memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
εκαναν χρυσες δουλιες τα μασατζιδικαΤους βόλεψες όλους τους άπορους της πόλης;;;![]()
Πω τώρα φαντάζομαι δεν θα μπορείς να καθίσεις σε καρέκλα.....![]()
εκαναν χρυσες δουλιες τα μασατζιδικαΤους βόλεψες όλους τους άπορους της πόλης;;;![]()
Πω τώρα φαντάζομαι δεν θα μπορείς να καθίσεις σε καρέκλα.....![]()
τσιγκολελετα, αλλα ομορφαντραςβαριεμαι αφορητα στο ξενοδοχειο, νεκρα ρε εδω περα...θα κραξω λιγο την τσιγκολελετα να περασει η ωρα μεχρι να φυγω
![]()
Κατι γραφει ο σταματης και ενας ακομη στην ενημερωση
ουυυυυυ μωρη τσιγκολελετατσιγκολελετα, αλλα ομορφαντρας, με μεγαλο bankroll στο ποκερ
, μεγαλη φημη στα στουντιο, οποτε παω στρωνουν κοκκινο χαλι
λεφτας,
, με περιουσιες οικοπεδα κλπ
,αμαξι δεν εχω αλλα θα αποκτησω
κανε της αναγωγες σου![]()
εγω ειμαι σταμ, οχι νωντας...ουυυυυυ μωρη τσιγκολελετανωντας δε θα γινεις ποτε
![]()
Εσυ οχιMάγκες να ρωτήσω λίγο;;;
:SMάγκες να ρωτήσω λίγο;;;
Τον μάστερ την τον έκανες;;;εκαναν χρυσες δουλιες τα μασατζιδικατο πως το εξηγεις εσυ, εχει να κανει με την "ιδιαιτεροτητα" σου...θεατρινα...
![]()
![]()
ξηγησουεγω ειμαι σταμ, οχι νωντας...
αλλα εγω τον τζιμη διπλα μου πλεον![]()
ο μαστερ την εχει δει βεντετα σαν τον σταματηΤον μάστερ την τον έκανες;;;Σήμερα δεν πόσταρε καθόλου.
Θα σε δώσω στους μπάτσους ρε.![]()
![]()
![]()
Ωραία,βρέθηκε ένας εθελοντής...
Λέγε τι τον έκανες ρε κ άσε τα σάπια,δεν τα τρώω,είμαι αριστερό λαγωνικό εγώ.ο μαστερ την εχει δει βεντετα σαν τον σταματη![]()
ναι, ραντανπλανΛέγε τι τον έκανες ρε κ άσε τα σάπια,δεν τα τρώω,είμαι αριστερό λαγωνικό εγώ.![]()
Παιχτω γκει ρε ;) Οι γκομενες ιντριγκαρονται και θα θελουν να σε κανου αντραΩραία,βρέθηκε ένας εθελοντής...
Λοιπόν μου αρέσει εκτός από τον μουσάτο κ μια κοπελιά από το θεάτρο...αν μιλάμε από fb λιγάκι παίζει να την πάθω κ να με δει ως φίλη της;;;