baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
βασικα μοντ πρεπει να γινω γιατι αυτπο κοιμουνται μονα στα δικα μου θρεντ ειναι ξυπνιοιπαλι γλυφεις για να γινεις τιμημενος
βασικα μοντ πρεπει να γινω γιατι αυτπο κοιμουνται μονα στα δικα μου θρεντ ειναι ξυπνιοιπαλι γλυφεις για να γινεις τιμημενος
Θυμηθηκα το κωνσταντινου και ελενηςΡε βιλμακι, και να το μασουλισεις μπορεις,
και να το βρασεις και να πιεις το ζουμι μπορεις,
και να το φας σε πιτα μπορεις...
νομιζω ειχε ερθει ενας και μεσοδομαδακυριακη
παντα κυριακη.
κυριακη
παντα κυριακη.
νομιζω ειχε ερθει ενας και μεσοδομαδα
μου μυρίζει αντρίλα εδω μέσα. Διαβάζω τα μυνήματα σας και λέω, όλοι αυτοί οι ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ που βρίσκονται κρυμμένοι... Και δε μπορούμε να τους βρούμε εκεί έξω.. Υποφέρουμε και εγώ και οι φίλες μου. Αναζητούμε έναν πραγματικό άνδρα να μας βάλει κάτω, να μας ρίξει και τα χαστούκια μας, να μας ποδοπατήσει... Αλλά που.. γεμίσαμε ιππότες εκει έξω που αναζητούν την αληθινή αγάπη... Άκουσον άκουσον.. Δεν υπάεχει έλεος σ' αυτόν τον κόσμο
Γεια σου μικρε τραβελοφιλεκαλως την βρωμοπορνη του σαιτ
θες να σε ποδοπατησουνε?πες τα ρε φιλενάδα!
γιατι τα λέω εγώ και μετα μου λενε διαφορα
και μου χει βγει το ονομα!
μου μυρίζει αντρίλα εδω μέσα. Διαβάζω τα μυνήματα σας και λέω, όλοι αυτοί οι ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ που βρίσκονται κρυμμένοι... Και δε μπορούμε να τους βρούμε εκεί έξω.. Υποφέρουμε και εγώ και οι φίλες μου. Αναζητούμε έναν πραγματικό άνδρα να μας βάλει κάτω, να μας ρίξει και τα χαστούκια μας, να μας ποδοπατήσει... Αλλά που.. γεμίσαμε ιππότες εκει έξω που αναζητούν την αληθινή αγάπη... Άκουσον άκουσον.. Δεν υπάεχει έλεος σ' αυτόν τον κόσμο
αντιγονη προσεχε τη λες γιατι θα σου πατησει κανεις κανα δυο σκαμπιλια και θα μυξοκλαιςπες τα ρε φιλενάδα!
γιατι τα λέω εγώ και μετα μου λενε διαφορα
και μου χει βγει το ονομα!
Θυμηθηκα το κωνσταντινου και ελενης
ειχαν μαστουρωσει με μια πιτα αν θυμαμαι
θες να σε ποδοπατησουνε?
αντιγονη προσεχε τη λες γιατι θα σου πατησει κανεις κανα δυο σκαμπιλια και θα μυξοκλαις
αντρα μου εσυ....αντιγονη προσεχε τη λες γιατι θα σου πατησει κανεις κανα δυο σκαμπιλια και θα μυξοκλαις
πιστολακι στραπονακιΓεια σου μικρε τραβελοφιλε
Σου ευχομαι το 2012 να βριες μια χοντρη γκομενα
δεν ηταν ο αυθεντικος.
Σε καταλαβαινω ρε κοπελια.....αλλα τι να πουμε τωρα πια?? Αλλαξανε οι καιροι , τα δεδομενα.....Βαζουμε κολωνια Myrto στ αποκρυφα, ξυριζουμε το στηθοs, μουστακι δεν υπαρχει πια, χορευουμε στην πιστα, δακρυζουμε οταν βλεπουμε το "Οσα παιρνει ο ανεμοs"....
Πρεπει να το παρετε αποφαση.....Οι αντρεs δεν υπαρχουν πια, τουs πατησε η ταχεια
Πρεπει να ριξετε κοκα-κολα στο κρασι σαs....
αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο...πιστολακι στραπονακι
Τι ειδα.Παλι εριξες ακυρο στο Βαρο κοτοταφτααρ ;πιστολακι στραπονακι