Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
312
Πόντοι
26
Ενταξει απο εμφανηση καλα εχει διορθωθει το κορμι απο υπηρεσιες τι λεει το κοριτσι ξερει κανει;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ενταξει απο εμφανηση καλα εχει διορθωθει το κορμι απο υπηρεσιες τι λεει το κοριτσι ξερει κανει;
βασικα παιρνει πλασματικες πιπες.τωρα ποσο ωραιες ειναι δεν την εχω εμπειρια να στο επιβεβαιωσω.εχουν γραφτει διαφορα πριν αν εχεις ορεξη να διαβασεις. :) :)
η εμφανιση της παντως εχει αναφερθει απο πολλους συναγωνιστες η μη ως το κυριο προσον της εδω μεσα.

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
312
Πόντοι
26
Οκ την ειχα παρει πριν τρια χρονια περιπου μετα την μετατροπη  και ηταν πολυ ξενερωτη κομοδινο κτλ αλλα ρωταω μιπος και εχει βελτιωθει...

brycen23

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
δεν την εχω παρει ποτε την κοπελα αλλα οτι και να λετε ειναι θεα! Πανεμορφη!

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
δεν την εχω παρει ποτε την κοπελα αλλα οτι και να λετε ειναι θεα! Πανεμορφη!

Η Χαρα ειναι απολυτο οπλο αν γουσταρει σε στελνει αδιαβαστο δεν ειναι γαμησι ειναι πολεμος

Συνημμένα

• 69A.jpg
    69A.jpg
    64,6 KB · Εμφανίσεις: 79
  • 69B.jpg
    69B.jpg
    52,2 KB · Εμφανίσεις: 87

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
Η Χαρα ειναι απολυτο οπλο αν γουσταρει σε στελνει αδιαβαστο δεν ειναι γαμησι ειναι πολεμος
επειδη λοιπον ΑΝ γουσταρει η χαρα γινεται πολεμος αλλα δε στο δειχνει πιο πριν οταν τσιμπαει το κατοσταρικο αλλα μετα κ επειδη οπως εχουν πει παρα πολυ συναγωνηστες πιο πολυ παει το θεμα στο να μη γουσταρει αρα με τα ΑΝ φιλε μου δε γαμισε κανεις ... αυτη τα κονομαει τα τσιμπαει κ μετα ΑΝ .... ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
επειδη λοιπον ΑΝ γουσταρει η χαρα γινεται πολεμος αλλα δε στο δειχνει πιο πριν οταν τσιμπαει το κατοσταρικο αλλα μετα κ επειδη οπως εχουν πει παρα πολυ συναγωνηστες πιο πολυ παει το θεμα στο να μη γουσταρει αρα με τα ΑΝ φιλε μου δε γαμισε κανεις ... αυτη τα κονομαει τα τσιμπαει κ μετα ΑΝ .... ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ
Ακριβώς φίλτατε,
1.)Με το δυνητικό και περιβόητο "Αν" δεν γίνεται δουλειά,διότι στους χαλεπούς καιρους που ζούμε δεν νοείται να "τζογάρουμε" στον κλάδο "παροχαί υπηρεσιών".Αν είναι έτσι,ας τζογάρουμε κυριολεκτικά τα διαθέτοντα ποσά σε κάνα αμαρτωλό "ναό του τζόγου"  ;)
2.)100e για πόση ώρα μιλάμε?
Μιλάμε πάντα για απλές υπηρεσίες στο αμάξι,έτσι δεν είναι?

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
OTAN TROTE PANTOFLA STO SPITI K TA DINETAI  OLA TA LEFTA DEN VGAZETE AXNA.......

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
151
Πόντοι
6
Ιδια και ομοια ειναι βρε Χαρα η οικογενεια και η καυλα??
Απο την καυλα εχουμε απαιτηση να πληρωσουμε και να ικανοποιηθουμε.
Εσυ που ψαχνεις για αποτριχωμενους με μουσμουλα,γιατι δεν σπιτωνεις εναν τετοιο και να ησυχασεις??

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
OTAN TROTE PANTOFLA STO SPITI K TA DINETAI  OLA TA LEFTA DEN VGAZETE AXNA.......

Αυτό τώρα ήταν επιχείρημα;

Δηλαδή αν όντως τρώμε παντόφλα στο σπίτι (που προφανώς δεν τρώμε όλοι, αλλά όσοι τρώνε τέλος πάντων) μετά οφείλουμε να ανεχόμαστε αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές από εκδιδόμενες κορασίδες;

Σοβαρέψου!!

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Ακριβώς φίλτατε,
1.)Με το δυνητικό και περιβόητο "Αν" δεν γίνεται δουλειά,διότι στους χαλεπούς καιρους που ζούμε δεν νοείται να "τζογάρουμε" στον κλάδο "παροχαί υπηρεσιών".Αν είναι έτσι,ας τζογάρουμε κυριολεκτικά τα διαθέτοντα ποσά σε κάνα αμαρτωλό "ναό του τζόγου"  ;)
2.)100e για πόση ώρα μιλάμε?
Μιλάμε πάντα για απλές υπηρεσίες στο αμάξι,έτσι δεν είναι?

Εχεις μεινει στην εποχη του τρωικου πολεμου σε σπιτι που διαθετει πλησιον.
Το αν ειναι ολη η μερα αν σου σηκωθει ,αν εχεις λεφτα αν τα σουβλακια δεν ειναι γατες?

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

Αν δεν γινει πολεμος θα ειναι ενα γαμησι οπως τα αλλα ειρηνη αδερφε.

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
Αν δεν γινει πολεμος θα ειναι ενα γαμησι οπως τα αλλα ειρηνη αδερφε.
οχι αδερφε μου δεν παει ετσι ΑΝ δεν γινει πολεμος θα ειναι ενα γαμησι στο οποιο θα εχεις σκασει μια 100 ρουμπα την οποια θα την κλαις μετα ενο η ζηνα η πολεμηστρια θα βγαζει τα γουστα της με το δικο μου κ το δικο σου κ πολλων αλλων 100 ρικο που αποκομισε χωρις να πολεμησει

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Αυτό τώρα ήταν επιχείρημα;

Δηλαδή αν όντως τρώμε παντόφλα στο σπίτι (που προφανώς δεν τρώμε όλοι, αλλά όσοι τρώνε τέλος πάντων) μετά οφείλουμε να ανεχόμαστε αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές από εκδιδόμενες κορασίδες;

Σοβαρέψου!!

:-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom