TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
θα εχω την καμερα απο το μπαλκονι να σε γραψωοποιος θελει θα με πετυχει στην φυλης 11-12..
ειδαλως αντε γαμηθητε
θα εχω την καμερα απο το μπαλκονι να σε γραψωοποιος θελει θα με πετυχει στην φυλης 11-12..
ειδαλως αντε γαμηθητε
αλλη εννοια δεν ειχαοποιος θελει θα με πετυχει στην φυλης 11-12..
ειδαλως αντε γαμηθητε
Αυτη που δουλευει και αλκιβιαδου και μ.Αλεξελα ρε φυσικα?
παντως την καλυτερη βυζαρα παιζει να την εχει η βερονικη
κατσε εκει να τσινγκλας τον γλιτσα και να σε πηγαινει μαρουλιαλλη εννοια δεν ειχα
ειναι ωραιο μοσχαρ μαν χαιρεσαι να χουφτωνειςΑυτη που δουλευει και αλκιβιαδου και μ.Αλεξ
Αυτη ειναι μοσχαρρ
ποιος να με παει μαρουλι ρε εγω για σας παλευω ρε μλκς οχι για μενακατσε εκει να τσινγκλας τον γλιτσα και να σε πηγαινει μαρουλι
Μια φορα που την πετυχα μ.Αλεξ ,ειχε κολλησει στο τοιχο Πακη και το φιλουσε με παθοςειναι ωραιο μοσχαρ μαν χαιρεσαι να χουφτωνεις
τι μαλακαςΜια φορα που την πετυχα μ.Αλεξ ,ειχε κολλησει στο τοιχο Πακη και το φιλουσε με παθος
καλό ήταν ρε μαν εγώ μπλόκαρασκεφτηκες πολυ ωρα να πεις αυτη τη μαλακια
ενα πραγμα ειπα μονο αξιοκρατια μπορουν να τηρουν η αρχιδια αν αρχιδια γαμησε μας
Ναι αλλα ειναι ωραιος μαλακας μαν χαιρεσαι να χουφτωνειςτι μαλακας
O Θεέ μου!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν μας έφτανε ενας θα έχουμε και άλλον κομμένο ντιγκιντάγκα εδω μεσαοχι ρε μλκ τα πηρα τωρα
στο πα ρε τα κοβω
Σαν τον θεουλη ενα πραγμακαλό ήταν ρε μαν εγώ μπλόκαρα
τεσπά, απλώς νομίζω ότι το μοντέλο διαχείρισης του "μη παρεμβατικού άντμιν" δεν είναι και τόσο πετυχημένο.
Ετσι γαμει ο ΣιαλμαςO Θεέ μου!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν μας έφτανε ενας θα έχουμε και άλλον κομμένο ντιγκιντάγκα εδω μεσα
Μια φορα που την πετυχα μ.Αλεξ ,ειχε κολλησει στο τοιχο Πακη και το φιλουσε με παθος
πρόσεχε τι κάνεις........ πρόσεχε τι λες...........Σαν τον θεουλη ενα πραγμα
Λες να του εκανε χειροφιλημα
στο στομα? :S
πρόσεχε τι κάνεις........ πρόσεχε τι λες...........
εγω την ειχα πετυχει μ εναν ελληνα που την ειχε στριμωξει και του κανε τη δυσκολη!!!Λες να του εκανε χειροφιλημα
αν θελουν σωστους τροπους διαχειρησεις ευχαριστως να τους βοηθησω αλλα δεν μου πεφτει λογος καθως ο καθενας εχει τον δικο του τροπο για την ιδιοκτησια τουκαλό ήταν ρε μαν εγώ μπλόκαρα
τεσπά, απλώς νομίζω ότι το μοντέλο διαχείρισης του "μη παρεμβατικού άντμιν" δεν είναι και τόσο πετυχημένο.