Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
AYTH H GRIA POU EINAI SAN ANTRAS STHN FWTO SYGOURA  DEN EIMAI EGW....  KAI TA TSIMPOUKOMATA STON SASA STHN MUKONO HTAN PLASMATIKA...  K PIRAME K XRHMATA...  DESTO SAN ARPAXTH  ;)
πλασματικα τσιμπουκωματα?α στα ψεματα επεφταν τα τσιμπουκια.δεν ηταν αληθινα δηλαδη.ειπαμε το μπου ειναι μαγικο. :2funny: :2funny:
παντως καλα κανατε αν πηρατε λεφτα. :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Γράφτους στ'αρχίδια σου.

Ουπςςςςςςςςςςςςς σόρυ,ξεχάστηκα  :rolleyes:

Δεν σου έχω πει να μην μπαίνεις σε άλλα θρεντς, εκτός από τα πολιτικά (άντε και κανένα αθλητικό να μας πεις για τον Πανβοχαϊκό), διότι είσαι σαν το ψάρι έξω από το νερό; :grin:

Επισκέπτης
Δεν σου έχω πει να μην μπαίνεις σε άλλα θρεντς, εκτός από τα πολιτικά (άντε και κανένα αθλητικό να μας πεις για τον Πανβοχαϊκό), διότι είσαι σαν το ψάρι έξω από το νερό; :grin:

Είπα να επεκτείνω τους ορίζοντές( γαμάει ο πληθυντικός στη συγκεκριμένη λέξη) μου..

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Είπα να επεκτείνω τους ορίζοντές( γαμάει ο πληθυντικός στη συγκεκριμένη λέξη) μου..

Άστα αυτά μωρή "πόρνη της δημοσιότητας"!
Είδες φως (ακροατήριο) και μπήκες!

Εξήντα άτομα στο θρεντ της Χαράς! Στα πολιτικά ενίοτε ποστάρουμε περισσότεροι από όσους μας διαβάζουν. :grin:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Και πανω που αρχιζουν καποιοι τα κακεντρεχη σχολια πετας 2-3 φωτο και ερχονται στα ισα τους :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom