διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Τσι κλωνοποιημένης πουτανός το κιγκλίδωμαΤι γινεται δω μαν???? Κλωνοι μπουρδελιαρηδεs, κλωνοι αρρωστοι, κλωνοι συνταξιουχοι.....Την καψαμε την Ελλαδα
Τσι κλωνοποιημένης πουτανός το κιγκλίδωμαΤι γινεται δω μαν???? Κλωνοι μπουρδελιαρηδεs, κλωνοι αρρωστοι, κλωνοι συνταξιουχοι.....Την καψαμε την Ελλαδα
Ωραία στο αμνεζια πήγαμε στην Σαλόνικα ανεβήκαμε, τώρα θα μαζευτούμε να παίξουμε και χαρτια
σε παίζω μια πρέφα αν θεςζηλεψες;
Εκανες πολυ ωρα για να το σκεφτεις και να το γραψεις..
Να ακούς τον πάλιουραΠου πηγαν οι κλωνοι της Ιζολα?
γαμημενοι.
σε παίζω μια πρέφα αν θες
ασε ρε που ησουν εσυ το σοκοκαυλακι αποδειξε το ρεπως να αντιμετωπίσω ένα τέτοιο νου ; εσύ έμαθες να διαβάζεις;γιατι στη γραφη εισαι ογκωληθως (ως σοκοφρετακι όμως σε πήγαινα )
Σαν σοκοφρετακι καναμε παρεα Τωρα μας χωριζουν αποστασειςπως να αντιμετωπίσω ένα τέτοιο νου ; εσύ έμαθες να διαβάζεις;γιατι στη γραφη εισαι ογκωληθως (ως σοκοφρετακι όμως σε πήγαινα )
Να ακούς τον πάλιουρα
[size=40pt]ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΟΥΝΙΑ,ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΟΥΝΙΑ[/size].Να ακούς τον πάλιουρα
ασε ρε που ησουν εσυ το σοκοκαυλακι αποδειξε το ρε
[size=40pt]ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΟΥΝΙΑ,ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΟΥΝΙΑ[/size].
Το ότι δεν έφαγε ΦΑΠ, ΦΑΠ το πράσινο κυκλάκι σήμερα σε μένα το οφείλει ο κουραμπιές,αλλα τί να λεμε τωραναι ,
ο επομενος ειναι ο ιδιος πες του.
αρκετα χαζα σε μια μερα.
δεν θέλω, παίξε με το πουλακι σουπως θες να το αποδειξω;
Να υποθεσω οτι δειχνειs στουs μπατσουs, που ειναι τα μουνια???
Τσου,λέω στους μπάτσους ανοιχτά τα αισθηματά μου,ότι είναι μουνιά.Να υποθεσω οτι δειχνειs στουs μπατσουs, που ειναι τα μουνια???
Σου είμαι ευγνώμων,από το να με πρασινίσουν 100% φορές να με κοκκινίσουν.Το ότι δεν έφαγε ΦΑΠ, ΦΑΠ το πράσινο κυκλάκι σήμερα σε μένα το οφείλει ο κουραμπιές,αλλα τί να λεμε τωρα
Τη γαμησες μανδεν θέλω, παίξε με το πουλακι σου