travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
εχω ενα ελλατωμα...οταν μου αρεσει κατι το λεω οπως και να εχει.......εισαι πανεμορφη....
ευχαριστω πολυ εισαι ευγενικος...
έτσι είναι όπως τα λέει η Χαρά και αυτό πιστεύω ισχύει σε όλες τι κοπέλες ανεξάρτητα αν είναι επαγγελματίες ή οχι !! ετσι δεν ειναι χαρα ???
Η χημεία και αν αρέσει ο ένας στον αλλον μετράει αρκετα !!
Και λίγα λες τύπεεχω ενα ελλατωμα...οταν μου αρεσει κατι το λεω οπως και να εχει.......εισαι πανεμορφη....
Και λίγα λες τύπε
αφιερωσα αρκετη ωρα για να διαβασω καιν α δω φωτο σου....εισαι πραγματικα μια κατηγορια μονη σουευχαριστω πολυ εισαι ευγενικος...
Τύπε να σε ρωτήσω κάτι; Μια καθαρίστρια θα καθαρίσει τα μέρη που της αρέσουν μόνο; Ή είναι αναγκασμένη να καθαρίσει και τις τουαλέτες;
Έχει κι άλλο ελλατωμα, είναι παοκ
και λιβερπουλΈχει κι άλλο ελλατωμα, είναι παοκ
Φαίνεται ότι είναι κούκλα......Τυχερέ!!!!!Την εχω δει δυο φορες τον τελευταιο καιρο..Πραγματικα πανεμορφη,,
............
Πολλα τρανςακια η τραβεστακια ξαφνικα εκνευριζονται...Θελει συγκεκριμενη τεχνικη και προσεγγιση....1 στις 10 ειναι πολυ ηρεμες και κατασταλαγμενες...Μονο με 2 τρανς εχω παει στην ζωη μου φυσικα χωρις να πληροσο.Εγώ είχα πάρει την Χαρά πριν μερικούς μήνες.Από Συγγρού πήγαμε στο χώρο της,πίσω από γνωστό χώρο διασκέδασης,πριν την Πάντειο, εκεί κοντά.Μπροστά αυτή με το αμάξι της,πίσω εγώ με την μηχανή.Το σπίτι πολύ όμορφο και καθαρό ,δωμάτιο και μπάνιο.Η Χαρά κουκλάρα.Εγώ δεν ήξερα την λεπτομέρεια ότι δεν έχει πάπαρο.Ούτε την ρώτησα στην Συγγρού,ούτε ήταν και εκτός αυτοκινήτου για να την δω και να ψιλιαστώ κάτι.Τέλος πάντων, εγώ ήθελα να πάρω κώλο και να την βλέπω να τον παίζει.Η γκόμενα έφαγε φρίκη,όταν της είπα ότι περίμενα να έχει υδραυλικά.Εκτός ότι ήθελε επιπλέον λεφτά για κώλο,μου γάνωσε το κεφάλι με την μουρμούρα,ότι είναι μουνάρα και έτσι και αλλιώς και γιουβέτσι..και εγώ που είμαι το ένα και το άλλο και όλοι οι υπόλοιποι σαν εμένα κτλ κτλ...δεν θυμάμε πόση ώρα με έψελνε και μάλιστα τρομερά εκνευρισμένη.Εγώ ευγενέστατος,δεν μπήκα καν σε διαδικασία να λογομαχήσω μαζί της,αλλά πραγματικά το μετάνιωσα.Απαράδεκτη !!
............
ειναι παραπανω απο πανεμορφη.
Εντυπωσιακη!!
Μου εφυγε το σαγονι οταν την ειδα.
έτσι ακριβώς...και μην ακούτε που λένε για περίεργες συμπεριφορες και παραμύθια. Αν της φερθείς σωστά θα περάσεις ΄τέλεια!!
ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΦΟΤΟ...μας εχεις πεθανει κοριτσι μου..