baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
ο χαζός ειν' αλλιώς ;)
ο χαζός ειν' αλλιώς ;)
χαχαχα αστην ρε και συ μια φορα μιλησε την πηραμε απ τα μουτρα ..σιλβακι ολο μιλας...καμια πιπα ποτε θα μας παρεις?
to παπαζολακι ειναι ατομο ρε ακομα και σαν μοντ θα κανει τη διαφοραo παπαζολης θα γινει μοντ ομως το ειπαν χθες
γλυψεto παπαζολακι ειναι ατομο ρε ακομα και σαν μοντ θα κανει τη διαφορα
μετα τα χτεσινα αφου γλιτωσε το μπαν να ευχαρισταει τον διομηδη.....to παπαζολακι ειναι ατομο ρε ακομα και σαν μοντ θα κανει τη διαφορα
χαθηκε να βαλεις ενα με την καντυ;
τωρα να μη γαμησω τπτ του παπαζολακι οι κλωνοι φταινε μονομετα τα χτεσινα αφου γλιτωσε το μπαν να ευχαρισταει τον διομηδη.....
bare θα πας φυλης μετα?τωρα να μη γαμησω τπτ του παπαζολακι οι κλωνοι φταινε μονο
επιλακτικα οι κλωνοι φταινε εδω και ας βγει ενας να μας δωσει ενα λογο αλλα που,οσες φορες και να ζητησεις το λογο για κατι εδω κανενας δεν εχει τ'αρχιδια να εμφανηστη
οχι ρε μλκ τα πηρα τωραbare θα πας φυλης μετα?
τα φτιαξες με τον πιστολινοοχι ρε μλκ τα πηρα τωρα
στο πα ρε τα κοβω
μην μου πεις οτι θα το γυρησεις στης ελληνιδες σαν τον πιστολιαοχι ρε μλκ τα πηρα τωρα
στο πα ρε τα κοβω
δεν καταλαβες ενα κομματι πιτσα κερναω οχι ολοκληρηΜια απο της Σιλβας και δυο απο αυτο ... μμμ συνολο 3 πιτσες
τζαμπα πραμμα
δε ξερω ακομα ειμαι σε σκεψειςμην μου πεις οτι θα το γυρησεις στης ελληνιδες σαν τον πιστολια
τουλαχιστον να πας στα σαλονια ... ξερεις, μασαζ, εσκορτ κλπ
η συμβουλη μου ειναι να βαλεις μυαλο , να περνας καλα με οποιον τροπο θες να κανεις σεξ, αλλα με μετρο τα λεφταδε ξερω ακομα ειμαι σε σκεψεις
θα κανω σιτι τουρ στη σολουν εχω σταθερη πελατειαη συμβουλη μου ειναι να βαλεις μυαλο , να περνας καλα με οποιον τροπο θες να κανεις σεξ, αλλα με μετρο τα λεφτα