Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
χαρα οπου και να βγαινεις οποιος θελει να σε βρει θα σε βρει γιατι εισαι μια κατηγορια μονη σου
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εχεις δίκιο. Η Χαρά είναι το καλύτερο απ' όσα κυκλοφορούν στο χώρο και από εμφάνιση και από υπηρεσίες!!!

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
δεν την εχω συναντησει απο κοντα φιλε αλλα απο οτι βλεπω αυτο καταλαβαινω

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
εγω δεν μπορω να ειμαι ενταξει μαζι της σαν πελατης γιατι σκεφτομαι διαφορετικα ρε φιλε

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
ε ναι τωρα απο σι ελ κα μας ριχνουν σε σμαρτ τωρα αν ειναι δυνατον ελεως να πουμε :grin: :grin: :grin:
αλέφα έχεις μείνει πίσω  :s&m_1: :s&m_1: ...με σμαρτάκι βγαίνει κι η χαρά αλλά ασημί...παλιότερα νομίζω  :think: :think:  είχε slk μαύρη...όταν έρθεις καμιά μέρα θα κάνουμε τσάρκα together  :rockon: :rockon:

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
σβησε εισερχομενα χαρα γιατι δεν μπορω να σου απαντησω

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.266
Πόντοι
7.885
Δεν εχω μαυρο smart σημερα δεν δουλευα και δεν βγαινω στην bp αλλα sthn mercentes-ekka...

Δώσε φωτό στους φαν σου Χαρά  :tits: :tits: :cum: :cum:.Ένας φίλος έχει φάει άγρια καψούρα μαζί σου και ανυπομονεί να σε γνωρίσει  :grin: :grin:.Θα περάσουμε σύντομα να γνωριστείτε,απλά να σε ενημερώσω ότι ανήκει στην κατηγορία 20+  :grin: :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
αλέφα έχεις μείνει πίσω   :s&m_1: :s&m_1: ...με σμαρτάκι βγαίνει κι η χαρά αλλά ασημί...παλιότερα νομίζω  :think: :think:  είχε slk μαύρη...όταν έρθεις καμιά μέρα θα κάνουμε τσάρκα together  :rockon: :rockon:
εννοειτε ρε φιλε οτι θα με κανεις ξεναγησει παντου στα μερη μας :grin: :grin:
πουτανα η κριση χτυπησε και το αρχαιοτερο επαγγελμα :S

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Δεν εχω μαυρο smart σημερα δεν δουλευα και δεν βγαινω στην bp αλλα sthn mercentes-ekka...

Γράψτε λάθος μπέρδεψα τα smart ... Sorry Χαρά ... .. Πάντως και αυτή στο μαύρο smart είχε πολύ ωραίο πρόσωπο .. Τίποτα άλλο μην ρωτάτε ήταν μέσα στο αυτοκίνητο

alekan1

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Xαρά το πλύναμε το αμάξι...την επόμενη φορά ελπίζω να μην μας διώξεις... (mixalhs parea)  :rolleyes: ;) :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ναι φάγαμε πόρτα στεγνά μας είπε να το πλύνουμε... <που πάτε με τέτοιο αμάξι>... :2funny:
Lada_2107_in_France.jpg

σαν και αυτο εχεις τυπε?  :grin:

alekan1

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ένα hundai coupe ενός φίλου αλλά δεν της έκανε φαίνεται,την επόμενη φορά θα περάσουμε με τα παπί μήπως έχουμε καλύτερη τύχη... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom