memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ξερεις γιατι μαζευομαστε τοσοι πολλοι? απο την επομενη τσαρκα θα αμοληθουν να σε βρουν το νου σου σου λεωβαλτετα με αλλους , οχι με μενα ;)
ξερεις γιατι μαζευομαστε τοσοι πολλοι? απο την επομενη τσαρκα θα αμοληθουν να σε βρουν το νου σου σου λεωβαλτετα με αλλους , οχι με μενα ;)
τοσο μεγαλη ζητηση ρε φιλεξερεις γιατι μαζευομαστε τοσοι πολλοι? απο την επομενη τσαρκα θα αμοληθουν να σε βρουν το νου σου σου λεω
ειναι αργα τωρα, περπατας και αφηνεις ιχνη απο σοκολατατοσο μεγαλη ζητηση ρε φιλε
να μην φερω σοκολατακια να μην με αναγνωρισετε
κριμα και θα σου λεγα τι φορουσα σημερα..ειναι αργα τωρα, περπατας και αφηνεις ιχνη απο σοκολατα
και να μου ελεγες τι θα γινοταν? ααφου δεν ειχα παει λεμεκριμα και θα σου λεγα τι φορουσα σημερα..
μπαμ εκανε
ειμαι και πολυ τρεντυ ρε πουστη μου
και να μου ελεγες τι θα γινοταν? ααφου δεν ειχα παει λεμε
μη μου το θυμιζεις.... :'(καλα ντε, και μονο με τα ιμοτικον πληγωνεσαι που δεν ειδες το νωντα
ειναι αργα τωρα, περπατας και αφηνεις ιχνη απο σοκολατα
νωντοχαγκ :'(μη μου το θυμιζεις.... :'(
ν' ανοίξει λίγο ο καιρόςκοσμα ποτε θα πας τσαρκα με τον αορατο?
υπαρχει ενδεχομενο να σε κλασει ομως και να μην ερθει :'(ν' ανοίξει λίγο ο καιρός
μπα θα έρθει απλά δεν θα φαίνεταιυπαρχει ενδεχομενο να σε κλασει ομως και να μην ερθει :'(
για πες μου τωρα την βουτας την λαγανα στον ταραμα?μπα θα έρθει απλά δεν θα φαίνεται
στην τελευταία πρόκληση που του έκανα πάντως δεν ασχολήθηκε καν :'(
στην τελευταία πρόκληση που του έκανα πάντως δεν ασχολήθηκε καν :'(
BUENOS DÍASΚαλημέρα καφενείο
ίσα να πάρει γεύσηγια πες μου τωρα την βουτας την λαγανα στον ταραμα?
όχι πάντα φασιστάκιΠάντα στο κλάσιμο βρε αγόρι μου;
ζουλας το τουρσι για να γευτείς τα ζουμια του?ίσα να πάρει γεύση
όχι πάντα φασιστάκι