TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
χαρντφακερ και ετσι ?Τί κακός ρε;;;
Ρεαλιστής,πραγματιστής.
χαρντφακερ και ετσι ?Τί κακός ρε;;;
Ρεαλιστής,πραγματιστής.
Σωστος..αντε να ηταν 2-3 ανοιχτα στα κεντρικα της φυλης μετα τις 12..εγω ρε τυπε γιατι θυμαμαι οτι οταν ειχαμε παει κανα δυο φορες νυχτα ηταν ολα κλειστα?μονο φωκαιας ειχε...
ειχε τυχει?
μιλαω για αρχες 2007...οταν ξεκινησα τις πουτανες
μκεταξι ρε 247Σωστος..αντε να ηταν 2-3 ανοιχτα στα κεντρικα της φυλης μετα τις 12..
Βεβαια τοτε μετα στις 9-10 δεν εβρισκες να παρκαρεις,το θυμαμαι καλα.Οχι μονο επειδη ειχε πολλους στη τσαρκα,αλλα και κατοικους με αυτοκινητα που εφυγαν με τα χρονια..
Παντως και τωρα αν εξαιρεσεις σαββατοκυριακο που ειναι ανοιχτα σχεδον ολα μετα τις 12,τις καθημερινες ελαχιστα ανοιγουν λογικα..
Βασικα βαρεθηκα να γαμαω μποφες και το εριξα στα πουτανακιαΔε μου κάνει εντύπωση πως μόλις έμεινες από το ένα έμεις κ από το άλλο.
Είναι σαν το λάστιχο,σε πιάνει πάντα όταν δεν έχεις ρεζέρβα....
οχι.....ειχες αφιερωση στο ραδιοΠιαδια δε παρακολουθουσα .. μηπως εισχα καμια παραγκελια για καντοαυτογραφα ?
μκεταξι ρε 247
εκει η τραμπουκοκρατια δεν παρεμβαινει μονο σε εμας τα παιδια του λαου ξερει να δειχνει τα δοντια τηςοχι.....ειχες αφιερωση στο ραδιο
παρεπιπτοντως τα τιμημενα στρακια το καναν και το θρεντ σχολιασμου κριτικων ραδιο......
μεταξουργειο ρε βλακα ποτε δε κλεινουν
πεστα ρεεκει η τραμπουκοκρατια δεν παρεμβαινει μονο σε εμας τα παιδια του λαου ξερει να δειχνει τα δοντια της
ειπα να πατησω μια δυο φορες το ρουφιανοκουμπι να τους γαμησω λιγο αλλα μετα σκεφτηκα....παλι εσυ ρε θεσσαλε να γινεις οεκει η τραμπουκοκρατια δεν παρεμβαινει μονο σε εμας τα παιδια του λαου ξερει να δειχνει τα δοντια της
οταν τα λεω εγωειπα να πατησω μια δυο φορες το ρουφιανοκουμπι να τους γαμησω λιγο αλλα μετα σκεφτηκα....παλι εσυ ρε θεσσαλε να γινεις ορουφιανοςσωτηρας του μπου ;βαρεθηκα να το σωζω
αν βαρεθηκες ξερεις τον δρομοειπα να πατησω μια δυο φορες το ρουφιανοκουμπι να τους γαμησω λιγο αλλα μετα σκεφτηκα....παλι εσυ ρε θεσσαλε να γινεις ορουφιανοςσωτηρας του μπου ;βαρεθηκα να το σωζω
ναι τον εχει ο παιχτουρας αβαταρ......αν βαρεθηκες ξερεις τον δρομο
ειδωνοχι.....ειχες αφιερωση στο ραδιο
παρεπιπτοντως τα τιμημενα στρακια το καναν και το θρεντ σχολιασμου κριτικων ραδιο......
τυπε εγω για κανα χρονο(2007-2008) μονο νυχτα πηγαινα με τον κοντο συνηθως και γενικα με παρεα...Νωντα τη πιο ξεπετα στη πορνοκαριερα μου την ειχα παρει νυχτα.Ειχα παει Εροτικα και μετα ειχα καβλες,σκαω μυτη Φωκαιας κατα τις 4 ,μονο 4-5 οικοι ανοιχτει ,μπουλουκια απο κοσμο ,χαμος.Τελικα γαμησα ενα καλο μουνακι αλλα μονο που δεν με εδιρε μεχρι να χυσω
Ελα ρε ;ξεχνας τις πουταναρες που γαμαςτυπε εγω για κανα χρονο(2007-2008) μονο νυχτα πηγαινα με τον κοντο συνηθως και γενικα με παρεα...
σχεδον παντα μεταξι...
ολο φολες ετρωγα,παιζει να μην ειχα κανει καλο γαμησι...αλλα η χειροτερη μαλακια δεν την αυτη,αλλα οτι δε θυμαμαι ουτε μια πουτανα απο τοτε :Sδεν ξερω γιατι τοσο πολυ κι οχι πηγαινα κλασμενος ξερω γω
μαλλον δεν εδινα σημασια,ηταν και αδιαφορα τα γαμησια,ειχα το νου μου στο χαβαλε κτλ...
κρατας και ημερολογιο μανΕλα ρε ;ξεχνας τις πουταναρες που γαμας
Πως γινεται αυτο Τις θυμαμαι μια προς μια
Γυναικα που περασε εστω και 5 λεπτα απο τη ζωη μου(μερικες φορες και 3λεπτα ),δεν τη ξεχναω Μενει χαραγμενη μεσα μου ακομα και σαν ξεπετακρατας και ημερολογιο μαν
και ποσο ηταν ρε μπρο η πιο μεγαλη σε διαρκεια για τανες λεωΓυναικα που περασε εστω και 5 λεπτα απο τη ζωη μου(μερικες φορες και 3λεπτα ),δεν τη ξεχναω Μενει χαραγμενη μεσα μου ακομα και σαν ξεπετα