Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
καποιοι το παιζουν εξυπνοι...  οτι ξερουν απο γυναικειο οργασμο.. γιαυτο οι περισσοτερες προσποιουνται κ ουτε που το καταλαβαινετε....
εμένα δεν με νοιάζει...

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
καποιοι το παιζουν εξυπνοι...  οτι ξερουν απο γυναικειο οργασμο.. γιαυτο οι περισσοτερες προσποιουνται κ ουτε που το καταλαβαινετε....
τι σας νοιαζει ρε παιδια αν η εν λογο κυρια εχει η δεν εχει οργασμο .εσεις περνατε καλα εχετε εσεις οργασμο? το ευχαριστιεσται με λιγα λογια????? τι σημασια εχει η κοπελα θα βρει την ακρη της.καρακουκλαρα φαινεται απο την φωτο που βλεπω  μπραβο μπραβο κουκλαρα

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
το ερωτημα ειναι αν χυνει η Χαρα με πρωκτικο...
σορρυ κουκλα μου αλλα ειμαι λατρης του ειδους

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ανεβασε καμμια φωτο να ξεροχυσει ο κοσμακης

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Ειχα φιλη στο φβ την Χαρα χωρις να γνωριζο τιποτα για την κοπελα και ειχα μεινει "μαλακας" ειναι πραγματικα το κατι αλλο τρομερη ομορφια... διαβασα λιγο εως πολυ τα σχολια που γινονται στο συγκεκριμενο θεμα θεωρο πως εχουμε ξεφυγει αντι να προσπαθει καποιος να βοηθησει να μαθουμε καποια πραγματα περισσοτερο για την κοπελα με τα σχολια του μονο κραζει και ανοιξατε θεματα τι ειναι καποιος που παει με μια κοπελα που καποτε ηταν αντρας και παει λεγοντας...ολοι εχουν τα γουστα τους και το τι κανει στο "κρεβατι" του δεν θα επρεπε να σας αφορα . Οποιος εχει προβλημα με τις γυναικες που εχουν κανει αλλαγη φυλου πολυ απλα μην μπαινουν και "αναβουν φωτιες" η απλα ψαχνουν αιτιες για να ερθουν σε διαμαχη ας τραβηξουν μια μαλακια να ερθουν στα ισια τους για να μην το κουραζουμε το θεμα.
Όλα τα ρήματα σε -ω γράφονται με ωμέγα
μαθε αυτο πρωτα γιατρε και μετα ελα να μας πεις τα υπολοιπα

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
χαρα σβησε τα μηνυματα σου και στειλε μου το κιν σου

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
μαλλον εσυ φιλε δεν ξες τι σου γινεται...ασε δοκιμασε πρωτα και μετα ελα να πεις την εξυπναδα...παντως θα σε εχω υποψιν μου να σε ρωτησω καποια στιγμη τι παιζει τελικα με το γυναικειο οργασμο εσυ που τα ξες ολα.αλλα απορω ρε φιλε αφου δεν το κατεχεις το θεμα τι πεταγεσαι προσβλητικα εναντι του αλλου???ξες με ποιες εχει παει ο αλλος???για σε παρακαλω πολυ!!!μαθε τροπους ευγενεια και αγωγη και σταματα σαν ξερολας ελληναρας να λες οτι θελεις!!!
Aκουσε senior η seniora ....αλλα και μερικα απο τα νιανιαρα που εχουν γραψει εδω ....Το προβλημα ειναι οτι το site το διαβαζουν αρκετοι εως παρα πολλοι,και μεσα σε αυτους ειναι και καποιοι οι οποιοι ειναι στο τσακ ,να κανουν μια επεμβαση αλλαγης φυλλου...και επειδη υπαρχει περιπτωση να το μετανοιωσουν....γιατι δεν εχουν ακολουθηση την διαδικασια να κανουν εστω μια ψυχαναληση  επιστημονικα μονον και μονον για να δωθουν απαντησεις σε τυχων αποριες που μπορει να εχουν προτου κανουν αυτην την κινηση....η καταληξη ειναι οδυνηρη....και δυστηχως εχω και εμπειρια συμβαν φιλικης εξ αποστασεως οικογενοια με τετοιο περιστατικο,και δεν ειναι μεμονομενο....οποτε καλο θα ειναι να μην γραφονται μαλακιες περι οργασμον και ειδικα απο της ιδιες
πιστευω να καταλαβες ποια ειναι η εξυπναδα senior h seniora...τωρα....ειναι ψιλα γραματα!!! :rockon:

