TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
θα παμε μαζι εχω να δω την Καντυθα κανω σιτι τουρ στη σολουν εχω σταθερη πελατεια
σιλβα
ρυθμ
εριναλ
παπαζολακι
ειμαι οικονομικη προταση
θα παμε μαζι εχω να δω την Καντυθα κανω σιτι τουρ στη σολουν εχω σταθερη πελατεια
σιλβα
ρυθμ
εριναλ
παπαζολακι
ειμαι οικονομικη προταση
oλοι απο σαλονικ ειναι ρε?θα κανω σιτι τουρ στη σολουν εχω σταθερη πελατεια
σιλβα
ρυθμ
εριναλ
παπαζολακι
ειμαι οικονομικη προταση
θα ρθω που θα παει......
καλησπέρα!!! :-*καλησπέρα!!!
:-*
κατσε να κλωσησεις σημερα......Ειμαι μεταξυ να παω για ποτο,να παω τσαρκα ή να κατσω στ αβγα μου
οχι ρε μλκ τα πηρα τωρα
στο πα ρε τα κοβω
βγάζει κανένας νόημα από αυτό?τωρα να μη γαμησω τπτ του παπαζολακι οι κλωνοι φταινε μονο
επιλακτικα οι κλωνοι φταινε εδω και ας βγει ενας να μας δωσει ενα λογο αλλα που,οσες φορες και να ζητησεις το λογο για κατι εδω κανενας δεν εχει τ'αρχιδια να εμφανηστη
καλησπέρα!!!
:-*
εγω με βλεπω για μια μικρη τσαρκα..Ειμαι μεταξυ να παω για ποτο,να παω τσαρκα ή να κατσω στ αβγα μου
Ειμαι μεταξυ να παω για ποτο,να παω τσαρκα ή να κατσω στ αβγα μου
φιλε τι να σου πω; ......πρεπει να παρω τα ιδια ναρκωτικα με τον μπαρο μπας και καταλαβω τι λεει.....βγάζει κανένας νόημα από αυτό?
εν ολιγης μονο οι κλωνοι του παπαζολ ενοχλουν το σαιτ κανενος αλλουβγάζει κανένας νόημα από αυτό?
πωπω ρε αυτος ο τζο εχει φοβερο χιουμορ εν ολιγης μονο οι κλωνοι του παπαζολ ενοχλουν το σαιτ κανενος αλλου
και λεω για τις αδικιες του σαιτ που συμβαινουν και κανενας εκ των αρχων εδω δεν εχει τ'αρχιδια να δωσει εξηγησεις
καταλαβατε κυριοι γιατι φθινει το σαιτ τωρα πρωτα απ'ολα αξιοκρατια και μετα ολα τα αλλα
ΕγραψεςΠανε πιες ενα ποτακι .. ενα ομως ...
μετα ριξε μια τσαρκα και μετα ελα να κατει σ αβγα σου
Ποιον λες με γυαλιαεγω με βλεπω για μια μικρη τσαρκα..
να ξαναδω τον αλβανο νταβατζη με τα γυαλια να τσακωνετε με τον χοντρο
πωπω ρε αυτος ο τζο εχει μεγαλη πουτσα
αυτος ο 50αρης γκριζομαλης που ειναι ρε, με λιγο κοιλιτσα..Εγραψες Ποιον λες με γυαλια
Ολοι Αλβανοι ειναι ρεαυτος ο 50αρης γκριζομαλης που ειναι ρε, με λιγο κοιλιτσα..
ελα ρε, σιγουρα τον εχεις πετυχει
στην δεξια πτερυγα... 84 και 84 β εως το 86β..Ολοι Αλβανοι ειναι ρε
Μπουρδελο αν πεις θα καταλαβω ;)