loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εχω φαει ενα κιλο τζατζικι ρε πουστη!!!πως θα βγω μετα;;;;
θα σκοτωνω ανθρωπο με το καλησπερα!
εγώ θεωρώ ότι είναι ένα τσουλάκι που έχει κάβλες πρωτοχρονιάτικα
http://[URL unfurl="true"]www.livemovies.gr/files/imagecache/full_view/images/o_zigkolo_tes_athenas_-_002.jpg[/img[/URL]]Πρεπει να βρω καμια μιλφαρα χωρισμενη με φραγκα
ρε μουνι εμενα με ειπες κοταραειπα να ειμαι ευγενικος σημερα να μη βαζω προκλητικα εμο αλλα εσυ δε τρωγεσαι
πλιζ ρε παιδια καποιος να βαλει το πρασινο ανθρωπακι
Πρεπει να βρω καμια μιλφαρα χωρισμενη με φραγκα
εχεις κοσνικιτιδα φιλε ειναι η νοσος της κοταςρε μουνι εμενα με ειπες κοταρα
Για παρτη σου κοριτσαρα μου
εσύ είσαι αυτός λεβέντη μου?
:o
αυτό ειναι για νοσοκομειο ρε βαρε!
ελεος!
ζηλευεις λουγκρα? λιγακι?οποία πρωτοτυπια!!!
αχ... ετσι να μου μιλάνε και τα δίνω ΟΛΑ. Αλλά που.... Σου κυκλοφορούν όλοι με υφος λες και μιλάνε σε καμιά κυρία. Μέρα νύχτα με το savoir vire του Ζαμπούνη ασχολούνται. Τι να πω. Που οδεύουμε... Πάνε οι καιροί που υπολόγιζαν τη γυναίκα ανάμεσα στα ζώα. Είναι λέει άνθρωπος τελικά.. Πρόσφατα το ανακάλυψαν τον 18ο αιώνα. Αλλά αυτό μας κατέστρεψε....
ενα κλικ ναι. :-ζηλευεις λουγκρα? λιγακι?
κ εσυ ζηλευεις λουγκρα?πρόσεξε μην σκίσεις κανα καλσόν!
εχω φαει ενα κιλο τζατζικι ρε πουστη!!!πως θα βγω μετα;;;;
ζαχαριτσα?δε το ηξερα αυτο!!!γ μαιντανο ηξερα κ δεν εχω!!!Mασησε λιγη ζαχαριτσα....Κοπανα και μια τσιχλα απο πανω
Κι οταν φυσαs τον καπνο, οχι στα μουτρα του...γυρνα απ την αλλη
για ολα εχεις λυσεις τυπε μουMασησε λιγη ζαχαριτσα....Κοπανα και μια τσιχλα απο πανω
Κι οταν φυσαs τον καπνο, οχι στα μουτρα του...γυρνα απ την αλλη
http://[URL unfurl="true"]www.livemovies.gr/files/imagecache/full_view/images/o_zigkolo_tes_athenas_-_002.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote] :2funny: :2funny:
αχ... ετσι να μου μιλάνε και τα δίνω ΟΛΑ. Αλλά που.... Σου κυκλοφορούν όλοι με υφος λες και μιλάνε σε καμιά κυρία. Μέρα νύχτα με το savoir vire του Ζαμπούνη ασχολούνται. Τι να πω. Που οδεύουμε... Πάνε οι καιροί που υπολόγιζαν τη γυναίκα ανάμεσα στα ζώα. Είναι λέει άνθρωπος τελικά.. Πρόσφατα το ανακάλυψαν τον 18ο αιώνα. Αλλά αυτό μας κατέστρεψε....
αντε 72 σου φεξε τυχερακια