stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
παρι θα ελεγα.. ειδικα αν χασει βαθμους η μονπελιεεχεις καμια προταση για σημερα
παρι θα ελεγα.. ειδικα αν χασει βαθμους η μονπελιεεχεις καμια προταση για σημερα
μαλλον για μπουρδελο λεειπαρι θα ελεγα.. ειδικα αν χασει βαθμους η μονπελιε
μαλλον για μπουρδελο λεει
μαλλον για μπουρδελο λεει
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
Νατονε!!!!!!!Χρονια πολλα καβλιαρηΠηνελόπη, γουστάρεις σκληρό γαμήσι ή φλούφλικο-αγαπουλίστικο;
δεν σου λεω....Πηνελόπη, γουστάρεις σκληρό γαμήσι ή φλούφλικο-αγαπουλίστικο;
Εγω σου εχω πει τη γνωμη μου,στις συζητησεις μας με πμ.. ;)η γκομενες θελουν ψαξιμο μαν... και δεν το εχω και τοσο πολυ με το μπλα μπλα αν και ειμαι γοης η γκομενες θελουν μπλα μπλα και τροπο..
μου ειχε γνωρισει ο φιλος μου δυο ΕΞΥΠΝΕΣ και ετσι εδω επανερχομαστε στην θεωρια
η εξυπνες ειναι μετριες εως ΜΠΑΖΑ
χεστο απο μεταξουργειο δεν μαρεσει , ειπαμε για ωρα αναγκης ειναι..
ρε μαν ολες σκληρο γαμησι γουσταρουν....ειναι γνωστα αυταΠηνελόπη, γουστάρεις σκληρό γαμήσι ή φλούφλικο-αγαπουλίστικο;
ναι ρε μαν.. αλλα καλο θα ηταν να μου της ξαναγραψεις γιατι της εχω πολυ πισω και που να ψαχνωΕγω σου εχω πει τη γνωμη μου,στις συζητησεις μας με πμ.. ;)
εσυ κανε με οτι θες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ρε μαν ολες σκληρο γαμησι γουσταρουν....ειναι γνωστα αυτα
τι μλκ ...ναι ρε μαν.. αλλα καλο θα ηταν να μου της ξαναγραψεις γιατι της εχω πολυ πισω και που να ψαχνω
Νατονε!!!!!!!Χρονια πολλα καβλιαρη
δεν σου λεω....
ρε μαν ολες σκληρο γαμησι γουσταρουν....ειναι γνωστα αυτα
wolfaki κανε με οτι θες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αντε κ γω κουμπαρα!!!!!!προτεραιότητα στην μωράκλα μου...
τον γλου..όχι εσένα..!
προτεραιότητα στην μωράκλα μου...
τον γλου..όχι εσένα..!
αμα σ αρεσουν οι παρτουζες μεσααντε κ γω κουμπαρα!!!!!!
σε εσκισααμα σ αρεσουν οι παρτουζες μεσα