life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αντι για Βασιλο- εφαγε Χορτοπιτα και......η Βελβυ που χαθηκε βρε σεις ?
Αντι για Βασιλο- εφαγε Χορτοπιτα και......η Βελβυ που χαθηκε βρε σεις ?
αλλα χωρις χορτα του βουνου ε ?Αντι για Βασιλο- εφαγε Χορτοπιτα και......
αλλα χωρις χορτα του βουνου ε ?
:-παμε αμνεζια τωρα ρε
...Δαγκωσε εναν ροζο...Αντι για Βασιλο- εφαγε Χορτοπιτα και......
Ααααα τωρα εξηγηται....Ητανε απ την αλλη πλευρα του βουνου και οπωs καταλαβαινειs.......
Α τοσο πολυ θες να γινουμε φιλοι ε?
Καλα, καλη χρονια
η Βελβυ που χαθηκε βρε σεις ?
Εξωτικη ????
Πωs λεμε ....ξωτικο δλδ????
Για διευκρινισετο μου ........................ γυμνη!!!
τι ειναι αυτο παλι ?...Δαγκωσε εναν ροζο...
σοβαρα?Παντως παιδες θελει πολυ προσοχη εκει η αθηνα την νυχτα
Κοντα λιοσιων και αγ παντελεημονα ειναι μαζεμενοι στους δρομους ανα ομαδες περιεργοι τυποι
http://[URL unfurl="true"]www.seasons.gr/xcart/images/T/70181-13013.jpg[/img[/URL]]
:tits2:
[/quote]
Καβλα εισαι :cum: :cum: :cum: Τα ξωτικα κανουν σεξ η απαγορευεται???
Τα ξυλα εχουν ροζους, εκεινη εφαγε χορτοπιτα...οποτε...τι ειναι αυτο παλι ?
Αι ρε απο δω....σοβαρα?
το αστειο και το ειρωνικο της ιστοριας ειναι οτι περναει η ομαδα Ζ συνεχεια απο εκει και με εχουν σταματησει 2 φορες ενω η δολοφονικες φατσες μαρωκινων και πακιστανων παραδιπλα..Παντως παιδες θελει πολυ προσοχη εκει η αθηνα την νυχτα
Κοντα λιοσιων και αγ παντελεημονα ειναι μαζεμενοι στους δρομους ανα ομαδες περιεργοι τυποι
Τα ξυλα εχουν ροζους, εκεινη εφαγε χορτοπιτα...οποτε...
Παιδια χορτα ητανε μια φορα........αλλα οχι απο τα χορτα που ειναι επισημα στουs αγρουs........Απο τα "αλλα" που ειναι κρυμενα απο τον νομο
και τωρα μαστουρωσε
το αστειο και το ειρωνικο της ιστοριας ειναι οτι περναει η ομαδα Ζ συνεχεια απο εκει και με εχουν σταματησει 2 φορες ενω η δολοφονικες φατσες μαρωκινων και πακιστανων παραδιπλα..
αλλα δεν μου κανανε τιποτα, εναν ελενχο και τελος, ειμαι αθωα φατσα εγω
φιλε μου οταν πηγαινουμε στους δρομους της ηδονης δεν σκεφτομαστε τιποτα εκτος απο το μουνιΑν ησουνα εντελωs αθωα φατσα ουτε καν θα σταματουσανε.....Αυτο ελλειπε να ξοδευουν και βενζινη ασκοπα....Η αληθεια ειναι πωs ....εμοιαζεs με τιs φωτο.....αυτεs που εχουν στο τσεπακι τουs και........καλα ειναι να μην περναs απο κει
χαχα το βελβόνι ούτε που καπνίζει ρει
αυτο ειναι ψεμαφιλε μου οταν πηγαινουμε στους δρομους της ηδονης δεν σκεφτομαστε τιποτα εκτος απο το μουνι