neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
πες τα κουκλα μου πες τους οτι αμα ο αντρας δεν χωνει χαστουκια οταν χρειαζεται ειναι ξεφτυλαςδηλαδη σας βαρανε γυναικες;
πες τα κουκλα μου πες τους οτι αμα ο αντρας δεν χωνει χαστουκια οταν χρειαζεται ειναι ξεφτυλαςδηλαδη σας βαρανε γυναικες;
πες τα κουκλα μου πες τους οτι αμα ο αντρας δεν χωνει χαστουκια οταν χρειαζεται ειναι ξεφτυλας
το θεμα μαγκες ειναι να μην ερχομαστε σε τοση δυσκολη θεση ωστε να φαμε χαστουκι και μαλιστα δημοσιως.
τωρα αν συμβει (ανθρωποι ειμαστε) ο αντρας πρεπει να φανει "ιπποτης" και να φυγει αξιοπρεπως οπως ειπε και ο μφιλος,αποψη μου ειναι φυσικα,και ποτε μα ποτε δεν χτυπαμε γυναικα .
μονο ισως κατα την συνουσια ερωτικα σκαμπιλακια στα κωλομερια αν της αρεσει αλλσ παντοτε στα πλαισια του ερωτικου παιχνιδιου
ε ριξε καμια σφαλιαρα και συ....ολο γλυκες και :-* μου εισαι....αφου το παραδεχονται τους αρεσει το ξεφτιλικι..
εμενα δεν μου δωσε χαστουκι αλλα με ΔΑΓΚΩΣΕ στο χερι η λυσαρα.το σημαδι υπαρχει μετα απο 6 χρονια.ευτυχως ηταν εμβολιασμενη
Παρομοίως. Αλλά προσωπικά, και κατόπιν του γεγονότος τούτου, της φοράω φίμωτρον.
Διατηρείτε ακόμα σχέση με την γυναίκα που σας δάγκωσε; :o :oΠαρομοίως. Αλλά προσωπικά, και κατόπιν του γεγονότος τούτου, της φοράω φίμωτρον.
εμενα μου εδωσε πολλα χαστουκια η χοντρη η γυναικα μου αλλα μετα την πλακωσα με την λουριδα.
γιατι σε πλακωσε?Δεν την αφηνες να φαει?