master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Θα παλεψετε με Λουντογκορετς για την τριτη θεση.Τελικά δεν είναι ο όμιλος του θανάτου
Με Ρεάλ,Βασιλεία και Λουντογκόρετς πέσαμε
Θα παλεψετε με Λουντογκορετς για την τριτη θεση.Τελικά δεν είναι ο όμιλος του θανάτου
Ρε τι εγινε στη Μοσχα σημερα?
1-4 ο Απολλων Λεμεσσου?????????
O Παπουλής έβαλε και γκόλ τύπεΡε τι εγινε στη Μοσχα σημερα?
1-4 ο Απολλων Λεμεσσου?????????
Η Μαν Γιουν με ποια θα παλέψει; Α, ναι ξέχασα. Με τη ΚΠΡ για τον υποβιβασμόΘα παλεψετε με Λουντογκορετς για την τριτη θεση.
Καλά μεγάλη μπουκιά φάε. Η Βασιλεία δεν είναι και τόσο ευκολή όσο νομίζουμε. Δε ξέρω το πρόγραμμα αλλά ελπίζω να την έχει η Λιβερπουλ σα τελευταία ομάδα στον πρώτο γύρω εντός κιόλας, για ν έχουν προλάβει να στρώσουν. Με μόνο τον Μπαλοτέλι στη κορυφή δε πας και πολύ μακριά όσο και να το θέλεις. ΛΟΓΙΚΑ θα παλέψει για τη δεύτερη θέση εκτός και αν γίνει κανένα θαύμα.Τελικά δεν είναι ο όμιλος του θανάτου
η κπρ θα παραμεινει τυπεΗ Μαν Γιουν με ποια θα παλέψει; Α, ναι ξέχασα. Με τη ΚΠΡ για τον υποβιβασμό
πολυ σωστος!!!!Καλά μεγάλη μπουκιά φάε. Η Βασιλεία δεν είναι και τόσο ευκολή όσο νομίζουμε. Δε ξέρω το πρόγραμμα αλλά ελπίζω να την έχει η Λιβερπουλ σα τελευταία ομάδα στον πρώτο γύρω εντός κιόλας, για ν έχουν προλάβει να στρώσουν. Με μόνο τον Μπαλοτέλι στη κορυφή δε πας και πολύ μακριά όσο και να το θέλεις. ΛΟΓΙΚΑ θα παλέψει για τη δεύτερη θέση εκτός και αν γίνει κανένα θαύμα.
Και θ πέσει η Μαν Γιουν;η κπρ θα παραμεινει τυπε
Καλά μεγάλη μπουκιά φάε. Η Βασιλεία δεν είναι και τόσο ευκολή όσο νομίζουμε. Δε ξέρω το πρόγραμμα αλλά ελπίζω να την έχει η Λιβερπουλ σα τελευταία ομάδα στον πρώτο γύρω εντός κιόλας, για ν έχουν προλάβει να στρώσουν. Με μόνο τον Μπαλοτέλι στη κορυφή δε πας και πολύ μακριά όσο και να το θέλεις. ΛΟΓΙΚΑ θα παλέψει για τη δεύτερη θέση εκτός και αν γίνει κανένα θαύμα.
Γρηγόρη, τι λες αγόρι μου;;;
Εγω προσωπικά παρακαλούσα να τύχουμε στον ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ όμιλο.
We are Liverpool.
Όταν φιλοδοξείς να φτάσεις ψηλά, ΠΡΕΠΕΙ να νικήσεις τους καλύτερους.
Μακάρι να κληρωνόμασταν σε δυνατότερο όμιλο.
Προσωπικά πιστεύω οτι θα προκριθούμε χαλαρά.Εδώ θα είμαστε να τα λέμε...
1ον Το "democracy is overrated είναι από το house of cards ;Γρηγόρη, τι λες αγόρι μου;;;
Εγω προσωπικά παρακαλούσα να τύχουμε στον ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ όμιλο.
We are Liverpool.
Όταν φιλοδοξείς να φτάσεις ψηλά, ΠΡΕΠΕΙ να νικήσεις τους καλύτερους.
Μακάρι να κληρωνόμασταν σε δυνατότερο όμιλο.
Προσωπικά πιστεύω οτι θα προκριθούμε χαλαρά.Εδώ θα είμαστε να τα λέμε...
ώπα ώπα. Άλλο είναι μυρωδιάς από ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και άλλο είναι μυρωδιάς από στήμιμο ομάδας κτλπ. Μη τα μπερδεύουμε.φιλε κρατα πισινη.
ο Ροντζερς ειναι ΜΥΡΩΔΙΑΣ απο το ευρωπαικο ποδοσφαιρο.
και αυτο φαινεται και απο τις μεταγραφικες επιλογες του στους ευρωπαιους παικτες...
θα δεις πως τα πραγματα δεν θα ειναι τοσο ευκολα οσο θα θελαμε..
ώπα ώπα. Άλλο είναι μυρωδιάς από ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και άλλο είναι μυρωδιάς από στήμιμο ομάδας κτλπ. Μη τα μπερδεύουμε.
Απλά η χρονιά φέτος θα είναι πιο δύσκολη. Έχουμε Ευρώπη (που πρέπει να περάσουμε στους 16 για να πούμε ότι είχαμε παρουσία και δεν ήμασταν φωτοβολίδα) και Αγγλία.
Α! Και για να μη ξεχάσω. Τον Κουτίνιο τον πήρε ο Ρότζερς από την Ίντερ όταν ήταν στα αζήτητα (αν δε κάνω λάθος). Τότε ΟΛΟΙ τον βρίζαμε (και εγώ είχα τις αντιρρήσεις μου) αλλά τον έστρωσε. Απλά ο Μπαλοτέλι με τον Κουτίνιο έχει μια διαφορά. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΩΛΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.
ΟΚ.Ναι, απο το hoc είναι η φράση που ρώτησες, αλλά και να μην ήταν, με εκφράζει.
Εγω προσωπικά δεν το θεωρώ επιτυχία το να πάμε στους 16.
Το αν θα είναι αποτυχία ο αποκλεισμός στην φάση των 16, θα το καθορίσει με ποιά ομάδα θα πέσουμε.
Δεν είναι μόνο ο Κουτίνιο που έστρωσε, είναι και ο Στάριτζ όπως σου ξανάπα, που ήταν κωλοπαίδι και τουρίστας στην Τσέλσι και όμως ο BR τον έστρωσε και πήρε το 100% απο αυτόν πέρσι.
Εγώ έγραψα για Κουτίνιο γιατί είπες ότι είναι μυρωδιας από Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και φαίνεται από τις μεταγραφές που έκανε. Ο Κουτίνιο ΉΤΑΝ Ευρωπαϊκή μεταγραφη.
Ναι, σόρρυ, ο τζσταρ είπε για μυρωδιά. Και πάλι σόρρυ.Ξαναδιάβασε ποιός έγραψε τι, γιατί μπέρδεψες τα μπούτια σου.