Εγραψες γίγαντα!!!!και να σταματησουν οι μπαταριες θα κουνανε αυτοι τα κωλια τους μεσα εξω
Αααααχαχαχαχαχα!!
Εγραψες γίγαντα!!!!και να σταματησουν οι μπαταριες θα κουνανε αυτοι τα κωλια τους μεσα εξω
Δεν ειμαι φαν του ειδους, αλλα ομολογω οτι αυτη και η Βικυ απο κασσανδρας ειναι πολυ αξιολογες περιπτωσεις...
Η επιστημη κανει θαυματα τελικα..
ωραια.... οταν η επιστημη τους ξανακολλησει το καυλι τους μπορει να τους κανω μια επισκεψη...Δεν ειμαι φαν του ειδους, αλλα ομολογω οτι αυτη και η Βικυ απο κασσανδρας ειναι πολυ αξιολογες περιπτωσεις...
ωραια.... οταν η επιστημη τους ξανακολλησει το καυλι τους μπορει να τους κανω μια επισκεψη...
καμμια προσβολη, δεκτη η αποψη σου, αυτοι ομως που καταλαβαινουν τη διαφορα μιας pre-op τρανσεξουαλ απο ενα αντρα καταλαβαινουν κι αυτο που λεω... και για να σου απαντησω κι εγω με τον ιδιο τροπο, γιατι να παω με τη Χαρα και τη Βικυ που εχουν ψευτικο μουνι και να μη παω με μια κανονικη γυναικα ???χωρίς να θέλω να φανώ προσβλητικός ή άσχετος, αν η Χαρά και η Βίκυ είχαν καβλί τι διαφορά δηλαδή θα είχαν από έναν άντρα? κι αν είναι να πάω με άντρα γιατί να πάω με έναν που τον λένε Χαρά?
Γιατί πολύ απλά δεν έχει καμία σχέση ο άνδρας με ένα τραβεστί. Μη μπερδεύεσαι, όσοι γουστάρουν τραβεστί, cd, trans, συνήθως προτιμούν τις γυναίκες και δεν τους αρέσουν οι άνδρες.χωρίς να θέλω να φανώ προσβλητικός ή άσχετος, αν η Χαρά και η Βίκυ είχαν καβλί τι διαφορά δηλαδή θα είχαν από έναν άντρα? κι αν είναι να πάω με άντρα γιατί να πάω με έναν που τον λένε Χαρά?
Δεν ειμαι φαν του ειδους, αλλα ομολογω οτι αυτη και η Βικυ απο κασσανδρας ειναι πολυ αξιολογες περιπτωσεις...
Γιατί πονηρή και ανέντιμη συμπεριφορά ρε φιλαράκι;;; Ποια σε πείραξε;;; Δεν είναι σωστό να προσβάλλεις έτσι γενικώς και αόριστα, ακούγεται αρκετά ρατσιστική η άποψη σου.Η επιστήμη κάνει θαύματα στο physical part. Στο mental part δυστυχώς δεν έχει προχωρήσει τόσο πολύ, οπότε δυστυχώς (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) τα "κορίτσια" αυτά πούστηδες παραμένουν, με την απαξιωτική σημασία του όρου ως προς την πονηρή και ανέντιμη συμπεριφορά.
Επί του συγκεκριμένου την Βίκυ δεν την ξέρω (και μάλλον δεν θα την μάθω), η Χαρά είπαμε. "Καλή για βόλτα με κάμπριο, να ανεμίζει το ξανθό μαλλί και να κάνει εντύπωση!" ;) ;)
Δεν το πρωτοείπα εγώ, άλλος το είπε και το μεταφέρω, αλλά δίκιο είχε...
Η επιστήμη κάνει θαύματα στο physical part. Στο mental part δυστυχώς δεν έχει προχωρήσει τόσο πολύ, οπότε δυστυχώς (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) τα "κορίτσια" αυτά πούστηδες παραμένουν, με την απαξιωτική σημασία του όρου ως προς την πονηρή και ανέντιμη συμπεριφορά.
Επί του συγκεκριμένου την Βίκυ δεν την ξέρω (και μάλλον δεν θα την μάθω), η Χαρά είπαμε. "Καλή για βόλτα με κάμπριο, να ανεμίζει το ξανθό μαλλί και να κάνει εντύπωση!" ;) ;)
Δεν το πρωτοείπα εγώ, άλλος το είπε και το μεταφέρω, αλλά δίκιο είχε...
Γιατί πονηρή και ανέντιμη συμπεριφορά ρε φιλαράκι;;; Ποια σε πείραξε;;; Δεν είναι σωστό να προσβάλλεις έτσι γενικώς και αόριστα, ακούγεται αρκετά ρατσιστική η άποψη σου.
Παντως εγω δεν καταλαβαινω για ποιο λογο καποιο αντρες γουσταρουν να πανε με τρανσ....
Με τραβελι το καταλαβαινω....
Αλλα γιατι να θελουν μια γυναικα μαιμου και οχι μια κανονικη?
Παντως εγω δεν καταλαβαινω για ποιο λογο καποιο αντρες γουσταρουν να πανε με τρανσ....
Με τραβελι το καταλαβαινω....
Αλλα γιατι να θελουν μια γυναικα μαιμου και οχι μια κανονικη?
Θα πεταχτεί κάποιος κ θα πει ότι είναι πιο ωραίες/καλές/άξιες απ τις πραγματικές γυναίκες ...
γελοία απάντηση αλλά για να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου
Δεν είναι!
Αλλά πρέπει να το δοκιμάσεις για να είσαι βέβαιος!
Θα μου πεις και πως δεν σου αρέσει να σου τον βάζουν από πίσω δεν πρέπει να το δοκιμάσεις, πριν πεις πως δεν σου αρέσει; Σωστό κι αυτό!
Γι αυτό λοιπόν κι εγώ δεν το δοκιμάζω. Όχι μπας και δεν μου αρέσει, αλλά μπας και μου αρέσει!
χαχα
Νταξ το θέμα είναι να κάνεις αυτό που σ'αρέσει, μακριά από πατούσες μόνο κ όλα όμορφα