Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565

donjuandestel

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
6
χαρα μωρο μου μην ακους κανεναν εισαι ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ!!!!

modelo20

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
1.100
Πόντοι
81
Η Χαρα ειναι  θεα τελος!!!!!!!!!!!!!!!
Αν και δεν την εχω δει απο κοντα...πρεπει να ειναι δυνατο μωρο !!!!!!!! :cheesy:
Xαρα θα πας Μυκονο καθολου φετος?

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Εγχειρισμένος πούσταρος , ετών 24. Καί το όνομα αυτού Χάρος. SERAPIS.

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
ΣΕΡΑΠΗ πραγματικα αγορι μου σκεφτηκες πολυ για να πειςαυτη την εξυπναδα???δηλ μιλαμε για τερας εξυπναδας....

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
πουστης ειναι ο αντρας που φοραει περουκα, κ καλυπτει τα γενια του με μεικαπ.....  μηπως κ εσυ εισαι ετσι κ εχεις ψυχολογικα....

hotmanq

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Χαρα μωρο μου γραφτους στα καυτα μουνοχειλακια@ σου. Kαι επιεδη το χειμωνα σε ειχα πετυχει στο DC mansion εχω να οτι εισαι ΘΕΑ  :tits2:

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Την  Χαρα,τη  γνωρισα  πριν  2-3 μηνες  σε  ενα  ταξιδι  μου  στην  Αθηνα.....Στη  Συγγρου,σε  μια  βολτα  που  εκανα...
Ενω  εβλεπα  αρκετες,τις  οποιες  δεν  γνωριζα , ειλικρεινα  οταν  την  ειδα  εντυπωσιαστηκα.....
Και  δεν  ειναι  τοσο  ,το  οτι  απο  κοντα  ειναι ΠΟΛΥ  πιο  ομορφη  απο  τις  φωτογραφιες.....
Το  οτι  ηταν  φιλικη,χωρις  να  με  γνωριζει  καθολου.....Το  χιουμορ  που  εχει  ....
Ειναι  αυτο,που  δεν  αποτυπωνεται  σε  μια  φωτοφραφια,δεν  διακρινεται  απο  το  υφος   της  γραφης....
Αυτο  το  χαρισμα  που  εχουν  καποιοι ανθρωποι,η  αυρα....
Αυτο,  που  μπορει  να  ναι,δεκα  ατομα  διπλα  σου.......αλλα  βλεπουν  μονο  εσενα...
Μετα  απο  τη  συντομη  γνωριμια  μας....φευγοντας  σκεφτομουν...δεν  μπορεις  να  πεις  τρανσεξουαλ,τραβεστι  χειρουργημενη...
Αυτα  ειναι  πολυ  φτωχα  ...πολυ  λιγα...   Για  μενα  αυτο  που  την  αντιπροσωπευει...ειναι  μονο  μια  λεξη...ΠΛΑΣΜΑ...

Αυτο  σπανιζει...ειδικα   στο  χωρο  μας......κε  SERAPIS.....

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
ALEXIA ROSSI .... βαλε αγαπη μου εικονα προφιλ για να σε θυμηθω  ποια εισαι....

Hellion

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2010
Like
121
Πόντοι
1
Εγω ενα ξερω, μια φορα ειχα συναντηση με την Χαρα, ειναι παρα πολυ ευγενεστατη και αμα φερθεις σωστα και σαν κυριος σου φερεται επισης πολυ ομορφα. Βεβαια, αυτο ειναι και θεμα μορφωτικου και ηθικου επιπεδου. Υπαρχουν ατομα στο συγκεκριμενο φορουμ, που μονο να κοροϊδεύουν ξέρουν και αλλα ατομα που σεβοντε.

Οσο για την εμπειρια, δεν υπαρχουν λογια. Συγνωμη γιαυτο που θα πω, αλλα ουτε γυναικες εκ γενετης δεν συγκρινοντε, η Χαρα ειναι πιο γυναικα και απο γυναικα. Το προσωπο της? Το σωμα της? Η καυλα της? Το κοριτσι στα τεσσερα ειναι για να το απολαμβανεις ολη μερα, αν αντεχεις, εγω προσωπικα παλευα να μην τελειωσω.... Αυτα ειχα να πω!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
181
Πόντοι
1
χαρά χανιά θα σε ξαναδούμε κούκλα μου????

edit: απο greeklish σε ελληνικά

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
ALEXIA ROSSI .... βαλε αγαπη μου εικονα προφιλ για να σε θυμηθω  ποια εισαι....
Απο Θεσ/νικη......με  αμαξι  ιδιο  με  αυτο  που  ειχες  πριν....ελπιζω  να θυμηθηκες....προσπαθησα  να  σου  στειλω  μυν.αλλα  ειναι  γεματος  ο  λογ  και  δεν  δεχεται  αλλα...

hotmanq

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
:smitten: :smitten: Χαρα χαρηκα πολυ γ το μηνυμα σου.σε εχω δει απο κοντα αλλα κολλησα να σου μιλησω.εισαι απλα πανεμορφη.αν θες στειλε pm.φιλια

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Εγω ενα ξερω, μια φορα ειχα συναντηση με την Χαρα, ειναι παρα πολυ ευγενεστατη και αμα φερθεις σωστα και σαν κυριος σου φερεται επισης πολυ ομορφα. Βεβαια, αυτο ειναι και θεμα μορφωτικου και ηθικου επιπεδου. Υπαρχουν ατομα στο συγκεκριμενο φορουμ, που μονο να κοροϊδεύουν ξέρουν και αλλα ατομα που σεβοντε.

Οσο για την εμπειρια, δεν υπαρχουν λογια. Συγνωμη γιαυτο που θα πω, αλλα ουτε γυναικες εκ γενετης δεν συγκρινοντε, η Χαρα ειναι πιο γυναικα και απο γυναικα. Το προσωπο της? Το σωμα της? Η καυλα της? Το κοριτσι στα τεσσερα ειναι για να το απολαμβανεις ολη μερα, αν αντεχεις, εγω προσωπικα παλευα να μην τελειωσω.... Αυτα ειχα να πω!
τελικα τελειωσες γιατρε? :think: :think:

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
τρεις λαλουν και δυο χωρευουν....