monaxoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
* ο τυπος απο κατω για αυτην γραφει ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΙΚΕΑ.. αρα... κοιμαται.. αρα δε μας κανει.... κατι αλλο ?
Μάστορά μου, τι λες; Τι τεχνική και προσέγγυση,γράφεις_;Εγώ φίλε μου είμαι ευγενέστατος και σέβομαι όλα τα κορίτσια που δουλεύουν στον χώρο...Τι μπουρδέλο,τι στούντιο,τι μασάζ,τι τραβέλια.Όλες με σεβασμό και ευγένεια.Και μάλιστα επειδή θεωρείς ότι τα τραβέλια θέλουν ιδιαίτερο χειρισμό,εγώ ποτέ μου δεν αντιμετώπισα θέμα και δεν έκανα κάτι διαφορετικό. Η συγκεκριμένη είναι προβληματική...Καμία μα καμία άλλη δεν έχει φάει τέτοια φρίκη..Πολλα τρανςακια η τραβεστακια ξαφνικα εκνευριζονται...Θελει συγκεκριμενη τεχνικη και προσεγγιση....1 στις 10 ειναι πολυ ηρεμες και κατασταλαγμενες...Μονο με 2 τρανς εχω παει στην ζωη μου φυσικα χωρις να πληροσο.
Παίζει και να έχεις δίκιο φίλε μου...Ήμουν φαντάρος στην 115 τότε και πρέπει να την είχε πάρει ένα καλαματιανό παρτάλι αν θυμάμαι καλά.ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗ και πολύ θηλυκή!!Μη σου πω ότι στην αρχή ο τύπος δεν είχε πάρει πρέφα τι παιζότανε,μέχρι που μυρίστηκε το εργαλείο...Εαν θυμαμαι καλα η Χαρα εκανε το ντεμπουτο της στα Χανια μας πριν κανει την εγχειρηση....πανε κοντα 8-9 χρονια απο τοτε
Ο δικός μου δεν την πέτυχε σε αγγελία,την πέτυχε έξω...Στο Destile αν θυμάμαι καλά,δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα...Έπαιζε στα Χανιώτικα Νέα με αγγελεία για κορίτσι διαφορετικού τύπου....
Δε διαφωνώ τύπε,αλλά το στόρι στα Χανιά είναι παλιό...Πριν την αλλαγή υδραυλικών!!!Τετάρτη βράδι η Χαρά πάντως ήταν στην θέση της με το λευκό σμαρτ ;) ;) .Απ'ότι ξέρω έχει στάνταρ πελατεία και δεν έχει ανάγκη να δουλέψει στα Χανιά εκτός κι αν συνδυάσει διακοπές και δουλειά
Δε διαφωνώ τύπε,αλλά το στόρι στα Χανιά είναι παλιό...Πριν την αλλαγή υδραυλικών!!!
Μας καβλωσες πρωινιατικαΚαλημερα σε ολους...!!!
πάντως προχθές Σάββατο ήταν κανονικά στο πόστο της Συγγρού ...όμορφη και χαμογελαστή...Γεια σου Χαρά .Από που μας γράφεις γιατί κάποιοι συναγωνιστές σ αναζητούν
πάντως προχθές Σάββατο ήταν κανονικά στο πόστο της Συγγρού ...όμορφη και χαμογελαστή...
Δεν εχω μαυρο smart σημερα δεν δουλευα και δεν βγαινω στην bp αλλα sthn mercentes-ekka...