kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
προσπαθώ ρε φίλε...νομίζω φαίνεται αυτό...τι να σου πω ρε φιλε...πραγματικα...
προσπαθώ ρε φίλε...νομίζω φαίνεται αυτό...τι να σου πω ρε φιλε...πραγματικα...
ο νιο το εγραψε ρε σε ποστ του 07 αλλα εν ετη 12 ειναι εδωKατσε καλά μαλάκα μην σε πηδήξω.
Αν φύγεις έφυγα σκέψου,καμια δεκαριά εντάξει παιδιά υπάρχουν εδω μεσα Αιντεεεεεεεε!!!!
καμμενο χαρτι μαντι να σου πω ρε φιλε...πραγματικα...
ρε μλκ τα αξιωματα ειναι σαν τ'αρχιδια μου δλδ οποιος γινεται τιμημενος γινεται και καλυτερος συνφορμιτης μας η αθρωπος αρχιδια γινεται τα ιδια σκατα παραμενει εκτος και αν το παρει πανω τουΒαρε μην σκουζεις για να γινεις τιμημενος..εισαι τιμημενοςστη καρδια μαςστο πουτσο μας
Α!!! τελικά δεν δεν θα φύγει ο βαροςδιομηδη συντονισου θα σε ριξω σφαλιαρα....ο νιο τα εγραφε αυτα......
ναι αλλα αν δεν ηταν ο δεληολανης να χτυπηθει με τον Τ-2000 δεν θα ειχε αποτραπει η επομενη μερα μαν....είναι ο τύπος μας έβγαλε από το μάτριξ και μας έσωσε από τις μηχανές
ρε τυπε ποιος ειμαι ο Νιο τελικα σου ειπε?ο νιο το εγραψε ρε σε ποστ του 07 αλλα εν ετη 12 ειναι εδω
και να σημειωσο πως δεν εχω τπτ με το παιδι μη παρεξηγηθω καμμενο χαρτι μαν ρε μλκ τα αξιωματα ειναι σαν τ'αρχιδια μου δλδ οποιος γινεται τιμημενος γινεται και καλυτερος συνφορμιτης μας η αθρωπος αρχιδια γινεται τα ιδια σκατα παραμενει εκτος και αν το παρει πανω του
επισης αν γινει καποιος μοντ χειροτερος γινεται οχι καλυτερος οποτε να μου λειπει
γαμα τακαμμενο χαρτι μαν
εγω ρουφιανος δεν ειμαι αλλα δυο λογια θα τα πω......ο νιο το εγραψε ρε σε ποστ του 07 αλλα εν ετη 12 ειναι εδω
και να σημειωσο πως δεν εχω τπτ με το παιδι μη παρεξηγηθω
οπως καταλαβες οχι μονο δεν θα φυγει δυστυχως αλλα πυκνωσε και τα ποστ του με πολλες παραθεσεις....γνωστο κολπο που δειχνει ξεκαθαρα οτι ειναι κλωνος της λουκ.....Α!!! τελικά δεν δεν θα φύγει ο βαρος
α επισης αν ηταν να πω κατι να ακουστει σιγουρα δεν θα το εγραφα εδω αφου ολοι ξερουμε πως μας εχουν γραμμενους στις αρχιδαρες τουςΒαρε μην σκουζεις για να γινεις τιμημενος..εισαι τιμημενοςστη καρδια μαςστο πουτσο μας
σε στεναχωρησα θα σε παω για καφεδακι στη πλατεια των ρωσσικωνΑ!!! τελικά δεν δεν θα φύγει ο βαρος
αυτον τον τιτλο τον εχεις μεσα απο τη καρδια μαςΜαγκες εγω ενα τιτλο περιμενω και ακομα να μου το δωσουν ....
Της Νο1 ΠΟΡΝΗΣ
Κοσμα μετα εσυ παιρνεις σειρα
σου ειπα αν υποψιαστω πως.......................ρε τυπε ποιος ειμαι ο Νιο τελικα σου ειπε?
να του πεις και χρονια πολλα σημερα....σου ειπα αν υποψιαστω πως.......................
πιστολια ποσες μερες αποχη εχεις?Μαγκες εγω ενα τιτλο περιμενω και ακομα να μου το δωσουν ....
Της Νο1 ΠΟΡΝΗΣ
Κοσμα μετα εσυ παιρνεις σειρα
5+1πιστολια ποσες μερες αποχη εχεις?
Αυριο κλεινω μια εβδομαδαπιστολια ποσες μερες αποχη εχεις?
που να ψηφισουμε ρε μαν;ρε μουνια γιατι δεν ψηφίσατε
την 3οι εκλογές είναι πολύ must τον τελευταίο καιρό στο μπου
2 σελ πίσω τις ξέκωλες που πόσταραπου να ψηφισουμε ρε μαν;