Νέα

Χαστούκι από γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamiarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν φτάνει που βρίσκετε γκόμενο... του καμώνεστε και την δύσκολη από πάνω;  :huh:

Ναι ναι όπως τα λες.

εξαιρειται το βρωμικο γαμησι οπου ενδεικνυται θα ελεγα...... :grin:

Δεν έχει σχέση με βία αυτό-τη βία που σε πληγώνει δλδ.

δε γινεται. μαρεσε αυτο και θα κολλαω ακομα.

Καλά.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
εννοείται ότι πχ σε περίπτωση που διαπιστώνεις κέρατο της ρίχνεις τα 2-3 χαστούκια που της αξίζουν (δεν είπαμε να την πλακώσεις στο ξύλο, αλλά όχι και να βγει αλώβητη η καριόλα ;) άλλο να είσαι ιππότης και άλλο μαλάκας ;) )

Ντρεπομαι που το λεω αλλα σε μια τετοια περιπτωση, εχωσα της γκομενας γονατιδι στην κοιλια και ξαπλωσε...Ημουνα νεος ομως και την αγαπουσα :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αν έχεις κάνει λαδιά και σου αξίζει κάνεις μόκο :-X

αν δεν σου αξίζει την αρχίζεις στα μπινελίκια :headbang2:

εννοείται ότι πχ σε περίπτωση που διαπιστώνεις κέρατο της ρίχνεις τα 2-3 χαστούκια που της αξίζουν (δεν είπαμε να την πλακώσεις στο ξύλο, αλλά όχι και να βγει αλώβητη η καριόλα ;) άλλο να είσαι ιππότης και άλλο μαλάκας ;) )

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ντρεπομαι που το λεω αλλα σε μια τετοια περιπτωση, εχωσα της γκομενας γονατιδι στην κοιλια και ξαπλωσε...Ημουνα νεος ομως και την αγαπουσα :grin:
Γονατια σε γυναικα ρε ?  :S

Ελεος δηλαδη...... Το πολυ πολυ ενα χαστουκι και φευγα...... και αστην να χτυπιεται οσο θελει

Που να μην την αγαπουσες δηλαδη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε μου ησουνα νεος αλλα πανεξυπνος και με διαυγεια μυαλου. οχι σε μωλωπες προσωπου-ιχνη  :thumbsup:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλά που δεν είχες τα νουντσάκου μαζί :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
γιατί διαφωνείς; έχεις λερωμένη την φωλιά σου :rolleyes:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Που να μην την αγαπουσες δηλαδη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ειχα μαθει ακομα να διαχειριζομαι τα παθη μου :2funny:

τυπε μου ησουνα νεος αλλα πανεξυπνος και με διαυγεια μυαλου. οχι σε μωλωπες προσωπου-ιχνη  :thumbsup:

Εισαι καλος εσυ... :sunglasses:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
γιατί διαφωνείς; έχεις λερωμένη την φωλιά σου :rolleyes:
προφανως και διαφωνω κ δε χρειαζεται να εχω λερωμενη φωλια γ να ειμαι κατα της βιας.
1.με την λογικη σου οι μισοι αντρες εδω θα επρεπε να ειναι στο νοσοκομειο.
2.δεν δικαιολογειται η βια γ κανεναν λογο.ο μονος λογος που θα εδινα ισως δικιο σε καποιον..ειναι να του πειραξουν το παιδι.εκει γαμας και δερνεις.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
2.δεν δικαιολογειται η βια γ κανεναν λογο.ο μονος λογος που θα εδινα ισως δικιο σε καποιον..ειναι να του πειραξουν το παιδι.εκει γαμας και δερνεις.
Εκει δεν υπολογιζεις τιποτα και κανεναν κοπελια ... το ιδιο οταν σου πειραξουν την οικογενεια

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
προφανως και διαφωνω κ δε χρειαζεται να εχω λερωμενη φωλια γ να ειμαι κατα της βιας.
1.με την λογικη σου οι μισοι αντρες εδω θα επρεπε να ειναι στο νοσοκομειο.
:jerking:
ήμουν σαφής προηγουμένως, δεν θα την πλακώσεις στο ξύλο αλλά 2 χαστούκια (όχι μπουνιές) σε περίπτωση κέρατου θα τα φάει, όπως θα τα φάει και ο άντρας σε ανάλογη περίπτωση

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:jerking:
ήμουν σαφής προηγουμένως, δεν θα την πλακώσεις στο ξύλο αλλά 2 χαστούκια (όχι μπουνιές) σε περίπτωση κέρατου θα τα φάει, όπως θα τα φάει και ο άντρας σε ανάλογη περίπτωση
δεν εχει να κανει...η βια ειναι βια ειτε μιλαμε γ χαστουκι ειτε μιλαμε γ κλοτσομπουνια.
ειτε μιλαμε γ αντρα ειτε γ γυναικα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εχω ενστασεις αλλα ειναι μεγαλη κουβεντα τωρα...

υπαρχει διαλογος αυτη τη στιγμη απο τα δυο εμπειροτερα μελη σε θεματα σχεσεων. αγγελικοαχαχουχας/λουκρητια.

κατω τα μολυβια ολοι και τα αυτια ανοιχτα σαν μαριαννα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
υπαρχει διαλογος αυτη τη στιγμη απο τα δυο εμπειροτερα μελη σε θεματα σχεσεων. αγγελικοαχαχουχας/λουκρητια.

κατω τα μολυβια ολοι και τα αυτια ανοιχτα σαν μαριαννα.
[move]
h2gzuhzygojl.jpg
spam break[/move]

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
η βια θεωρω οτι ειναι γ ατομα που δεν εχουν αλλα μεσα να αμυνθουν
η την αξιοπρεπεια να αποχωρησουν απο καταστασεις που δεν τους αρεσουν.

σε κερατωσε?γυρνας την πλατουλα σου κ φευγεις.
με το χαστουκι ειναι πλεον ο αλλος απο πανω και εσυ ...ασε...για γελια...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ηλιοστάλακτε εσύ έχεις χαστουκίσει ποτέ γυναίκα ?  :birdman:
όχι βέβαια 0:) όπως πάντα στα λόγια είμαι και ο πρώτος :boobies:

δεν εχει να κανει...η βια ειναι βια ειτε μιλαμε γ χαστουκι ειτε μιλαμε γ κλοτσομπουνια.
ειτε μιλαμε γ αντρα ειτε γ γυναικα.
η βία είναι βία και στην περίπτωση που κάποιος σου πειράζει το παιδί και τον κοπανάς ρε όρνιο :uglystupid: η θεωρία σου μπάζει, έχει εγγενείς αδυναμίες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom