lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
τυπε απο κεινη την περιοδο παιζει να θυμαμαι 5 απο 50 πουτανεςΕλα ρε ;ξεχνας τις πουταναρες που γαμας
Πως γινεται αυτο Τις θυμαμαι μια προς μια
τυπε απο κεινη την περιοδο παιζει να θυμαμαι 5 απο 50 πουτανεςΕλα ρε ;ξεχνας τις πουταναρες που γαμας
Πως γινεται αυτο Τις θυμαμαι μια προς μια
αρχιδια τουμπανα στα μπουρδελα ξεχνας να γαμας ρεΑμα το σκεφτητε,με τοσες που εχουμε παει,ειμαστε εμπειροτατη
στα στουντιο ομως....αρχιδια τουμπανα στα μπουρδελα ξεχνας να γαμας ρε
Δεν είναι η ρωμανού ρε είναι η Nikole RominaΡωμανου καβλα
στα στουντιο ομως....
στα στουντιο ομως....
Ενταξει το ειπα με την χιουμοριστικη εννοια,οτι και καλα μπορεις να ψαρωσεις γκομενα και να πεις οτι εχουν περασει απο το κρεβατι σου καμια 50ρια γυναικεςαρχιδια τουμπανα στα μπουρδελα ξεχνας να γαμας ρε
ρουτινα μανΚανονικα μετα απο δυο βδομαδες δεν πρεπει να εχεις ποιο πολλες καυλες ?
Εγω σημερα γαμουσα λες και δουλευα .. (βαριομουν )
και αργησα παλι
το νου σου εσυ ;)
μαγκες εμενα απ τις 15 τελευταιες πουτανες που εχω γαμησει,οι 10 τουλαχιστον μ εχουν χυσειΕνταξει το ειπα με την χιουμοριστικη εννοια,οτι και καλα μπορεις να ψαρωσεις γκομενα και να πεις οτι εχουν περασει απο το κρεβατι σου καμια 50ρια γυναικες
Οντως ,αν μπλεξεις καιρο με τα μπουρδελα ,μετα μπορει να χασεις το στοιχειο του εραστη,που θα πρεπει να ικανοποιηση τη γκομενα..
Αναλογα τον ανθρωπο πιστευω.Παιζουν ρολο οι συνθηκες,ψυχολογικη κατασταση εκεινης της στιγμης κτλ..Κανονικα μετα απο δυο βδομαδες δεν πρεπει να εχεις ποιο πολλες καυλες ?
Εγω σημερα γαμουσα λες και δουλευα .. (βαριομουν )
και αργησα παλι
Πάρε ενα καινούργιο avatarμαγκες εμενα απ τις 15 τελευταιες πουτανες που εχω γαμησει,οι 10 τουλαχιστον μ εχουν χυσει
Μηπως εισαι λιγο υπερβολικος ;μαγκες εμενα απ τις 15 τελευταιες πουτανες που εχω γαμησει,οι 10 τουλαχιστον μ εχουν χυσει
διο γαμαει
πιστο οργασμο λεω μαν...καθολου υπερβολικος,εχω τρελο σερι τωρα τελευταια λεμε
E!!! τον άνθρωπο ρε δεν παίζεταιδιο γαμαει
πιστο οργασμο λεω μαν...καθολου υπερβολικος,εχω τρελο σερι τωρα τελευταια λεμε