jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
ααααααααααα ε κει κει εχομεν ακρες ( στουντιον )κοζανη ειμαι μαν
ααααααααααα ε κει κει εχομεν ακρες ( στουντιον )κοζανη ειμαι μαν
ελλεηνιδες μαν?γνωρισαμε 2 μουνια χθες στα μπαρακια...
μελι μελι για κανα τριωρο σχεδον κι απο τηγανιτα τιποτα
Τηλ.χτυπήσατε ή μπα;γνωρισαμε 2 μουνια χθες στα μπαρακια...
γιατι δεν ειπες, γεια σας ειμαι ο νωντας..γνωρισαμε 2 μουνια χθες στα μπαρακια...
αρα θα ξερει οτι εισαι πουσταρδελαΚαι αυτή καλλιτέχνης είναι.
τετοια ωρα?ααααααααααα ε κει κει εχομεν ακρες ( στουντιον )
Τί δεν κατάλαβες από την φράση: ''και αυτή καλλιτέχνης είναι'';;;αρα θα ξερει οτι εισαι πουσταρδελα
ολα τα καταλαβα, εσυ δεν καταλαβες οτι δε μπορεις να το παιξεις αντρας σε αυτην πιαΤί δεν κατάλαβες από την φράση: ''και αυτή καλλιτέχνης είναι'';;;
O Τzo αν του τάξεις ενα κομμάτι πίτσα μεχρι και την σκλεναρικοβα σου φερνει τέτοια ωρατετοια ωρα?
μπορει ... παρε τηλεφωνο να δειςτετοια ωρα?
και ενα πενηντάρι θες να πειςΣε Ελλεηνιδες στανταρακι επεσε.Αμα επεφτε σε Ρωσιδια,με το καλημερα θα του ειχαν παρει πιπα
O Τzo αν του τάξεις ενα κομμάτι πίτσα μεχρι και την σκλεναρικοβα σου φερνει τέτοια ωρα
αμα ελεγε οτι ειναι ο Νωντας, θα καλουσαν και τις φιλες τους να του παρουν και αυτεςΣε Ελλεηνιδες στανταρακι επεσε.Αμα επεφτε σε Ρωσιδια,με το καλημερα θα του ειχαν παρει πιπα
με ενα κομματι πιτσα και ενα τοστακι?με ενα κομματι πιτσα δινω τηλεφωνο
Ετσι και αλλιως θα το εδινες μετα στη Φυληςκαι ενα πενηντάρι θες να πεις
ε ναι,τι θα ταν...ελλεηνιδες μαν?
θα εδιναν και κωλο ;)αμα ελεγε οτι ειναι ο Νωντας, θα καλουσαν και τις φιλες τους να του παρουν και αυτες
ναι,αλλα δεν προκειται να παρω...Τηλ.χτυπήσατε ή μπα;
Ναι.Ο μύθος οτι με το που μας βλέπουν οι ανατολικές κατεβάζουν τα βρακια τους επειδή μας γουστάρουν ;)Ετσι και αλλιως θα το εδινες μετα στη Φυλης