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
Ο zintan κουκλιτσα μου γλυκια οταν ηταν νεοτερος  στο συμπλεγμα των νησιων απο τα οποια καταγεται κατι καλοκαιρια εκανε αυτο που κανεις και εσυ τωρα ....την πουταααανααα,ηταν σχεδον καθε βραδυ και με διαφορετικη γυναικα οποτε γνωριζει πολυ καλα και απο μπακαλιαρο αλλα και απο μπακαλιαριλα!!!! :2funny:

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Aκουσε senior η seniora ....αλλα και μερικα απο τα νιανιαρα που εχουν γραψει εδω ....Το προβλημα ειναι οτι το site το διαβαζουν αρκετοι εως παρα πολλοι,και μεσα σε αυτους ειναι και καποιοι οι οποιοι ειναι στο τσακ ,να κανουν μια επεμβαση αλλαγης φυλλου...και επειδη υπαρχει περιπτωση να το μετανοιωσουν....γιατι δεν εχουν ακολουθηση την διαδικασια να κανουν εστω μια ψυχαναληση  επιστημονικα μονον και μονον για να δωθουν απαντησεις σε τυχων αποριες που μπορει να εχουν προτου κανουν αυτην την κινηση....η καταληξη ειναι οδυνηρη....και δυστηχως εχω και εμπειρια συμβαν φιλικης εξ αποστασεως οικογενοια με τετοιο περιστατικο,και δεν ειναι μεμονομενο....οποτε καλο θα ειναι να μην γραφονται μαλακιες περι οργασμον και ειδικα απο της ιδιες
πιστευω να καταλαβες ποια ειναι η εξυπναδα senior h seniora...τωρα....ειναι ψιλα γραματα!!! :rockon:
φιλε εγω εγραψα καθαρα με βαση τις εμπειριες μου στο εξωτερικο που ειχα την τυχη να γνωρισω και ερωτικα και φιλικα τετοια ατομα και με μια να εχουμε τοτε ειδικα πριν μια 6ετια που μουν εξω σχεδον αδερφικες σχεσεις...εγω μιλησα να σου πω βιωματικα...δεν γνωριζω απο ψυχαναλυσεις που αναφερεις...το μονο που ειμαι σιγουρος και βαζω το χερι στη φωτια γιατι το εζησα οχι μονο σε μια ειναι οτι αυτο που ειχα γραψει οτι αν πετυχει η εγχειριση ειναι ΟΡΓΑΣΜΙΚΕΣ FULL!τα αλλα που αναφερεις για το ψυχολογικο κομματι δεν μπορω να εκφερω αποψη καθοτι δεν ειμαι ειδικος.να σαι καλα

mfw

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
0
Αποψε πηγα για πρωτη φορα με τη Χαρα.(σου εκανα σεφτε Χαρα για να καταλαβεις ποιος ειμαι)
Ενα εχω να πω.... Ειναι και κουκλαρα και αψογη στη συμπεριφορα της!
Πολλα  :kissass: :kissass: :kissass: κοπελαρα μου!
σου χω στειλει και πμ αλλα το inbox σου ειναι φουλ και δεν μπορει να σταλει.

panagiotis12345

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
και γω σκεφτομαι να τη τιμισω καποια στιγμη.το σκεφτομαι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom