thessalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
δες το θετικα μαν....για τον παπαζολη το ποσοστο στην ιδια ερωτηση ειναι 100 % οτι ειναι στρακι.....ποιό ίματζ ρε που οι μισοί και βάλε εδώ μέσα με θεωρούν στράκι
δες το θετικα μαν....για τον παπαζολη το ποσοστο στην ιδια ερωτηση ειναι 100 % οτι ειναι στρακι.....ποιό ίματζ ρε που οι μισοί και βάλε εδώ μέσα με θεωρούν στράκι
Ε καλα μην γίνεσαι κακός, το να τον παίρνει κάποιος που και που δεν σημαίνει οτι είναι και πουστηςρε ξεχασες πως λεγαμε τα κοτοπουλα στο στρατο
τιμή μου να θυμίζω τον φίλο μου τον παπαζόλη...αφού μ'έχει γαμήσει στα πμπαπαζολιζεις..
Ε καλα μην γίνεσαι κακός, το να τον παίρνει κάποιος που και που δεν σημαίνει οτι είναι και πουστης
τιμή μου να θυμίζω τον φίλο μου τον παπαζόλη...αφού μ'έχει γαμήσει στα πμ
Βαρε πηγες τελικα Γκαζι;
τζαμπα εγραφα ?
Ελπιζω να μην σβηστηκε αλλα να εγινε ινβιζιμπλ
Επιστεεφω να ψηφησω
παιζει να έφυγε το γκάζι απο την θεση του αν το ανακοίνωσε ο βάρος.. χαχαχαχχαχααχ
Συγνωμη που θα στο πω,αλλα δεν το εχεις
παιζει να έφυγε το γκάζι απο την θεση του αν το ανακοίνωσε ο βάρος.. χαχαχαχχαχααχ
Τετοιες μαλακιες λες στο σταντ απ κομεντι;εγω απο το χιουμορ μου έχω βγάλει λεφτα εσυ; :-*
Τετοιες μαλακιες λες στο σταντ απ κομεντι;
δε με πειθεις για την σοκοκαυλα αυτη ηταν και γαμω τα γκομενακια
Ευτυχως τυπενοπ,δεν εχω σχεση με σταντ απ κομεντι μικρο αμορφωτο
και άλλος μικρός; καλα μα πόσοι είναι τελικα εδω μεσα οι μικροί και άμυαλοινοπ,δεν εχω σχεση με σταντ απ κομεντι μικρο αμορφωτο
Οπτε σε συμφερει το παιζεις νεουδι και οποτε σε συμφερει το παιζεις πουρο;και άλλος μικρός; καλα μα πόσοι είναι τελικα εδω μεσα οι μικροί και άμυαλοι
και άλλος μικρός; καλα μα πόσοι είναι τελικα εδω μεσα οι μικροί και άμυαλοι