διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Ποτε δεν το παίζω νεούδι γιατί δεν είμαιΟπτε σε συμφερει το παιζεις νεουδι και οποτε σε συμφερει το παιζεις πουρο;
Ποτε δεν το παίζω νεούδι γιατί δεν είμαιΟπτε σε συμφερει το παιζεις νεουδι και οποτε σε συμφερει το παιζεις πουρο;
τι να σου πω μαν, βαριεμαι και σήμερα και αντι να φτιάξουν κανα θρεντ να περασει η ωρα, ανοιξαν παλι θρεντ για τις γυναικες του σαιτ που στο τελος θα ενσωματωθει με τις ελλεηνιδεςκαι άλλος μικρός; καλα μα πόσοι είναι τελικα εδω μεσα οι μικροί και άμυαλοι
Tα θέλει ο κώλος σου να τα ακούσειςTaftaar its back
τι να σου πω μαν, βαριεμαι και σήμερα και αντι να φτιάξουν κανα θρεντ να περασει η ωρα, ανοιξαν παλι θρεντ για τις γυναικες του σαιτ που στο τελος θα ενσωματωθει με τις ελλεηνιδες
τι εκανα ?Tα θέλει ο κώλος σου να τα ακούσεις
Διο,5 μερα και συνεχιζω Βημα βημα συνεχιζεται η απεξαρτηση,αυριο ομως ειναι μια κρισημη μεραΠοτε δεν το παίζω νεούδι γιατί δεν είμαι
τα ίδια και τα ίδια μας πρήξατε τ'αρχίδια, δέκα είστε αν είστε όλες και όλες, το εχουμε εξαντλήσει το θέματι να σου πω μαν, βαριεμαι και σήμερα και αντι να φτιάξουν κανα θρεντ να περασει η ωρα, ανοιξαν παλι θρεντ για τις γυναικες του σαιτ που στο τελος θα ενσωματωθει με τις ελλεηνιδες
του βαζεις νιβεα;ρε μλκς το καυλι μου εχει μια πολυ απαλη αισθηση τον τελευταιο καιρο γιατι
θελει να τα ακουσει ο κωλος σουρε μλκς το καυλι μου εχει μια πολυ απαλη αισθηση τον τελευταιο καιρο γιατι
Tίποτα.τι εκανα ?
Διο,5 μερα και συνεχιζω Βημα βημα συνεχιζεται η απεξαρτηση,αυριο ομως ειναι μια κρισημη μερα
γιατί δεν γαμας απλο είναιρε μλκς το καυλι μου εχει μια πολυ απαλη αισθηση τον τελευταιο καιρο γιατι
Το τσιγαρο το εκοψα εδω και καιρο,για τα μπουρδελα λεωΜπραβο ευγε.....Το τσιγαρο βλαφτει εσαs που δεν πινετε
οχιτου βαζεις νιβεα;
ρε μλκ δε πιανεις το δικο σου να μας πεις τι αισθηση εχειςθελει να τα ακουσει ο κωλος σου
τα ίδια και τα ίδια μας πρήξατε τ'αρχίδια, δέκα είστε αν είστε όλες και όλες, το εχουμε εξαντλήσει το θέμα
αναμασάνε την τροφή τους συνέχεια,τί να πω;
Το τσιγαρο το εκοψα εδω και καιρο,για τα μπουρδελα λεω
δεν πεφτω στο επιπεδο σου κυριεοχι ρε μλκ δε πιανεις το δικο σου να μας πεις τι αισθηση εχεις
καλα ρε μια γυναικα δεν υπαρχει ευκαιρη τωρα να μου τον πιασει
α και μη ξεχασω ταρτουφη την επιθυμια του διομηδη
ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
Ειμαι σε φαση απεξαρτησης και συ μου λες για ταξιΤοτε ειναι σοβαρο.....Σιγουρα διανυκτερευουν
Αρπα το πρωτο ταξι και.......
μα δεν θέλει λέμε έχουμε και αυτό το πρόβλημα τωρα να λύσουμεΤοτε ειναι σοβαρο.....Σιγουρα διανυκτερευουν
Αρπα το πρωτο ταξι και.......