Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
εγω ρε τυπε γιατι θυμαμαι οτι οταν ειχαμε παει κανα δυο φορες νυχτα ηταν ολα κλειστα?μονο φωκαιας ειχε...

ειχε τυχει?

μιλαω για αρχες 2007...οταν ξεκινησα  τις πουτανες :sunglasses:
Σωστος..αντε να ηταν 2-3 ανοιχτα στα κεντρικα της φυλης μετα τις 12..
Βεβαια τοτε μετα στις 9-10 δεν εβρισκες να παρκαρεις,το θυμαμαι καλα.Οχι μονο επειδη ειχε πολλους στη τσαρκα,αλλα και κατοικους με αυτοκινητα που εφυγαν με τα χρονια..
Παντως και τωρα αν εξαιρεσεις σαββατοκυριακο που ειναι ανοιχτα σχεδον ολα μετα τις 12,τις καθημερινες ελαχιστα ανοιγουν λογικα..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Σωστος..αντε να ηταν 2-3 ανοιχτα στα κεντρικα της φυλης μετα τις 12..
Βεβαια τοτε μετα στις 9-10 δεν εβρισκες να παρκαρεις,το θυμαμαι καλα.Οχι μονο επειδη ειχε πολλους στη τσαρκα,αλλα και κατοικους με αυτοκινητα που εφυγαν με τα χρονια..
Παντως και τωρα αν εξαιρεσεις σαββατοκυριακο που ειναι ανοιχτα σχεδον ολα μετα τις 12,τις καθημερινες ελαχιστα ανοιγουν λογικα..
μκεταξι ρε 247  :rockon:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Δε μου κάνει εντύπωση πως μόλις έμεινες από το ένα έμεις κ από το άλλο. :thefinge:

Είναι σαν το λάστιχο,σε πιάνει πάντα όταν δεν έχεις ρεζέρβα....
Βασικα βαρεθηκα να γαμαω μποφες και το εριξα στα πουτανακια  :grin:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Πιαδια δε παρακολουθουσα .. μηπως εισχα καμια παραγκελια για καντοαυτογραφα ?  :think:
οχι.....ειχες αφιερωση στο ραδιο

παρεπιπτοντως τα τιμημενα στρακια το καναν και το θρεντ σχολιασμου κριτικων ραδιο...... :jerking: :jerking: :jerking:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
οχι.....ειχες αφιερωση στο ραδιο

παρεπιπτοντως τα τιμημενα στρακια το καναν και το θρεντ σχολιασμου κριτικων ραδιο...... :jerking: :jerking: :jerking:
εκει η τραμπουκοκρατια δεν παρεμβαινει :birdman:μονο σε εμας τα παιδια του λαου ξερει να δειχνει τα δοντια της :birdman:
μεταξουργειο ρε βλακα ποτε δε κλεινουν :jerking:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Νωντα τη πιο ξεπετα στη πορνοκαριερα μου την ειχα παρει νυχτα.Ειχα παει Εροτικα και μετα ειχα καβλες,σκαω μυτη Φωκαιας κατα τις 4 ,μονο 4-5 οικοι ανοιχτει ,μπουλουκια απο κοσμο ,χαμος.Τελικα γαμησα ενα καλο μουνακι αλλα μονο που δεν με εδιρε μεχρι να χυσω  :jerking:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πω πω τι γαμάτο δελτίο ειδήσεων στην ΝΕΤ...βγήκε τα πε ο παρουσιαστής,ούτε βιντεάκια,ούτε σχολιαστές....καύλα... :cum: :cum: :cum:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
εκει η τραμπουκοκρατια δεν παρεμβαινει :birdman:μονο σε εμας τα παιδια του λαου ξερει να δειχνει τα δοντια της
ειπα να πατησω μια δυο φορες το ρουφιανοκουμπι να τους γαμησω λιγο αλλα μετα σκεφτηκα....παλι εσυ ρε θεσσαλε να γινεις ο ρουφιανος σωτηρας του μπου :tickedoff:;βαρεθηκα να το σωζω :headbang: :grin:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
ειπα να πατησω μια δυο φορες το ρουφιανοκουμπι να τους γαμησω λιγο αλλα μετα σκεφτηκα....παλι εσυ ρε θεσσαλε να γινεις ο ρουφιανος σωτηρας του μπου :tickedoff:;βαρεθηκα να το σωζω :headbang: :grin:
οταν τα λεω εγω  :sunglasses:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
αν βαρεθηκες ξερεις τον δρομο :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Νωντα τη πιο ξεπετα στη πορνοκαριερα μου την ειχα παρει νυχτα.Ειχα παει Εροτικα και μετα ειχα καβλες,σκαω μυτη Φωκαιας κατα τις 4 ,μονο 4-5 οικοι ανοιχτει ,μπουλουκια απο κοσμο ,χαμος.Τελικα γαμησα ενα καλο μουνακι αλλα μονο που δεν με εδιρε μεχρι να χυσω  :jerking:
τυπε εγω για κανα χρονο(2007-2008) μονο νυχτα πηγαινα με τον κοντο συνηθως και γενικα με παρεα...

σχεδον παντα μεταξι...

ολο φολες ετρωγα,παιζει να μην ειχα κανει καλο γαμησι...αλλα η χειροτερη μαλακια δεν την αυτη,αλλα οτι δε θυμαμαι ουτε μια πουτανα απο τοτε  :Sδεν ξερω γιατι τοσο πολυ :huh:κι οχι πηγαινα κλασμενος ξερω γω :grin:

μαλλον δεν εδινα σημασια,ηταν και αδιαφορα τα γαμησια,ειχα το νου μου στο χαβαλε κτλ... :huh:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
τυπε εγω για κανα χρονο(2007-2008) μονο νυχτα πηγαινα με τον κοντο συνηθως και γενικα με παρεα...

σχεδον παντα μεταξι...

ολο φολες ετρωγα,παιζει να μην ειχα κανει καλο γαμησι...αλλα η χειροτερη μαλακια δεν την αυτη,αλλα οτι δε θυμαμαι ουτε μια πουτανα απο τοτε  :Sδεν ξερω γιατι τοσο πολυ :huh:κι οχι πηγαινα κλασμενος ξερω γω :grin:

μαλλον δεν εδινα σημασια,ηταν και αδιαφορα τα γαμησια,ειχα το νου μου στο χαβαλε κτλ... :huh:
Ελα ρε ;ξεχνας τις πουταναρες που γαμας  :huh:
Πως γινεται αυτο :huh: Τις θυμαμαι μια προς μια  :grin:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
κρατας και ημερολογιο μαν   :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Γυναικα που περασε  εστω και 5 λεπτα απο τη ζωη μου(μερικες φορες και 3λεπτα  :rolleyes:),δεν τη ξεχναω  :sunglasses: Μενει χαραγμενη μεσα μου ακομα και σαν ξεπετα  :grin:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Γυναικα που περασε  εστω και 5 λεπτα απο τη ζωη μου(μερικες φορες και 3λεπτα  :rolleyes:),δεν τη ξεχναω  :sunglasses: Μενει χαραγμενη μεσα μου ακομα και σαν ξεπετα   :grin:
και ποσο ηταν ρε μπρο  η πιο μεγαλη σε διαρκεια  για τανες λεω  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom