Νέα

Χαστούκι από γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamiarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
το θεμα μαγκες ειναι να μην ερχομαστε σε τοση δυσκολη θεση ωστε να φαμε χαστουκι και μαλιστα δημοσιως.
τωρα αν συμβει (ανθρωποι ειμαστε) ο αντρας πρεπει να φανει "ιπποτης" και να φυγει αξιοπρεπως οπως ειπε και ο μφιλος,αποψη μου ειναι φυσικα,και ποτε μα ποτε δεν χτυπαμε γυναικα .
Συμφωνω. Οχι βεβαια οτι πολλες δεν αξιζουν οχι χαστουκι, αλλα μπουκετο για να μαζεψει τα δοντια απο κατω...Εκει δυστυχως πρεπει να δειξεις ανωτερωτητα, γιατι σαν εικονα δεν ειναι κοινωνικα αποδεκτη :grin:

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνω. Οχι βεβαια οτι πολλες δεν αξιζουν οχι χαστουκι, αλλα μπουκετο για να μαζεψει τα δοντια απο κατω...Εκει δυστυχως πρεπει να δειξεις ανωτερωτητα, γιατι σαν εικονα δεν ειναι κοινωνικα αποδεκτη :grin:
οχι μονο αυτο.προσωπικα δε μου παει να χτυπαω κανεναν ποσο μαλλον γυναικα ακομα και στο αμην να με φερει.
θα της φωναζω χωρις βρισιες στην καλυτερη ή θα τη γραφω στα @@ μου :birdman: :)

υγ και της πιο πολλες φορες απο γυναικες την εχω ακουσει :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
οχι μονο αυτο.προσωπικα δε μου παει να χτυπαω κανεναν ποσο μαλλον γυναικα ακομα και στο αμην να με φερει.

υγ και της πιο πολλες φορες απο γυναικες την εχω ακουσει :2funny:
σου δίνω ιδέα για την περίπτωση που σε φέρει στο αμην 
3889da6d3bb3771ef8e6f71d805b80b9.gif
  :grin:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16

Το γραψιμο στα @@ ειναι η δικη μου μεθοδος :rockon:

Εννιοτε γυρναω την πλατη και φευγω και τις αφηνω να φωναζουν μονες τους. Εχω προσεξει οτι αυτο τις εκνευριζει περισσοτερο :grin:

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Το γραψιμο στα @@ ειναι η δικη μου μεθοδος :rockon:

Εννιοτε γυρναω την πλατη και φευγω και τις αφηνω να φωναζουν μονες τους. Εχω προσεξει οτι αυτο τις εκνευριζει περισσοτερο :grin:
οπως ολλους αλλωστε ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οταν εχεις αψογη συμπεριφορα δεν υπαρχει λογος να δεχθεις ραπισμα απο γυναικα
Οταν ομως το δεχθεις σημαινει οτι καπου ησουν απρεπης και θα πρεπει να το αποδεχθεις και να αποχωρησεις αξιοπρεπως
Η δεουσα αντιδραση σε μια τετοια περιπτωση ειναι να γυρισεις την πλατη και να φυγεις...............

Τωρα, αν εχεις το δικιο με το μερος σου, αναλογα την περισταση και το συμβαν, τοτε αντιδρας αναλογα
(εννοω να πεσεις σε τρελη που δεν παιρνει απο λογια γιατι υπαρχουν και τετοιες)

Παντως θεωρω ανανδρη την αντιδραση, απεναντι σε γυναικα ανταποδιδοντας το ραπισμα και φυσικα θα πρεπει να αποφευγχθει με παντιους τροπους, μια τετοια πραξη....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Λησμονήσατε τον ΤΑΚΜΑΝ.  :grin:

Ουδόλως! Ανέφερα τον φίλτατον και αξιαγάπητον SPEED, λόγω λαϊκότητος.

Ο ΤΑΚΜΑΝ εμπίπτει σε υψηλοτέρα εισοδηματικώς κατηγορίαν (βλ. ριγκάκια και τρικ-τρικ). :cheesy:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν έχει τύχει να νευριάσω και να του σκάσω φούσκο του άλλου. Πρώτα το έκανα έτσι μωρέ χάριν αστεϊσμού (:rolleyes:) σε έναν, και οκ το δεχόταν. Πάω να το κάνω στον επόμενο και με πήρε ο διάολος. :P
Αλλά σε φάση πάλης, γιατί σχεδόν πάντα παλεύω με γκόμενους, ναι έχω ρίξει άπειρα κι έχω φάει περισσότερα. :grin:

Στα σοβαρά, είναι μαλακία πάντως, γενικά η βία. Ακόμα κι η λεκτική κι από τα 2 μέλη.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αν έχεις κάνει λαδιά και σου αξίζει κάνεις μόκο :-X

αν δεν σου αξίζει την αρχίζεις στα μπινελίκια :headbang2:

εννοείται ότι πχ σε περίπτωση που διαπιστώνεις κέρατο της ρίχνεις τα 2-3 χαστούκια που της αξίζουν (δεν είπαμε να την πλακώσεις στο ξύλο, αλλά όχι και να βγει αλώβητη η καριόλα ;) άλλο να είσαι ιππότης και άλλο μαλάκας ;) )

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Δεν έχει τύχει να νευριάσω και να του σκάσω φούσκο του άλλου. Πρώτα το έκανα έτσι μωρέ χάριν αστεϊσμού (:rolleyes:) σε έναν, και οκ το δεχόταν. Πάω να το κάνω στον επόμενο και με πήρε ο διάολος. :P
Αλλά σε φάση πάλης, γιατί σχεδόν πάντα παλεύω με γκόμενους, ναι έχω ρίξει άπειρα κι έχω φάει περισσότερα. :grin:

Στα σοβαρά, είναι μαλακία πάντως, γενικά η βία. Ακόμα κι η λεκτική κι από τα 2 μέλη.

Δεν φτάνει που βρίσκετε γκόμενο... του καμώνεστε και την δύσκολη από πάνω;  :huh:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αν έχεις κάνει λαδιά και σου αξίζει κάνεις μόκο :-X

αν δεν σου αξίζει την αρχίζεις στα μπινελίκια :headbang2:

εννοείται ότι πχ σε περίπτωση που διαπιστώνεις κέρατο της ρίχνεις τα 2-3 χαστούκια που της αξίζουν (δεν είπαμε να την πλακώσεις στο ξύλο, αλλά όχι και να βγει αλώβητη η καριόλα ;) άλλο να είσαι ιππότης και άλλο μαλάκας ;) )
Σωστοτατος.  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom