lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εγω εχω να γαμησω απο περυσιΕ ναι..
Ηταν γιορτινα ντυμενο το μωρο
εγω εχω να γαμησω απο περυσιΕ ναι..
Ηταν γιορτινα ντυμενο το μωρο
Θελειs να πειs δλδ οτι υποψιαζεσαι οτι ειναι μουφα????
Δεν το πιστευω
με τετοια θρεντ κλανεις στα γελιαΘελειs να πειs δλδ οτι υποψιαζεσαι οτι ειναι μουφα????
Δεν το πιστευω
τσουποτες do it better ....απ'το ολότελα...
Η επομενη καταθεση θα ειναι το Ελενακι και μαλλον μετα θα κλεισω τη καριερα μου στον αγοραιο ερωτα,αρχισα να βαριεμαιεγω εχω να γαμησω απο περυσι
Θελειs να πειs δλδ οτι υποψιαζεσαι οτι ειναι μουφα????
Δεν το πιστευω
ναι ναι, ξερωΗ επομενη καταθεση θα ειναι το Ελενακι και μαλλον μετα θα κλεισω τη καριερα μου στον αγοραιο ερωτα,αρχισα να βαριεμαι
γαμαει δλδ
Η επομενη καταθεση θα ειναι το Ελενακι και μαλλον μετα θα κλεισω τη καριερα μου στον αγοραιο ερωτα,αρχισα να βαριεμαι
Μα και βεβαια αντικατοπριζει τιs ανησυχιεs τηs μεσηs Ελληνιδαsκι εγω δεν το πιστευω
εχει τις ανησυχιες της μεσης ελληνιδας!
κι αν εναι μουφα ειναι πολυ πιστευτο παντως!
ναι ναι, ξερω
τσουποτες do it better ....
ναι και εγω τα ιδια ελεγα,αλλα μεχρι 3-4 μηνες μετα δεν γινετεΗ επομενη καταθεση θα ειναι το Ελενακι και μαλλον μετα θα κλεισω τη καριερα μου στον αγοραιο ερωτα,αρχισα να βαριεμαι
Η επομενη καταθεση θα ειναι το Ελενακι και μαλλον μετα θα κλεισω τη καριερα μου στον αγοραιο ερωτα,αρχισα να βαριεμαι
δεν αντεξε παραπανω η τρυπα σου ε?ναι και εγω τα ιδια ελεγα,αλλα μεχρι 3-4 μηνες μετα δεν γινετε
ναι και εγω τα ιδια ελεγα,αλλα μεχρι 3-4 μηνες μετα δεν γινετε
ελα ρε...
τι 3-4;μηνες;; :o
εγω εδω δεν αντεχω πανω απο 10 μερες χωρις το στραπονακι μου
Να γαμαω τσαμπα θελω,οχι και να αρραβωνιαστωΑχα.......παιδια , αυτοs αραβωνιαζεται και το λεει λαου-λαου