gbeyyt11
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
ωραιο ζευγαρι.....της πουτανας
δεν παιζουν μαζι
ωραιο ζευγαρι.....της πουτανας
γιατι κληρωση δεν ειναι?δεν παιζουν μαζι
Η Ρεαλ πιστευω τελικα θα περασει.Θα γινει ενα κλειστο και σκληρο παιχνιδι! Με πολλα αντιαθλητικα φαουλ! Ενα παιχνιδι νευρων και τακτικης! Για ειδικο σκορ βλεπω νικη της ρεαλ με 1/0Το έχασαν το παιχνίδι από την μέρα που κέρδισαν 3-1 στην Πορτογαλία και σκέφτηκαν ότι τώρα πρέπει να κρατήσουν το σκορ όπως φαίνεται. Πρωτοφανής διασυρμός!
Όσο για την Παρί είναι άτυχη ομάδα να πέφτει πάντα στη Μπάρτσα. Βέβαια μόνο με Μονακό θα περνούσε και με Γιουβέντους-Ατλέτικο θα χτυπιόταν άσχημα! Η Ρεάλ άραγε θα καταφέρει να περάσει αύριο? Έχει μεγάλες απουσίες!
Θα γινει κληρωσει οπως πανταγιατι κληρωση δεν ειναι?
ε τοτε? γιατι μου χαλας την εμπνευση?Θα γινει κληρωσει οπως παντα
Πες μου που ειδες να γραφω οτι δεν μπορει να κληρωθουν μαζι?! Αλλος το εγραψε!ε τοτε? γιατι μου χαλας την εμπνευση?
σωστος....πασοΠες μου που ειδες να γραφω οτι δεν μπορει να κληρωθουν μαζι?! Αλλος το εγραψε!
Η Ρεαλ πιστευω τελικα θα περασει.Θα γινει ενα κλειστο και σκληρο παιχνιδι! Με πολλα αντιαθλητικα φαουλ! Ενα παιχνιδι νευρων και τακτικης! Για ειδικο σκορ βλεπω νικη της ρεαλ με 1/0
Από ανθρώπους που αποθεώνουν το σίχαμα το Μουρίνιο,που παίζει μέσα στην έδρα του με τη Γιουνάιτεντ με τόσους πόντους διαφορά κ παρατάσει την ομάδα του πίσω από τη σέντρα,τι περίμενες να πουνε;Διαβάζω κάτι ποστ για τον "μυρωδιά" Γκουαρντιόλα από κάποιους.
Πραγματικά για γέλια και δεν κρίνω απ το 6-1.
Με την αμυνα παιρνεις τιτλους! Ετσι πηρε ο Ρεχαγκελ το Γιουρο! Ετσι πηρε ο Μουρινιο 2 τσαμπιονς λιγκ! Αν δεν σεβεσαι τους κλειστους χωρους ρεζιλευεσαι! Αυτα επαθε ο Σκολαρι στο μουντιαλ! 7 μπαλακια απο τη Γερμανια!!!Από ανθρώπους που αποθεώνουν το σίχαμα το Μουρίνιο,που παίζει μέσα στην έδρα του με τη Γιουνάιτεντ με τόσους πόντους διαφορά κ παρατάσει την ομάδα του πίσω από τη σέντρα,τι περίμενες να πουνε;
Άλλο η Εθνική του Ρεχάγκελ που έπαιζε με το Φύσσα με το Χαριστέα,κ άλλο η Τσέλσι του Μουρίνιο με τόσους παιχταράδες...Με την αμυνα παιρνεις τιτλους! Ετσι πηρε ο Ρεχαγκελ το Γιουρο! Ετσι πηρε ο Μουρινιο 2 τσαμπιονς λιγκ! Αν δεν σεβεσαι τους κλειστους χωρους ρεζιλευεσαι! Αυτα επαθε ο Σκολαρι στο μουντιαλ! 7 μπαλακια απο τη Γερμανια!!!