραδοξως υπαρχουν ανθρωποι που χαιρονται να πιστευουν οτι μπορουν να γινουν πολυ κακοι...κοιτα εδω κανουμε πλακα....ο life πιστευει οτι δεν ειμαι κακια...κ εν μερει εχει δικαιο αλλα οταν γινομαι κακια ηινομαι ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ...
Σιγουρα κανουμε πλακα ...κοιτα εδω κανουμε πλακα....ο life πιστευει οτι δεν ειμαι κακια...κ εν μερει εχει δικαιο αλλα οταν γινομαι κακια ηινομαι ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ...
λες να μην εφαγα ?εφαγες αρνι ρε γαμηκουλα:;