kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.883
- Πόντοι
- 2.356
και εγω θελω να πεφτει καρτα για καθε θεατρο αλλα χαριζονται. οπως χαριζονται συνηθως στα πρωτα λεπτα σε σκληρα φαουλ λες και υπαρχει ασυλια αν κανεις τακλιν στο 10 η στο 40 για την ιδια φαση. οσον αφορα το δυναμομετρο! αγγιζεις προσωπο και ο αλλος σφαδαζει και σου επιβαλλει να φας κοκκινη. πεφτει χαρτι ρολο στον γκαρσια και παει ο παοκ (σημειωνω οτι ειμαι αεκτζης) αυτο ειναι το γραμμα του νομου που κυνηγησε και ο παοκ με αδειο κουτακι μπιρας... το πιστολι το θεωρω διαφορετικο γιατι παροτι καποιοι δε το ειδανε αρκει και μονο να το σκεφτεσαι 2 ωρες και να βλεπεις οτι κατορθωσε να αλλαξει και το σκορ της αναμετρησης (εγω δε θα εμπαινα ουτε με 0-0 και ας μη το εβλεπα ζωντανα αρκει να μου το λεγανε. την δουλεια του την εκανε το πιστολι οποτε θα εκανα και εγω τη δικη μου ως μελος ΠΑΕ, οτι μπορω για να προστατεψω την ομαδα μου κυριως σαν επιχειριση που ειναι)Tα παντα τα ειπε σημερα ο Σταματοπουλος στο contra.gr, απο τα οποια δεν θα αλλαζα ούτε κομμα. Οσα ειπα εγω προχθες τα λεει ο Σταματοπουλος σημερα. Και βεβαια εχει απολυτο δικιο.
Προσωπική άποψη; Όταν το ματς φτάνει μία ανάσα από το φινάλε, τότε πρέπει να το καθορίζεις ως ρέφερι ΜΟΝΟ όταν έχεις μπροστά σου μία πασιφανή παράβαση για την οποία δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία και στο "Μπερναμπέου" δεν είδα τέτοια φάση. Αντίθετα είδα μία πάρα πολύ δύσκολη φάση, όπου όποια οπτική γωνία και να επιλέξεις για την σχολιάσεις δεν μπορείς να βάλεις το χέρι στη φωτιά. Όταν λοιπόν υπάρχει έστω και ένα ψήγμα αμφιβολίας (δεν έχουμε... δυναμόμετρο για να ξέρουμε πόσο δυνατά τον ακούμπησε ώστε να δικαιολογηθεί η πτώση) για το αν ήταν πέναλτι δεν το δίνεις τόσο εύκολα. Υπάρχει το γράμμα, υπάρχει όμως και το πνεύμα του νόμου και αυτό ο διαιτητής δεν το έλαβε υπόψη του. Στο ίδιο μάλιστα πλαίσιο, έδειξε κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία στον Μπουφόν (πρώτη στην καριέρα του σε 117 ματς στο Champions League) στο πιθανότατα τελευταίο παιχνίδι του στην Ευρώπη, ενώ την ίδια ώρα δεν έδωσε π.χ δεύτερη κίτρινη στον "θύτη" Μπενατιά, από τη στιγμή που το μαρκάρισμα ήταν στο ύψος της μικρής περιοχής και "επέβαλε" την υπόδειξη κάρτας.
Κρίμα λοιπόν γιατί αντί να δούμε άλλη μισή ώρα πραγματικού ποδοσφαίρου που θα εξύψωνε το άθλημα και τη διοργάνωση, βρέθηκε όλος ο πλανήτης να σχολιάζει μία αμφιλεγόμενη απόφαση παίρνοντας θέση για το "ήταν δεν ήταν", για το αν υπάρχει... μαφία στο Champions League που προτιμάει κάποιες ομάδες από κάποιες άλλες και για το αν θα πρέπει να μπει η τεχνολογία στην ποδοσφαιρική ζωή μας μέσω του VAR. Και όλα αυτά για έναν διαιτητή που κατάφερε στο... παρά ένα να κλέψει τη δόξα από τους φυσικούς πρωταγωνιστές, τους παίκτες.
το χθεσινο πεναλτι δεν ηταν λογω δυναμομετρου. ηταν λογω προβολης, επαφης και κρατηματος του επιθετικου τοσο ωστε να μη βρει καλα τη μπαλα... πηγε να το κανει εξυπνα και τακτικα ροκανιζοντας με 3 μικρες παραβασεις την κρισιμη ισορροπια που απαιτειται για να σπρωξει σωστα τη μπαλα απο εκεινη την αποσταση...
και οσοι λενε πεφτει απο πριν να βγαλουν τα γυαλια τους. υπαρχονυ σχετικα gif που βλεπεις τη φαση 929 φορες σε 5 δευτερα και βλεπεις αν βρηκε μπαλα, που εχει τα χερια και τι κανει με αυτα. που βρισκει το ποδι πως μπαινει με το ποδι και πως εγινε να "προλαβει" τον αντιπαλο χρησιμοποιοντας ολα αυτα