lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
μας ελεγαν στο τελος οπως φευγαμε "εμεις βγηκαμε,ριξαμε τους χορους μας,ψαρωσαν και 2-3 εκει περα" και κακαριζαν
Mην αφήνεις καμια ευκαιρία να πάει χαμένη,ποτε δεν ξέρεις να είσαι πάντα μεσα στο παιχνίδιναι,αλλα δεν προκειται να παρω...
μπα,πλεον προτιμω να μην αφηνω χρονο και χρημα να πηγαινουν χαμενα...Mην αφήνεις καμια ευκαιρία να πάει χαμένη,ποτε δεν ξέρεις να είσαι πάντα μεσα στο παιχνίδι
δεν ξερουν τι εχασαν μανμας ελεγαν στο τελος οπως φευγαμε "εμεις βγηκαμε,ριξαμε τους χορους μας,ψαρωσαν και 2-3 εκει περα" και κακαριζαν
Σωστος ;)Mην αφήνεις καμια ευκαιρία να πάει χαμένη,ποτε δεν ξέρεις να είσαι πάντα μεσα στο παιχνίδι
ενα πουτσο εχασαν μανδεν ξερουν τι εχασαν μαν
λινκ και αδεια να δεις τις φωτο που εγω τραβηξαμε ενα κομματι πιτσα και ενα τοστακι?
;)ενα ΝΩΝΤΟπουτσο εχασαν μαν
Το έπεισα,τώρα μου λέει να κανονίσουμε να πάμε για ψώνια...ο παπαζολης ακομη προσπαθει να πεισει το γκομενακι οτι δεν ειναι πουστης?
μιαχαρα, και θα κουβαλησεις και δε θα γαμησεις και θα γινει πιο γνωστο οτι εισαι γκαιηΤο έπεισα,τώρα μου λέει να κανονίσουμε να πάμε για ψώνια...
Χελόου αστεράκια
Γιατί είσαι μεσα και δεν είσαι έξω; :-* :-*Χελόου αστεράκια
Γιατί είσαι μεσα και δεν είσαι έξω; :-* :-*
χαχαχα :-*Τι σου χω κάνει ρέι ? :'( :'(
χαχαχα :-*
σ'αγαπάω κ ας με ψαρώνεις :-*
Να πατε και κομμωτηριο μανΤο έπεισα,τώρα μου λέει να κανονίσουμε να πάμε για ψώνια...
Μαλακά μόλις μου το πε;;;; :oΝα πατε και κομμωτηριο μαν