τοσους εχεις ασε και σε καμια αλλη να παρει κανεναν
ποιό ςνα πάει με άλλη ρε παιδιά όταν υπάρχει η Χαρά.....Η κοπέλα δεν παίζεται!!!(κι έχω και πολύ καιρό να την πάρω...)
τοσους εχεις ασε και σε καμια αλλη να παρει κανεναν
Οταν λες λιγο?και λιγο κοιλιτσα ειναι γοητεια......
χαρά πως θα γίνει να κάνουμε κανένα ερωτικό τρίγωνο με εσένα και τη φίλη σου τη μαυρομάλλα????και λιγο κοιλιτσα ειναι γοητεια......
ΣΕΡΑΠΗ πραγματικα αγορι μου σκεφτηκες πολυ για να πειςαυτη την εξυπναδα???δηλ μιλαμε για τερας εξυπναδας....Εγχειρισμένος πούσταρος , ετών 24. Καί το όνομα αυτού Χάρος. SERAPIS.
Την Χαρα,τη γνωρισα πριν 2-3 μηνες σε ενα ταξιδι μου στην Αθηνα.....Στη Συγγρου,σε μια βολτα που εκανα...Εγχειρισμένος πούσταρος , ετών 24. Καί το όνομα αυτού Χάρος. SERAPIS.
Απο Θεσ/νικη......με αμαξι ιδιο με αυτο που ειχες πριν....ελπιζω να θυμηθηκες....προσπαθησα να σου στειλω μυν.αλλα ειναι γεματος ο λογ και δεν δεχεται αλλα...ALEXIA ROSSI .... βαλε αγαπη μου εικονα προφιλ για να σε θυμηθω ποια εισαι....
τελικα τελειωσες γιατρε?Εγω ενα ξερω, μια φορα ειχα συναντηση με την Χαρα, ειναι παρα πολυ ευγενεστατη και αμα φερθεις σωστα και σαν κυριος σου φερεται επισης πολυ ομορφα. Βεβαια, αυτο ειναι και θεμα μορφωτικου και ηθικου επιπεδου. Υπαρχουν ατομα στο συγκεκριμενο φορουμ, που μονο να κοροϊδεύουν ξέρουν και αλλα ατομα που σεβοντε.
Οσο για την εμπειρια, δεν υπαρχουν λογια. Συγνωμη γιαυτο που θα πω, αλλα ουτε γυναικες εκ γενετης δεν συγκρινοντε, η Χαρα ειναι πιο γυναικα και απο γυναικα. Το προσωπο της? Το σωμα της? Η καυλα της? Το κοριτσι στα τεσσερα ειναι για να το απολαμβανεις ολη μερα, αν αντεχεις, εγω προσωπικα παλευα να μην τελειωσω.... Αυτα ειχα να πω!
τελικα τελειωσες γιατρε?