J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
:o :o :o.............
:o :o :o.............
.............
βασικα παιρνει πλασματικες πιπες.τωρα ποσο ωραιες ειναι δεν την εχω εμπειρια να στο επιβεβαιωσω.εχουν γραφτει διαφορα πριν αν εχεις ορεξη να διαβασεις.Ενταξει απο εμφανηση καλα εχει διορθωθει το κορμι απο υπηρεσιες τι λεει το κοριτσι ξερει κανει;
δεν την εχω παρει ποτε την κοπελα αλλα οτι και να λετε ειναι θεα! Πανεμορφη!
επειδη λοιπον ΑΝ γουσταρει η χαρα γινεται πολεμος αλλα δε στο δειχνει πιο πριν οταν τσιμπαει το κατοσταρικο αλλα μετα κ επειδη οπως εχουν πει παρα πολυ συναγωνηστες πιο πολυ παει το θεμα στο να μη γουσταρει αρα με τα ΑΝ φιλε μου δε γαμισε κανεις ... αυτη τα κονομαει τα τσιμπαει κ μετα ΑΝ .... ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΗ Χαρα ειναι απολυτο οπλο αν γουσταρει σε στελνει αδιαβαστο δεν ειναι γαμησι ειναι πολεμος
Ακριβώς φίλτατε,επειδη λοιπον ΑΝ γουσταρει η χαρα γινεται πολεμος αλλα δε στο δειχνει πιο πριν οταν τσιμπαει το κατοσταρικο αλλα μετα κ επειδη οπως εχουν πει παρα πολυ συναγωνηστες πιο πολυ παει το θεμα στο να μη γουσταρει αρα με τα ΑΝ φιλε μου δε γαμισε κανεις ... αυτη τα κονομαει τα τσιμπαει κ μετα ΑΝ .... ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ
OTAN TROTE PANTOFLA STO SPITI K TA DINETAI OLA TA LEFTA DEN VGAZETE AXNA.......
πιο ξανθια πεθαινεις......πω πω αυτες οι απαντησεις που δινεις ειναι θεικεςOTAN TROTE PANTOFLA STO SPITI K TA DINETAI OLA TA LEFTA DEN VGAZETE AXNA.......
Ακριβώς φίλτατε,
1.)Με το δυνητικό και περιβόητο "Αν" δεν γίνεται δουλειά,διότι στους χαλεπούς καιρους που ζούμε δεν νοείται να "τζογάρουμε" στον κλάδο "παροχαί υπηρεσιών".Αν είναι έτσι,ας τζογάρουμε κυριολεκτικά τα διαθέτοντα ποσά σε κάνα αμαρτωλό "ναό του τζόγου" ;)
2.)100e για πόση ώρα μιλάμε?
Μιλάμε πάντα για απλές υπηρεσίες στο αμάξι,έτσι δεν είναι?
επειδη λοιπον ΑΝ γουσταρει η χαρα γινεται πολεμος αλλα δε στο δειχνει πιο πριν οταν τσιμπαει το κατοσταρικο αλλα μετα κ επειδη οπως εχουν πει παρα πολυ συναγωνηστες πιο πολυ παει το θεμα στο να μη γουσταρει αρα με τα ΑΝ φιλε μου δε γαμισε κανεις ... αυτη τα κονομαει τα τσιμπαει κ μετα ΑΝ .... ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ
οχι αδερφε μου δεν παει ετσι ΑΝ δεν γινει πολεμος θα ειναι ενα γαμησι στο οποιο θα εχεις σκασει μια 100 ρουμπα την οποια θα την κλαις μετα ενο η ζηνα η πολεμηστρια θα βγαζει τα γουστα της με το δικο μου κ το δικο σου κ πολλων αλλων 100 ρικο που αποκομισε χωρις να πολεμησειΑν δεν γινει πολεμος θα ειναι ενα γαμησι οπως τα αλλα ειρηνη αδερφε.
Αυτό τώρα ήταν επιχείρημα;
Δηλαδή αν όντως τρώμε παντόφλα στο σπίτι (που προφανώς δεν τρώμε όλοι, αλλά όσοι τρώνε τέλος πάντων) μετά οφείλουμε να ανεχόμαστε αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές από εκδιδόμενες κορασίδες;
Σοβαρέψου!!