pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΜΗΜΕΝΟΙ ΣΠΑΜΕΡναι μαν μη το ξεχασουμε εχουμε καλαμαρακια τη δευτερα τι με περασες ρε για καμια ντιβα,η για λουστρακο γλυφτρακο
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΜΗΜΕΝΟΙ ΣΠΑΜΕΡναι μαν μη το ξεχασουμε εχουμε καλαμαρακια τη δευτερα τι με περασες ρε για καμια ντιβα,η για λουστρακο γλυφτρακο
τα αρχιδια μου τα δυο εισαστεΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΜΗΜΕΝΟΙ ΣΠΑΜΕΡ
ρε μπροΣταματακη πολυ γκαντεμοσκονη σου επεσε στο στοιχημα
που να δεις τι θα του πεσει απο βδομαδα στα μπουρδελακιαΣταματακη πολυ γκαντεμοσκονη σου επεσε στο στοιχημα
πως και δεν κανατε παρτουζα ρε..που να δεις τι θα του πεσει απο βδομαδα στα μπουρδελακια
Δυο παρατηρησεις=ρε μπρο
ψιχουλα ειναι... αλλα.. κατανταει αηδια..
τελοσπαντων.. εφαγα και μια ωραια φολα φυλης..
διοτη βαζει η γιουβεντους το γκολ, ημουν στο δρομο.. παω σε ενα ιντερνετ καφε με πακια, πηγα και εγω να πλακωθω με εναν συριο
διοτη οι ανθρωποι ειναι ζωα, επειδη εκατσα λιγο στην θεση του και δεν ηξερα οτι ειχε φυγει...ασε που ηταν και μεθυσμενος κιολας..
παω και το ανοιγω... τραβαω κατω κατω στο σαιτ με τα σκορ, και βλεπω........
4-4
ξενερωσα, τοσο ασχημα... που ηθελα επειγωντος να φαω φολα..
καταλαβαινεις την συνεχεια...
αστο ...
γαμα το...
απο τη φυλης θα ξεκινησει η επανασταση θα την κανουμε ΕΟΖπως και δεν κανατε παρτουζα ρε..
ποσα ατομα ειχατε μαζευτει εκει περα
1Δυο παρατηρησεις=
1) Ποια φολα εφαγες;
2)γιατι πας σε ιντερνετ καφε,αφου εχεις νετ σπιτι;
φορας γυαλακιαπο τη φυλης θα ξεκινησει η επανασταση θα την κανουμε ΕΟΖ
εχασες εχω πολλες μερες να παω τσαρκα με τη νωντοπαρεα λογω πηξηματος :- :'(φορας γυαλακι
Αυτη πρεπει να τη πηρε και ο Νωντας,δεν ηξερες δεν ρωταγες1
αλεξανδρα στην φωκαιας.. θα το περιγραψω αργοτερα..
ηθελα να φαω φολα ρε μαν.. πως το λενε..
2. ημουν στο δρομο ;)
Ελα ρε Νωντομαν Ποτε θα σε πετυχω στα αμαρτωλα στεκια της ηδονηςεχασες εχω πολλες μερες να παω τσαρκα με τη νωντοπαρεα λογω πηξηματος :- :'(
εχασες εχω πολλες μερες να παω τσαρκα με τη νωντοπαρεα λογω πηξηματος :- :'(
Νομιζει ο χαζουλης οτι αμα παει με αυτες που πηδηξε ο νωντας θα γινει κιαυτος νωντας γιαυτο τρωει φολες, γιατι ολες σκεφτονται συνεχεια το νωντα αμα τις παρει μια φοραΑυτη πρεπει να τη πηρε και ο Νωντας,δεν ηξερες δεν ρωταγες
βλεπεις και τσοντες στα νετ καφε?1
αλεξανδρα στην φωκαιας.. θα το περιγραψω αργοτερα..
ηθελα να φαω φολα ρε μαν.. πως το λενε..
2. ημουν στο δρομο ;)
αρα ο ψηλος με το γυαλι ειναι ο προεδρος
γιατι δεν ερχεσαι ρε σε μια τσαρκα να δεις ποιος ειναι ποιος?τι ντρεπεσαι? μη δουμε τα σοκολατακια που εχεις στο μπουφαν?
σε ετσουξε φασιστακι η αληθεια?καλα αντε γαμησου τωρα..