χαρα οπου και να βγαινεις οποιος θελει να σε βρει θα σε βρει γιατι εισαι μια κατηγορια μονη σου
Εχεις δίκιο. Η Χαρά είναι το καλύτερο απ' όσα κυκλοφορούν στο χώρο και από εμφάνιση και από υπηρεσίες!!!
χαρα οπου και να βγαινεις οποιος θελει να σε βρει θα σε βρει γιατι εισαι μια κατηγορια μονη σου
δεν την εχω συναντησει απο κοντα φιλε αλλα απο οτι βλεπω αυτο καταλαβαινω
ε ναι τωρα απο σι ελ κα μας ριχνουν σε σμαρτ τωρα αν ειναι δυνατον ελεως να πουμεΔεν εχω μαυρο smart σημερα δεν δουλευα και δεν βγαινω στην bp αλλα sthn mercentes-ekka...
αλέφα έχεις μείνει πίσω ...με σμαρτάκι βγαίνει κι η χαρά αλλά ασημί...παλιότερα νομίζω είχε slk μαύρη...όταν έρθεις καμιά μέρα θα κάνουμε τσάρκα togetherε ναι τωρα απο σι ελ κα μας ριχνουν σε σμαρτ τωρα αν ειναι δυνατον ελεως να πουμε
είναι ξηγημένο παιδί με τους ξηγημένους... ;)Εχεις δίκιο. Η Χαρά είναι το καλύτερο απ' όσα κυκλοφορούν στο χώρο και από εμφάνιση και από υπηρεσίες!!!
Δεν εχω μαυρο smart σημερα δεν δουλευα και δεν βγαινω στην bp αλλα sthn mercentes-ekka...
εννοειτε ρε φιλε οτι θα με κανεις ξεναγησει παντου στα μερη μαςαλέφα έχεις μείνει πίσω ...με σμαρτάκι βγαίνει κι η χαρά αλλά ασημί...παλιότερα νομίζω είχε slk μαύρη...όταν έρθεις καμιά μέρα θα κάνουμε τσάρκα together
σε πιο ύψος είναι περίπου χαρά γιατί σε έψαχνα και δεν σε βρήκα 2-3 φορές..Δεν εχω μαυρο smart σημερα δεν δουλευα και δεν βγαινω στην bp αλλα sthn mercentes-ekka...
Δεν εχω μαυρο smart σημερα δεν δουλευα και δεν βγαινω στην bp αλλα sthn mercentes-ekka...
...γάμησέ τα ...η κριση χτυπησε και το αρχαιοτερο επαγγελμα :S
είχατε φάει άκυρο για το αμάξι;;;Xαρά το πλύναμε το αμάξι...την επόμενη φορά ελπίζω να μην μας διώξεις... (mixalhs parea) ;)
Ναι φάγαμε πόρτα στεγνά μας είπε να το πλύνουμε... <που πάτε με τέτοιο αμάξι>...είχατε φάει άκυρο για το αμάξι;;;
το΄πλυνες μέσα έξω; μπορεί να θέλει να κάνει αυτοψία το κορίτσι ;)Ναι φάγαμε πόρτα στεγνά μας είπε να το πλύνουμε... <που πάτε με τέτοιο αμάξι>...
Ναι φάγαμε πόρτα στεγνά μας είπε να το πλύνουμε... <που πάτε με τέτοιο αμάξι>...
καγκουροκατάσταση τύπετην επόμενη φορά θα περάσουμε με τα παπί μήπως έχουμε καλύτερη τύχη...