Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 418K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
η εγχειρισμενες εννοειτε γιατρε πως οχι
θα διαφωνησω προσωπικα μαζι σου...εγω που εζησα εντονες καταστασεις με εγχειρισμενες στο εξωτερικο ειμαι πεπεισμενος οτι εχουν κανονικους οργασμους...εφοσον βεβαια εχει πετυχει η εγχειριση απο καλο γιατρο.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
θα διαφωνησω προσωπικα μαζι σου...εγω που εζησα εντονες καταστασεις με εγχειρισμενες στο εξωτερικο ειμαι πεπεισμενος οτι εχουν κανονικους οργασμους...εφοσον βεβαια εχει πετυχει η εγχειριση απο καλο γιατρο.
δεν υπαρχει γιατρε ουτε μια στο εκατομμυριο να εχει οργασμο
οποια δεν ειναι κομπλεξικια θα βγει να το πει
αλλα σχεδον για ολες ειναι θεμα το οποιο ποναει και οταν γινεται λογος για αυτο το θεμα γινεται μεγαλο πανηγυρι

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
δεν υπαρχει γιατρε ουτε μια στο εκατομμυριο να εχει οργασμο
οποια δεν ειναι κομπλεξικια θα βγει να το πει
αλλα σχεδον για ολες ειναι θεμα το οποιο ποναει και οταν γινεται λογος για αυτο το θεμα γινεται μεγαλο πανηγυρι
καλα..εμενα δεν με πειθεις...γιατι εζησα καποια πραγματα....και ειναι σχετικα ευκολο να καταλαβεις αν ο οργασμος του αλλου ειναι πραγματικος η προσποιητος...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
καλα..εμενα δεν με πειθεις...γιατι εζησα καποια πραγματα....και ειναι σχετικα ευκολο να καταλαβεις αν ο οργασμος του αλλου ειναι πραγματικος η προσποιητος...
ρε γιατρε τωρα το θεμα το εχουμε συζητησει με γιατρους με εγχειρισμενες με μη εγχειρισμενες απαντες το ιδιο λενε για την περιπτωση δεν υπαρχει κανονικος οργασμος
να σου δωσω να καταλαβεις δεν υπαρχουν καθολου υγρα του οργασμου

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλα ρε τυπε δεν τα εζησες και ο ιδιος

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρε γιατρε τωρα το θεμα το εχουμε συζητησει με γιατρους με εγχειρισμενες με μη εγχειρισμενες απαντες το ιδιο λενε για την περιπτωση δεν υπαρχει κανονικος οργασμος
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
ναι εχεις δικαιο οτι υγρα δεν υπαρχουν αλλα εχει να κανει και με τα νευρα της περιοχης γιαυτο ειπα για επιτυχια της εγχειρησης απο αναλογο γιατρο και οχι ερασιτεχνη το οποιο δεν ειναι λογος δικος μου αλλα απο γιατρο του εξωτερικου...τεσπα αυτη ειναι η αποψη μου γιατι βιωσα αρκετες τετοιες ευχαριστες στιγμες.ο καθενας εχει την αποψη του.

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
εγω εχω κανονικοτατο οργασμο...  οποιος δεν εχει κανει επεμβαση κ να εχει μουνι ας μην μιλαει...  δηλαδη οι κανονικες γυναικες που κανουν ολικη αφαιρεση για λογους υγειας τι δεν χυνουν  μετα...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
εγω εχω κανονικοτατο οργασμο...  οποιος δεν εχει κανει επεμβαση κ να εχει μουνι ας μην μιλαει...  δηλαδη οι κανονικες γυναικες που κανουν ολικη αφαιρεση για λογους υγειας τι δεν χυνουν  μετα...

Αν πας μαζί μου θα έχεις εγγυημένο οργισμό, που έλεγε κι ο Φατσέας  :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Δεν λέει κάτι αυτό. Ρε γιατρέ, μπας κι είσαι κομπογιαννίτης;
ε ναι ρε γιατρε γαμησει του εγκεφαλου ισως να υπαρχει με (αχ,βαχ κτλ)αλλα μεχρι εκει δεν ειναι οργασμος κανονικος
ναι εδω στην ελλαδα οσες το κανανε κλαινε με μαυρο δακρυ γιατι απλως τους το κοψαν
οσες το κανανε εξω εχουν μεγαλητερη επιτυχια

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
ρε τη περιπτωση εισαι εσυ που εχουμε μπλεξει βραδιατικα παλυ :headbang: :headbang: :headbang:
ξερεις πολλες γυναικες που να το εχουν κανει ολικη αφαιρεση? γιατι εγω δεν ξερω καμια

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.347
+10 ετσι

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
ε ναι ρε γιατρε γαμησει του εγκεφαλου ισως να υπαρχει με (αχ,βαχ κτλ)αλλα μεχρι εκει δεν ειναι οργασμος κανονικος
ναι εδω στην ελλαδα οσες το κανανε κλαινε με μαυρο δακρυ γιατι απλως τους το κοψαν
οσες το κανανε εξω εχουν μεγαλητερη επιτυχια
φιλε μην εισαι τοσο απολυτος..δεν ξερω αν εχεις παει με τετοιες γυναικες οχι μονο για σεξ αλλα και φιλικα να σου ανοιχτει μια δε δεν λενε ολες ψεμματα...και εν παση περιπτωση εχω παει με μια σε γιατρο που της εκανε την επεμβαση γιατι ειμασταν φιλοι και δεν ειναι τοσο απλοικα οσο τα λες η τα λενε καποιοι ξερολες που δεν εχουν αγγιξει καν τετοιες γυναικες...γιαυτο μιλησα εξαρχης για επιτυχια της επεμβασης...

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.347
ρε τη περιπτωση εισαι εσυ που εχουμε μπλεξει βραδιατικα παλυ :headbang: :headbang: :headbang:
ξερεις πολλες γυναικες που να το εχουν κανει ολικη αφαιρεση? γιατι εγω δεν ξερω καμια
εγω ξερω πολλες που εχουν κανει ολικη αφαιρεση μητρας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom