Νέα

Champions League 2015-2016 - Road to Milan

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Champions League?

• Ρεάλ Μαδρίτης

Ψήφοι: 18 51,4%
  • Ατλέτικο Μαδρίτης

Ψήφοι: 17 48,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    35

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Αυτή η διοργάνωση έπρεπε να αρχίζει από τους 4. Τα περισσότερα ματς είναι πλέον σούπα!
υπαρχουν 4 πολυ δυνατα φαβορι, διαβαζω οτι το πιο αμφιροπο ζευγαρι ειναι το μπαρτσα-ατλετικο, διαφωνω η ατλετικο δεν ειναι πολυ καλα και με την αιτχοφεν γλυτωσε απο του χαρου τα δοντια, η μπαρτσα παιζει διαπλανιτικο ποδοσφαιρο ευκολα θα την καθαρισει. Το μονο ζευγαρι που εχει ενα ψιλοενδιαφερον ειναι το παρι-σιτυ αλλα και εκει θεωρω οτι κουτσα στραβα η παρι θα περασει. Αρα υπομονη μεχρι την τετραδα με σουπερ ομαδες, ολα δειχνουν ρεαλ, μπαρτσα, μπαγερν, παρι εκει σοβαρευει πλεον το πραγμα

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[size=20pt]Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν τα διήμερα 5/6 και 12/13 Απριλίου. Γηπεδουχοι στο πρώτο ματσ ειναι αυτοί που αναφέρονται πρώτοι στην κλήρωση
[/size]

Cd05yKBXEAA0dOw.jpg

Cd03o6dWAAA56Dt.jpg

Cd03wXQWAAA_yJ3.jpg

1280ucl.v1458299925.jpg

Cd04rq2WEAAp8m7.jpg

psolarmenistiz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
1.202
Πόντοι
206
ποντάρω στους γάλλους

κ το καλοκαίρι στην εθνική τους
η Παρίσι δεν έχει περάσει στους 4 στην ιστορία της όπως αν δεν κάνω λάθος δεν έχει πάει κ καμία γαλλική ομάδα ποτέ στην τετραδα. ..νομίζω και εγώ πως αν δεν κάνει φέτος την υπέρβαση δεν θα την κάνει ποτέ. ...η Σίτι είναι μια ομάδα στα μέτρα της παρι...

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
η Παρίσι δεν έχει περάσει στους 4 στην ιστορία της όπως αν δεν κάνω λάθος δεν έχει πάει κ καμία γαλλική ομάδα ποτέ στην τετραδα. ..νομίζω και εγώ πως αν δεν κάνει φέτος την υπέρβαση δεν θα την κάνει ποτέ. ...η Σίτι είναι μια ομάδα στα μέτρα της παρι...

οχι η παρί δεν θυμαμαι και εγω να εχει φτάσει περαν των 8 στο τσαμπιονς λίγκ....τωρα για γαλλικές ομάδες η μονακό ειχε πάει στον τελικο με την πόρτο αν θυμάμαι καλα το 2003-2004 και εχασε απο την πορτο του μουρινιο....η μαρσειγ φυσικα σε 2 τελικους με ερυθρο αστερα αν θυμαμαι καλα και με μιλαν οπου κατέκτησε το τρόπαιο...το 90-91 και 92-93 αν θυμαμαι καλά...

εγω αν και ειμαι φανατικος με την μπαγερν,μπορώ να πω οτι λέει ολος ο κοσμος....αυτη η μπαρτσελόνα δεν παίζεται....δεν ξέρω ποια ομαδα μπορει να την σταματησει.
Ρεάλ ισως...Μπάγερν??? χμμμ με τοσα αμυντικά κενά η τριπλετα μεσι-σουαρες-νειμαρ θα κάνει πάρτυ....
το μονο που με κανει δυσπιστο ειναι πως καμία ομάδα δεν εχει κατακτησει δυο συνεχομενες φορές τσαμπιονς λίγκ...

psolarmenistiz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
1.202
Πόντοι
206
σωστός. ..κ γω φουλ μπαρτσα βλέπω. ..με MSN μπροστά δύσκολα να χάσουν την κουπα

OP
OP
Cr9

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Με 2 αγώνες ξεκινά σήμερα η φάση των "8":

Μπάγερν Μονάχου - Μπενφίκα        21:45  OTE Sport 1
Μπαρτσελόνα -  Ατλέτικο Μαδρίτης  21:45  OTE Sport 2

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[size=20pt]Άγριο «κράξιμο» Φιλίπε Λουίς σε Μπαρτσελόνα και UEFA[/size]

015223.jpg

Ο Φιλίπε Λουίς κατηγόρησε ευθέως την UEFA πως προστατεύει την Μπαρτσελόνα μετά την ήττα της Ατλέτικο με 2-1 στο «Καμπ Νου».

«Η Μπαρτσελόνα έχει την προστασία των διαιτητών. Ίσως ένας δικό της αποκλεισμός να πειράζει την UEFA. Είναι λυπηρό. Η αποβολή του Τόρες ήταν άδικη. Ξέραμε όμως τι επρόκειτο να συμβεί. Εγώ είχα αποβληθεί στον αγώνα του πρωταθλήματος για ένα φάουλ στον Μέσι. Δικαιολογημένα. Όμως ό,τι και να κάνουν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν αποβάλλονται ποτέ. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει για να δει παίκτης τους κόκκινη κάρτα. Ήταν σαν να παίζαμε εναντίον των πάντων
», ανέφερε ο Βραζιλιάνος.

ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΘΕΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΡΙΚ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ.
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ. ΧΘΕΣ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΣΟ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 11 ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ. Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΛΗ. ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ 10 Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΔΥΧΤΙΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΟΙ ΜΑΔΡΙΛΕΝΟΙ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΕΜΕΝΕ ΜΕ 11. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΕΙΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ. ΟΜΩΣ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ. ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΔΙΚΑΙΟ. Η  ΜΠΑΡΤΣΑ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΚΑΤΩ, ΕΝΩ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.

Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΟΒΑΡΗ ΜΠΑΡΤΣΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΗ ΟΜΑΔΑ, ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΤΩΡΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΑΡΕΣ ΤΗ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ, ΟΤΙ Ο ΣΟΥΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ. ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, ΝΟΜΙΖΑ ΣΤΗ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...

000222.jpg

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Καθαρή κόκκινη ήταν. Αν είναι καθυστερημένος ο Τόρες δεν φταίει κανείς και ούτε είναι υποχρεωμένος να του την χαρίσει.. Με 7 παίχτες έπρεπε να παίξει χθες η Ατλέτικο και να το πάρει στα χαρτιά η Μπάρτσα.. Σιχάματα.. Μόνο στο ψαχνό ξέρουν να βαράν και θα βγάλουν και γλώσσα! Πολύ κωλόφαρδη ομάδα την γλύτωσε με μόνο 2-1 χθες..

Επισκέπτης
Πρώτη φορά έφερε ανατροπή η Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς με εύρος αποδόσεων του Άσσου 1.35 - 1.45.
Το θέμα είναι ότι την πόνταρα 3-1 τελικό σκορ και δοκάρι δεν έκατσε. ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ  :cussing:
Το αν ήταν κόκκινη είτε πράσινη στα @@ρια μου, σιγά μην αναλωθώ με τέτοια. Η τσέπη να γεμίζει για να τα επενδύσουμε σε ΑΚΑΠ  :2funny:

Συνημμένα

• Δοκάρι......png
    Δοκάρι......png
    22,7 KB · Εμφανίσεις: 28

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Καθαρή κόκκινη ήταν. Αν είναι καθυστερημένος ο Τόρες δεν φταίει κανείς και ούτε είναι υποχρεωμένος να του την χαρίσει.. Με 7 παίχτες έπρεπε να παίξει χθες η Ατλέτικο και να το πάρει στα χαρτιά η Μπάρτσα.. Σιχάματα.. Μόνο στο ψαχνό ξέρουν να βαράν και θα βγάλουν και γλώσσα! Πολύ κωλόφαρδη ομάδα την γλύτωσε με μόνο 2-1 χθες..
δεν γινεται να δωθει κοκκινη σε ααυτο το χρονικο σημειο και ενω το φαουλ ηταν ελαφρως δυνατο. και δευτερον αμα δε βαρεσουν στο ψαχνο οι μαδριλενοι θα φυγουν 6-7 στο κεφαλι.

αλλε κοκκινες θα μπορουσαν να δωθουν ενδεχομένως, η συγκεκριμενη ειναι χειρουργειο

OP
OP
Cr9

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν Ζερμέν   1 - 0
Ρεάλ Μαδρίτης - Βόλφσμπουργκ    3 - 0

Μάντσεστερ Σίτι & Ρεάλ στους "4".

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

H Παρι πηγε στους 4 το 1995 που αποκλειστηκε απο τη Μιλαν ( ειχε αποκλεισει τη Μπαρτσελονα στους 8 ).
Η Μαρσειγ to 91 πηγε τελικο και το 93 το σηκωσε . Και οπως ειπε καποιος πριν, και η Μονακο τελικο το 2004 που εχασε απο την Πορτο

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Βάζει γκολ ο Ντε Μπρόινε και λέω στο φιλαράκι μου μαλάκα η Σίτυ στους 4 σήμερα κοιμάται ο Θεός! Δες τώρα που ο Ρονάλντο θα βάλλει γκολ με το φάουλ. Και αμέσως γράφει το φάουλ! Λιώσαμε..  :2funny: :2funny:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
H Παρι πηγε στους 4 το 1995 που αποκλειστηκε απο τη Μιλαν ( ειχε αποκλεισει τη Μπαρτσελονα στους 8 ).
Η Μαρσειγ to 91 πηγε τελικο και το 93 το σηκωσε . Και οπως ειπε καποιος πριν, και η Μονακο τελικο το 2004 που εχασε απο την Πορτο
και η Λυων το 2010 στους 4

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
H Λυων?? Eισαι σιγουρος τυπε? Με ποιον επαιξε? Εχω την εντυπωση οτι η Λυων ποτε δεν εχει παει και ειναι κατι σαν καταρα για αυτους.
τη χρονια που το πηρε η ιντερ, η μπαγερν απεκλεισε στα ημιτελικα τη λυων. η λυων εκεινη τη χρονια ειχε αποκλεισει τη ρεαλ στους 16.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom