nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Γιατί φίλε μου?τι περιλαμβάνουν τα προαναφερθέντα βίντεο?Σιγουρα οχι, γιατι τωρα θα !!!
Με γεμίσατε απορίες φίλτατοι ,τί εστί τροπικάνα? για βοηθήστε λιγάκι
Γιατί φίλε μου?τι περιλαμβάνουν τα προαναφερθέντα βίντεο?Σιγουρα οχι, γιατι τωρα θα !!!
Γιατί φίλε μου?τι περιλαμβάνουν τα προαναφερθέντα βίντεο?
Με γεμίσατε απορίες φίλτατοι ,τί εστί τροπικάνα? για βοηθήστε λιγάκι
Mykonos tv διαβάζω,μήπως ήτο και χορεύτρια σε κάνα club του εν λόγω νησιού?Βαλε λιγη, καλη φαντασια και θα καταλαβεις !!!
Μην παει, το μυαλο σου στο κακο !!!
pou gunaikes auta ta pragmata den ta les
A KAI XEXASA NA PW OTI STHN FWTO POU EXW STO MIKRO KOUTAKI THN EVGALA MWLIS TWRA, KAI EIMAI ENTELWS AMAKIGIARISTH....
τιποτα απλως ειχαν πεσει κατι τσιμπουκωματα στον ιταλο, τον σασα που χορευει με την πουτσα εξω καθε καλοκαιρι στο τουριστομπαρακι του paradise.Mykonos tv διαβάζω,μήπως ήτο και χορεύτρια σε κάνα club του εν λόγω νησιού?
Ή μήπως έχετε κάνα καλύτερο οπτικοακουστικό υλίκό με ???
Υ.Γ:Δώστε υλικό προς πορνιακή-λαγνική-ικανοποίηση (όπως ο Ιησούς στα θαύμα της Καναά) και ύστερα,μετά το ατόπημα θα αυτομαστιγωθώ-όπως έκανα οι Ιησουϊτες-προς λαγνικήν εξάγνισην της αμαρτωλής μου σαρκός ;) .
και μιλαμε για φωτο σε μικρο κουτακι τυπε.τι καυλα ειναι αυτη ρε φιλε.... !!!
Και εδώ αμακιγιάριστη είσαι;A KAI XEXASA NA PW OTI STHN FWTO POU EXW STO MIKRO KOUTAKI THN EVGALA MWLIS TWRA, KAI EIMAI ENTELWS AMAKIGIARISTH....
Και εδώ αμακιγιάριστη είσαι;
Και εδώ αμακιγιάριστη είσαι;
Της μοιαζει ομως
δεν ειναι τουτη η χαρα τυπε.
Της μοιαζει ομως
Μονο πλασματικα τον παιρνεις εσυAYTH H GRIA POU EINAI SAN ANTRAS STHN FWTO SYGOURA DEN EIMAI EGW.... KAI TA TSIMPOUKOMATA STON SASA STHN MUKONO HTAN PLASMATIKA... K PIRAME K XRHMATA... DESTO SAN ARPAXTH ;)