διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.437
- Πόντοι
- 5.006
Oταν γυρίσεις να τον εγαμήσειςκαποιος εδω μεσα οταν λειπω με βριζει![]()
Oταν γυρίσεις να τον εγαμήσειςκαποιος εδω μεσα οταν λειπω με βριζει![]()
ποσες φορες μας είχε παει τσιρλιπιπή με τις μαλακιες που μαγείρευε ο καραγκιόζης :Sμόνο Μπούτρης![]()
δεν ξέρω μαν δεν έχω ιδέα από ΑΣΟΕΕποσες φορες μας είχε παει τσιρλιπιπή με τις μαλακιες που μαγείρευε ο καραγκιόζης :S
και τι πετάγεσαι τότε σαν πορδή έ;δεν ξέρω μαν δεν έχω ιδέα από ΑΣΟΕΕ![]()
Σταματακης γνωστος ρουφτο νου σου εχω τους ρουφιανους μου και εγω![]()
Τωρα ειναι ο Ταφτααρ μαγειρας στην Ασσοε,φτιαχνει μακαρονια με κιμακαι τι πετάγεσαι τότε σαν πορδή έ;![]()
![]()
και πιάνει την κουτάλα που εχει πέσει μεσα στην σάλτσα με τον κιμά με τα χερια του ο βρωμιάρης :SΤωρα ειναι ο Ταφτααρ μαγειρας στην Ασσοε,φτιαχνει μακαρονια με κιμα![]()
![]()
Αμα βραζει ο κιμας σπανε τα μικροβια,μην το φοβασαικαι πιάνει την κουτάλα που εχει πέσει μεσα στην σάλτσα με τον κιμά με τα χερια του ο βρωμιάρης :S
προτιμάς να την έπιανε με τα πόδια του μανκαι πιάνει την κουτάλα που εχει πέσει μεσα στην σάλτσα με τον κιμά με τα χερια του ο βρωμιάρης :S
που θες να ξερω
ποιός εχει το εστιατόριο στην Ασοεε τωρα;
και πως κρατιέσαι ρε θηρίο ζωντανός αφου δεν τρως;που θες να ξερωδεν τρωω ποτε
η κλασσικη μερα ειναι τρωω μισο λιτρο γαλα με κουακερ ,γυμναστηριο ,3 αυγα ,πανεπιστημιο ,μαθημα 2 σανουιτσ με 2 φετες γαλοπουλα και δυο τυρικαι πως κρατιέσαι ρε θηρίο ζωντανός αφου δεν τρως;
α!!! κατάλαβα, κάνεις προπόνηση για τις καλύτερες μέρες που έρχονται με την τροικα![]()
![]()
![]()
Μολις ανακαλυψα ενα ακομα κλωνο σουπαλι με βριζεται μουνακια πισω απο την τριχωτη πλατη μου![]()
παλι με βριζεται μουνακια πισω απο την τριχωτη πλατη μου![]()
Γράψτους στα αρχίδια σου και κανε χαλαουαπαλι με βριζεται μουνακια πισω απο την τριχωτη πλατη μου![]()
Πιστευω οτι με λιγες ακομα κριτικες ,εισαι κοντα στη τιμηση σου.ηρθα να γινω ο γαμιας σαςταρτουφη μη φοβασε μαν εσυ παντα θα εισαι το κοτοπουλακι μας
![]()
ναι μαν μη το ξεχασουμε εχουμε καλαμαρακια τη δευτεραΠιστευω οτι με λιγες ακομα κριτικες ,εισαι κοντα στη τιμηση σου.
αν σε πρωτεινει βεβαια ο Γλιτσας![]()