Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εχω ενα ελλατωμα...οταν μου αρεσει κατι το λεω οπως και να εχει.......εισαι πανεμορφη.... :cheesy:

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
ευχαριστω πολυ εισαι ευγενικος... :smitten:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: έτσι είναι όπως τα λέει η Χαρά και αυτό πιστεύω ισχύει σε όλες τι κοπέλες ανεξάρτητα αν είναι επαγγελματίες ή οχι !! ετσι δεν ειναι χαρα ???  
Η χημεία και αν αρέσει ο ένας στον αλλον μετράει αρκετα !!

Τύπε να σε ρωτήσω κάτι; Μια καθαρίστρια θα καθαρίσει τα μέρη που της αρέσουν μόνο; Ή είναι αναγκασμένη να καθαρίσει και τις τουαλέτες;

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Τύπε να σε ρωτήσω κάτι; Μια καθαρίστρια θα καθαρίσει τα μέρη που της αρέσουν μόνο; Ή είναι αναγκασμένη να καθαρίσει και τις τουαλέτες;

η καθαρίστρια έχει να κάνει με μια άψυχη ρουτίνα, το σεξ έχει να κάνει με σεξουαλική επαφή ανθρώπων, όσο να είναι εξαρτάται και απο την συμπεριφορά του πελάτη ... παίζουν πολλά ρόλο !! υπάρχουν αλλες που καθονται στα 4 και περιμένουν να τελειώσεις ανεξάρτητα συμπεριφοράς κτλ

ulver

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Την εχω δει δυο φορες τον τελευταιο καιρο..Πραγματικα πανεμορφη,,

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
............

Συνημμένα

• xaraksan8ia 015.jpg
    xaraksan8ia 015.jpg
    100,8 KB · Εμφανίσεις: 76

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εγώ είχα πάρει την Χαρά πριν μερικούς μήνες.Από Συγγρού πήγαμε στο χώρο της,πίσω από γνωστό χώρο διασκέδασης,πριν την Πάντειο, εκεί κοντά.Μπροστά αυτή με το αμάξι της,πίσω εγώ με την μηχανή.Το σπίτι πολύ όμορφο και καθαρό ,δωμάτιο και μπάνιο.Η Χαρά κουκλάρα.Εγώ δεν ήξερα την λεπτομέρεια ότι δεν έχει πάπαρο.Ούτε την ρώτησα στην Συγγρού,ούτε ήταν και εκτός αυτοκινήτου για να την δω και να ψιλιαστώ κάτι.Τέλος πάντων, εγώ ήθελα να πάρω κώλο και να την βλέπω να τον παίζει.Η γκόμενα έφαγε φρίκη,όταν της είπα ότι περίμενα να έχει υδραυλικά.Εκτός ότι ήθελε επιπλέον λεφτά για κώλο,μου γάνωσε το κεφάλι με την μουρμούρα,ότι είναι μουνάρα και έτσι και αλλιώς και γιουβέτσι..και εγώ που είμαι το ένα και το άλλο και όλοι οι υπόλοιποι σαν εμένα κτλ κτλ...δεν θυμάμε πόση ώρα με έψελνε και μάλιστα τρομερά εκνευρισμένη.Εγώ ευγενέστατος,δεν μπήκα καν σε διαδικασία να λογομαχήσω μαζί της,αλλά πραγματικά το μετάνιωσα.Απαράδεκτη !!
Πολλα τρανςακια η τραβεστακια ξαφνικα εκνευριζονται...Θελει συγκεκριμενη τεχνικη και προσεγγιση....1 στις 10 ειναι πολυ ηρεμες και κατασταλαγμενες...Μονο με 2 τρανς εχω παει στην ζωη μου φυσικα χωρις να πληροσο. :rockon:

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
ειναι παραπανω απο πανεμορφη.
Εντυπωσιακη!!
Μου εφυγε το σαγονι οταν την ειδα.

έτσι ακριβώς...και μην ακούτε που λένε για περίεργες συμπεριφορες και παραμύθια. Αν της φερθείς σωστά θα περάσεις ΄τέλεια!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom