jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
οχι τυπε μπορω να γινω προεδρος και εδω.....το προβλεπει το καταστατικο.....
ωξο καρεκλοφιλε
οχι τυπε μπορω να γινω προεδρος και εδω.....το προβλεπει το καταστατικο.....
Εγω τυπε μου δεν γινεται να γινω προεδρος γιατι ειμαι ηδη προεδρος της....σταμ
μπαρος
πιστολιας
αχαχουχας
τζο
η αφεντια μου
γλ εσυ εχεις αυμβιβαστο με την αλλη προεδρια?
ακουω και αλλους
οκ παιχτες με εκλεξατε προεδρα εν ολιγης σας ευχαριστω πολυ απο τα βαθυ της καρδιας μου και υποσχομαι για νεες καλυτερες μερες στο σπαμ αντισθενη κλπ μοντ απο δω και περα δεν εχεται δικαιωματα πανω στο θρεντ αυτο
πρεπει εκει που γραφεις για το ελαφακι να γραψεις .....οκ παιχτες με εκλεξατε προεδρα εν ολιγης σας ευχαριστω πολυ απο τα βαθυ της καρδιας μου και υποσχομαι για νεες καλυτερες μερες στο σπαμ αντισθενη κλπ μοντ απο δω και περα δεν εχεται δικαιωματα πανω στο θρεντ αυτο
Δεν εχεις δικαιωμα συμμετοχης στις εκλογεςοκ παιχτες με εκλεξατε προεδρα εν ολιγης σας ευχαριστω πολυ απο τα βαθυ της καρδιας μου και υποσχομαι για νεες καλυτερες μερες στο σπαμ αντισθενη κλπ μοντ απο δω και περα δεν εχεται δικαιωματα πανω στο θρεντ αυτο
οκ παιχτες με εκλεξατε προεδρα εν ολιγης σας ευχαριστω πολυ απο τα βαθυ της καρδιας μου και υποσχομαι για νεες καλυτερες μερες στο σπαμ αντισθενη κλπ μοντ απο δω και περα δεν εχεται δικαιωματα πανω στο θρεντ αυτο
Ο κοκοκοκοκο κοτοσταματης που ειναι;
εχεις δικιο φιλε απο το αμνεζια της καρδιας μουΜιλαμε για πολυ βαθυ
πολυ αερα πηρες αντιπροεδρεεχεις δικιο φιλε απο το αμνεζια της καρδιας μου
διομηδη αφηνω ασχολιαστο το σχολιο σου
για αντι να παρεις την αντι ρεπολυ αερα πηρες αντιπροεδρε
Ρε μαλάκα ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ επραξες μόλις τώρα, μετά τον ΘΕΟ το απόλυτο τίποτα πόσταρες[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=frJBAN4euGo[/video] [/video]
Ο προεδρος φυσικα θα βγει απο τη Νωντοκλικα