διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Oταν γυρίσεις να τον εγαμήσειςκαποιος εδω μεσα οταν λειπω με βριζει
Oταν γυρίσεις να τον εγαμήσειςκαποιος εδω μεσα οταν λειπω με βριζει
ποσες φορες μας είχε παει τσιρλιπιπή με τις μαλακιες που μαγείρευε ο καραγκιόζης :Sμόνο Μπούτρης
δεν ξέρω μαν δεν έχω ιδέα από ΑΣΟΕΕποσες φορες μας είχε παει τσιρλιπιπή με τις μαλακιες που μαγείρευε ο καραγκιόζης :S
και τι πετάγεσαι τότε σαν πορδή έ;δεν ξέρω μαν δεν έχω ιδέα από ΑΣΟΕΕ
Σταματακης γνωστος ρουφτο νου σου εχω τους ρουφιανους μου και εγω
Τωρα ειναι ο Ταφτααρ μαγειρας στην Ασσοε,φτιαχνει μακαρονια με κιμακαι τι πετάγεσαι τότε σαν πορδή έ;
και πιάνει την κουτάλα που εχει πέσει μεσα στην σάλτσα με τον κιμά με τα χερια του ο βρωμιάρης :SΤωρα ειναι ο Ταφτααρ μαγειρας στην Ασσοε,φτιαχνει μακαρονια με κιμα
Αμα βραζει ο κιμας σπανε τα μικροβια,μην το φοβασαικαι πιάνει την κουτάλα που εχει πέσει μεσα στην σάλτσα με τον κιμά με τα χερια του ο βρωμιάρης :S
προτιμάς να την έπιανε με τα πόδια του μανκαι πιάνει την κουτάλα που εχει πέσει μεσα στην σάλτσα με τον κιμά με τα χερια του ο βρωμιάρης :S
που θες να ξερω δεν τρωω ποτε
ποιός εχει το εστιατόριο στην Ασοεε τωρα;
και πως κρατιέσαι ρε θηρίο ζωντανός αφου δεν τρως;που θες να ξερω δεν τρωω ποτε
η κλασσικη μερα ειναι τρωω μισο λιτρο γαλα με κουακερ ,γυμναστηριο ,3 αυγα ,πανεπιστημιο ,μαθημα 2 σανουιτσ με 2 φετες γαλοπουλα και δυο τυρι και κανα σουβλακι αμα κατσω μεχρι το βραδυκαι πως κρατιέσαι ρε θηρίο ζωντανός αφου δεν τρως;
α!!! κατάλαβα, κάνεις προπόνηση για τις καλύτερες μέρες που έρχονται με την τροικα
Μολις ανακαλυψα ενα ακομα κλωνο σουπαλι με βριζεται μουνακια πισω απο την τριχωτη πλατη μου
παλι με βριζεται μουνακια πισω απο την τριχωτη πλατη μου
Γράψτους στα αρχίδια σου και κανε χαλαουαπαλι με βριζεται μουνακια πισω απο την τριχωτη πλατη μου
Πιστευω οτι με λιγες ακομα κριτικες ,εισαι κοντα στη τιμηση σου.ηρθα να γινω ο γαμιας σας ταρτουφη μη φοβασε μαν εσυ παντα θα εισαι το κοτοπουλακι μας
ναι μαν μη το ξεχασουμε εχουμε καλαμαρακια τη δευτερα τι με περασες ρε για καμια ντιβα,η για λουστρακο γλυφτρακοΠιστευω οτι με λιγες ακομα κριτικες ,εισαι κοντα στη τιμηση σου.
αν σε πρωτεινει βεβαια ο Γλιτσας