travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Εγινε πολυτεκνος ο γκρησμαν.....στην καταλωνια τον φωναζουν μπαμπα
3 συνεχομενες ηττες εχει η μπαρτσελονα
εχει να συμβει καμια 15ετια αυτο
φρου φρου και αρωματα ειναι πλεον
[size=16pt]για πλακα την περασε η ατλετικο[/size]
για μεγαλη πλακα
2-0 χωρις μιση ευκαιρια η μπαρτσελονα
και στον πρωτο αγωνα να αγωνιζεται απο το 30 με 10 παιχτες
Μαλλον τελειωσε το φαρμακο εκει κατα Βαρκελωνη μεριά.3 συνεχομενες ηττες εχει η μπαρτσελονα
εχει να συμβει καμια 15ετια αυτο
φρου φρου και αρωματα ειναι πλεον
για πλακα την περασε η ατλετικο
αν η μπαρτσα παιζει στο 100% καμμια ομαδα δεν εχει τυχη απεναντι της
ομως στα συγκεκριμένα 2 παιχνίδια, ανα εξαιρεσω το 2 ημιχρονο του πρωτου ματσ στα υπολοιπα 3 η ατλετικο ηταν πιο ομαδα και πιο παθιασμενη
δικαια περασε.
Αν πεσει με σιτη ή ρεαλ θα τις καθαρισει πιστευω. η ρεαλ δε μου γεμιζει το ματι.
με τη μπαγερν θα ειναι δυσκολο θα γινουν φοβερες μαχες
Μαλλον τελειωσε το φαρμακο εκει κατα Βαρκελωνη μεριά.
ετσι ειναι, εκανε συγκλονιστικη και συγκινητικη, θα ελεγα, προσπαθεια και στα 2 ματσ η ατλετικοσωστός, μεγάλε μου. Ήταν θέμα θέλησης και πάθους. Η μία ομάδα έχει πολύ καλύτερους παίχτες σε όλες σχεδόν τις θέσεις, η άλλη έχει παίχτες που χέζουν κεραυνούς και κλάνουν αστραπές. Περνάνε οι δεύτεροι, λοιπόν...
ετσι ειναι, εκανε συγκλονιστικη και συγκινητικη, θα ελεγα, προσπαθεια και στα 2 ματσ η ατλετικο
της αξιζουν πολλα συγχαρητηρια που καταφερε και απεκλεισε αυτη την υπερομαδα
και αυτος ο σιμεονε στη ψυχολογια ειναι της σχολης ρεχαγκελ, δηλαδη νο1
φιλε μου ο μπασκετικος παναθηναικος εχει ενα μεγαλο προβλημα. Εχει προπονητη για γελια και για κλαματα θα ελεγα. Εγω τα λεω και τα γραφω απο την αρχη της χρονιας και καποιοι αλλοι με αμφισβιτουν και μου λενε οτι ειναι λεει ''ανερχομενος''σε αντίθεση, θα έλεγα, με τον μπασκετικό ΠΑΟ, του οποίου οι παίχτες έμοιαζαν λαπάδες απέναντι στους άλλους που σαν σκυλιά έπαιζαν στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση διεκδικούσαν σχεδόν κάθε φάση