jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
ααααααααααα ε κει κει εχομεν ακρες ( στουντιονκοζανη ειμαι μαν![]()
ααααααααααα ε κει κει εχομεν ακρες ( στουντιονκοζανη ειμαι μαν![]()
ελλεηνιδες μαν?γνωρισαμε 2 μουνια χθες στα μπαρακια...
μελι μελι για κανα τριωρο σχεδον κι απο τηγανιτα τιποτα![]()
Τηλ.χτυπήσατε ή μπα;γνωρισαμε 2 μουνια χθες στα μπαρακια...
γιατι δεν ειπες, γεια σας ειμαι ο νωντας..γνωρισαμε 2 μουνια χθες στα μπαρακια...
αρα θα ξερει οτι εισαι πουσταρδελαΚαι αυτή καλλιτέχνης είναι.![]()
τετοια ωρα?ααααααααααα ε κει κει εχομεν ακρες ( στουντιον)
Τί δεν κατάλαβες από την φράση: ''και αυτή καλλιτέχνης είναι'';;;αρα θα ξερει οτι εισαι πουσταρδελα![]()
ολα τα καταλαβα, εσυ δεν καταλαβες οτι δε μπορεις να το παιξεις αντρας σε αυτην πιαΤί δεν κατάλαβες από την φράση: ''και αυτή καλλιτέχνης είναι'';;;![]()
O Τzo αν του τάξεις ενα κομμάτι πίτσα μεχρι και την σκλεναρικοβα σου φερνει τέτοια ωρατετοια ωρα?![]()
μπορει ... παρε τηλεφωνο να δειςτετοια ωρα?![]()
και ενα πενηντάρι θες να πειςΣε Ελλεηνιδες στανταρακι επεσε.Αμα επεφτε σε Ρωσιδια,με το καλημερα θα του ειχαν παρει πιπα![]()
O Τzo αν του τάξεις ενα κομμάτι πίτσα μεχρι και την σκλεναρικοβα σου φερνει τέτοια ωρα![]()
αμα ελεγε οτι ειναι ο Νωντας, θα καλουσαν και τις φιλες τους να του παρουν και αυτεςΣε Ελλεηνιδες στανταρακι επεσε.Αμα επεφτε σε Ρωσιδια,με το καλημερα θα του ειχαν παρει πιπα![]()
με ενα κομματι πιτσα και ενα τοστακι?με ενα κομματι πιτσα δινω τηλεφωνο![]()
Ετσι και αλλιως θα το εδινες μετα στη Φυληςκαι ενα πενηντάρι θες να πεις![]()
ε ναι,τι θα ταν...ελλεηνιδες μαν?![]()
θα εδιναν και κωλο ;)αμα ελεγε οτι ειναι ο Νωντας, θα καλουσαν και τις φιλες τους να του παρουν και αυτες![]()
ναι,αλλα δεν προκειται να παρω...Τηλ.χτυπήσατε ή μπα;
Ναι.Ο μύθος οτι με το που μας βλέπουν οι ανατολικές κατεβάζουν τα βρακια τους επειδή μας γουστάρουν ;)Ετσι και αλλιως θα το εδινες μετα στη Φυλης![]()